1 ΣΧΟΛΙΑ

Aegean Shipping: Ενισχύει το στόλο της με νέα δεξαμενόπλοια

Υπέγραψε συμφωνία μέσω ψηφιακής τελετής με την COSCO Heavy Industry (Yangzhou) Co. Ltd. για την κατασκευή δύο συν ένα  δεξαμενόπλοιων AFRAMAX

Η Aegean Shipping ανακοίνωσε και επίσημα ότι στις 30 Σεπτεμβρίου υπέγραψε συμφωνία μέσω ψηφιακής τελετής με την COSCO Heavy Industry (Yangzhou) Co. Ltd. για την κατασκευή δύο συν ένα δεξαμενόπλοιων AFRAMAX. Οι υπογραφές στην ψηφιακή τελετή έπεσαν από τον Διευθυντή της Aegean Shipping Management, Γιώργο Μελισσανίδη.

Τα νέα πλοία θα είναι το 9ο και το 10ο κατά σειρά με τον Όμιλο COSCO τα τελευταία 4 χρόνια. Ολόκληρος ο στόλος πλέον της Aegean Shipping αποτελείται από νεόκτιστα πλοία.

Όλα τα πλοία της Aegean Shipping και ειδικά όσα αγοράστηκαν πρόσφατα είναι κατασκευασμένα και πιστοποιημένα να πληρούν τις υψηλότερες φιλικές προς το περιβάλλον προδιαγραφές ενισχύοντας παράλληλα τη δέσμευσή της εταιρίας για την προστασία του περιβάλλοντος.


Η Novileague ήρθε με 500,000€ και καθημερινά δώρα! (21+)
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
Vasilis_Constructor - 1/10/2020 21:02

Ο Γιώργος είναι ένας επιχειρηματίας που θα μεγαλουργήσει ακόμα περισσότερο απο τον Πρόεδρο στα ναυτιλιακά. Έχει μεγαλώσει στο σωστό περιβάλλον και έχει πάρει όλα τα απαραίτητα εφόδια απο το σπίτι του.

Μπράβο στην οικογένεια Μελισσανίδη! Και αφήστε τους άλλους να κάνουν περιουσία με ναρκόπλοια...

ΕΠΟΜΕΝΟ