Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Ναυάγησε» του Αουάρ στην Άρσεναλ

Η ομάδα του Λονδίνου επέλεξε να μην ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις της Λιόν για τον Γάλλο μέσο

Ο διοικητικός ηγέτης της Λιόν, Ζαν Μισέλ Ολάς, ενημέρωσε πως έλαβαν τέλος οι διαπραγματεύσεις με την Άρσεναλ, για τον Χουσέμ Αουάρ, με τον παίκτη να παραμένει στη γαλλική ομάδα.

Η Άρσεναλ έκανε κρούσεις για τον Αουάρ, αλλά τα 60 εκατομμύρια ευρώ, που ζητούσε ο Ολάς, κρίθηκαν ως απαγορευτικά από την ομάδα του Λονδίνου.

Με δεδομένη και την άρνηση της Άρσεναλ να "σπάσει" το ποσό σε 50 εκατομμύρια συν 10 εκατομμύρια ως μπόνους, η υπόθεση του Αουάρ κατέληξε σε "ναυάγιο".




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ