Η ΑΕΚ αλλάζει… τσιπάκι και επιστρέφει στην ελληνική πραγματικότητα μετά την τεράστια πρόκριση στους ομίλους του Europa League! Η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα, με την ώθηση της νίκης επί της Βολφσμπουργκ, πάει απόψε στο Περιστέρι να αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο στις 21:45 (NOVASPORTS 2 / aek365) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League, θέλοντας να κάνει το τρία στα τρία στο πρωτάθλημα μετά τις νίκες που έχουν προηγηθεί στο Αγρίνιο και απέναντι στη Λαμία.
Απέναντι απόψε, θα βρει έναν αντίπαλο, που είναι σίγουρα καλύτερος από πέρυσι έχοντας και πάλι στον πάγκο τον Κάναντι, ενώ έχει ξεκινήσει με μια ήττα από τον Βόλο, και δυο ισοπαλίες, η μια στην Τούμπα και η άλλη στο Γεντί Κουλέ. Σαφέστατα, ο Ατρόμητος χρειάζεται μεγάλη προσοχή και ο Μάσιμο Καρέρα έχει φροντίσει να… προσγειώσει τους παίκτες του, επισημαίνοντας τους πως πρέπει να έχουν συγκέντρωση και στα 90 λεπτά, να αποφύγουν τα λάθη και να βγάλουν ένταση σε κάθε διεκδίκηση.
Αν η ΑΕΚ τα κάνει αυτά και με δεδομένη τη μεγάλη διαφορά ποιότητας που υπάρχει με τον αποψινό αντίπαλο, είναι σχεδόν βέβαιο πως θα επιτευχθεί ο στόχος και θα έρθει το διπλό. Τώρα, στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Ιταλός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στον Αλμπάνη λόγω ίωσης, στους ανέτοιμους-τραυματίες Μπακάκη, Λάτσι, Γαλανόπουλο, Σιμάνσκι, ενώ εκτός είναι και ο Ενομπακάρε.
Όσον αφορά το πιθανό σχήμα της ομάδας για το αποψινό ματς, όλα δείχνουν πως και πάλι θα πάμε σε τετράδα στην άμυνα και 4-3-3 ή 4-2-3-1. Ο Τσιντώτας είναι σίγουρος στα δοκάρια, οι Τσιγκρίνσκι-Σβάρνας στα στόπερ, ο Ινσούα ή ο Λόπες αριστερά και ο Παουλίνιο έχει ένα προβάδισμα σε σχέση με τον Βασιλαντωνόπουλο λόγω φρεσκάδας. Στον άξονα ο Σιμόες θα ξεκινήσει από την αρχή μαζί με τον Μάνταλο, μια θέση διεκδικούν Σάκχοφ-Κρίστιτσιτς, ενώ στην επίθεση δεξιά θα είναι ο Λιβάι Γκαρσία, αριστερά ο Λιβάγια και στην κορυφή προβάδισμα έχει να αγωνιστεί από την αρχή ο Ανσαριφάρντ που ήρθε από τον πάγκο την Πέμπτη και έστειλε την ΑΕΚ στους ομίλους έναντι του Ολιβέιρα που ξεκίνησε βασικός.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Πονηρο παιχνιδι ,μεγαλη σοβαροτητα και προσοχη μην προσγειωθουμε ανωμαλα.
Σε τέτοια παιχνίδια κρίνονται οι τίτλοι. Με ομάδες που κόβουν βαθμούς από ανταγωνιστές σου (όπως τον παοκ) αν περνάς εσύ αυτομάτος κερδίζεις πλεονέκτημα. Νίκη και μόνο νίκη σήμερα και αύριο ρεπό η ομάδα
Νίκη έστω και με μισό μηδέν. Δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι να κερδίζουμε με "εμφατικό" τρόπο ομάδες δυσκολοκατάβλητες όπως ο Ατρόμητος στις έδρες τους παρότι η ποιότητα πλέον μέσοεπιθετικά μας περισσεύει . Χαμηλά το κεφάλι στην παρούσα φάση οι βαθμοί μετράνε. Αν πάλι κερδίσουμε και βάλουμε δύο τρία τέσσερα γκολ δεν θα με χαλάσει όμως λίγο η κούραση η πίεση η αντίπαλος ομάδα θα είναι δύσκολο.
Απόψε χρειάζεται Υπομονή στο χτίσιμο των επιθέσεων, συγκέντρωση στο 90λεπτό και προσήλωση στη νίκη. Δυσκολο ματς αφού θα πρέπει να νικήσουμε τον Ατρόμητο, την κούραση απ'την υπερποσπαθεια και το μεθύσι της Πέμπτης
Εύκολα δύσκολα πρέπει να πάρουμε το διπλό οπωσδήποτε.
Μονο μην κατεβουμε με 3 αμυντικα χαφ και 3 στοπερ κ με σκεπτικο λες κ παιζουμε στο Μπερναμπεου...
Aφου παιξαμε Πεμπτη δε θα μπορουσε το ματς να γινει αυριο?
ΙΣΩΣ ΛΟΓΩ ΠΑΙΚΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ
Σκληροτραχηλη ομαδα και επικινδυνη ο Ατρομητος.Ουτε αστρικη μπαλα θελουμε ουτε τιποτα.Επιβολη και υπομονη και το διπλο θα ερθει.
ΔΙΠΛΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΣΟ ΓΚΟΛ. ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΑΥΡΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ. Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΥΣΚΟΛΕΨΕΙ
Τις περισσότερες φορές μας δυσκολεύουν αυτοί και θα είναι δύσκολο το ματς. Αλλά εμείς είμαστε ΑΕΚ και πάμε να πάρουμε το διπλό!!!
παμε γερα ΑΕΚαρα μου!
Καλή επιτυχία ΑΕΚΑΡΑ μας! Το ματς είναι πολύ δύσκολο, καθώς χρειάζεται προσγείωση, συγκέντρωση και ψυχική και σωματική ενέργεια μετά από μία τόσο μεγάλη βραδιά όπως αυτή της Πέμπτης. Ελπίζω τόσο ο Καρέρα και οι παίκτες μας, όσο και εμείς οι ίδιοι, να μην υποτιμήσουμε το παιχνίδι και να κάνουμε το 3 στα 3.
!!!!!!!!!!!!!
VAMOS A.E.K.!!!!!!!!!!!!
Συγκέντρωση 100% στο παιχνίδι για να πάρουμε το διπλό και να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο μια σειρά παιχνιδιών πολύ σημαντική για την ομάδα πριν την διακοπή. Πάμε δικεφαλε!!!
ΠΑΜΕ ΑΕΚΑΡΑ..ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΆΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ Χ,ΔΕΙΞΤΕ @@@