Quantcast
NEWS
5 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Καρέρα: Με νοοτροπία νικητή και απέναντι στον Ατρόμητο

Το παν είναι η συλλογικότητα, πρόσθεσε ο προπονητής της ΑΕΚ - Όλα όσα είπε για Βόλφσμπουργκ, Ατρόμητο και την συνέχεια

Σύνθημα νίκης έστειλε ο Μάσιμο Καρέρα και εν όψει Ατρόμητου, λέγοντας πως η ομάδα πρέπει να βγάλει και την Κυριακή το πνεύμα νικητή.

Αναλυτικά όσα είπε ο Καρέρα στην κάμερα της NOVA:

Για το πως νιώθει για την πρόκριση επί της Βόλφσμπουργκ: «Σκέφτομαι τον αυριανό αγώνα. Ο άλλος πέρασε, τον ξεχάσαμε και πρέπει να σκεφτούμε τον επόμενο».

Για την κλήρωση της ΑΕΚ στον όμιλο Europa League: «Είναι ένας καλός όμιλος. Ήμασταν σχετικά τυχεροί, αλλά σε διεθνές επίπεδο όλες οι ομάδες είναι δύσκολες να αντιμετωπίσεις».

 

Για το αν ήθελε να βρει απέναντί του μια ιταλική ομάδα: «Όχι δεν αλλάζει κάτι. Και η Λέστερ μια χαρά είναι, που κέρδισε με 5-2 τη Σίτι, άρα καταλαβαίνεις τη δύναμη αυτής της ομάδας».

Για το πως μπορεί να προσγειώσει τους παίκτες του για το επόμενο ματς μετά από αυτή την πρόκριση: «Θα το καταλάβουμε την Κυριακή αν έχουμε τη νοοτροπία του νικητή και αν είμαστε ικανοί να παίζουμε με τον ίδιο χαρακτήρα όπως αντιμετωπίσαμε τη Βόλφσμπουργκ».

Για τα κλειδιά της επιτυχίας στην πρόκριση επί της Βόλφσμπουργκ: «Το κλειδί ήταν ότι οι παίκτες μπήκαν στο γήπεδο έχοντας καταλάβει τι ζήταγα από αυτούς. Παίξανε ως ομάδα».

Για το πόσο δύσκολο είναι για έναν προπονητή να αφήνει έναν παίκτη της αξίας του Λιβάια στον πάγκο: «Εγώ παίρνω τις αποφάσεις για το καλό της ομάδας. Κάθε φορά το συζητάω με τον παίκτη γιατί τον αφήνω εκτός. Με τον Λιβάια έγινε το ίδιο. Αυτό που πρέπει να καταλάβουν είναι η συλλογικότητα και το ομαδικό πνεύμα και το κλαμπ και όχι ποιος παίζει. Το κλαμπ είναι πάνω από όλα».

Για το ματς με τον Ατρόμητο και τι περιμένει: «Δεν γνωρίζω πως θα παίξει ο Ατρόμητος αλλά σχεδόν πάντα παίζει με πέντε αμυντικούς. Είναι καλοί στην άμυνα και στην επίθεση συνεπώς πρέπει να επιβάλουμε το παιχνίδι μας για να πάρουμε τη νίκη».

Για το τι το ανησυχεί από τη δική του ομάδα την ΑΕΚ: «Ο μόνος μου φόβος είναι οι παίκτες να θυμούνται αυτό που έκαναν με τη Βόλφσμπουργκ και ότι ζουν ένα παραμύθι. Μόνο το μέλλον μετράει όχι το παρελθόν και πρέπει να νικήσουμε τον Ατρόμητο για να κατακτήσουμε τον τίτλο».

Για το αν μίλησε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη μετά την πρόκριση: «Σήμερα τον είδα μόνο που πήγε να πει συγχαρητήρια στην ομάδα».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ