Μπορεί να μην υπάρχει κόσμος στις κερκίδες, αλλά η διοργανώτρια αρχή του bcl φρόντισε να δώσει λίγο ρυθμό και ζωντάνια στην ατμόσφαιρα, μιας και από τα μεγάφωνα του ΟΑΚΑ ακούστηκε το σύνθημα ΑΕΚ Σ'αγαπώ και φέρε μας το κύπελλο το ευρωπαϊκό.
Για την ιστορία το ίδιο τραγουδάκι ακουγόταν και το 2018 όταν η "βασίλισσα" στο ίδιο γήπεδο κατέκτησε το τουρνουά.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ!!
Γκικας-αρχιτεκτονας του παιχνιδιου
ς και σημρα αψογος
υμε μπλοκ αουτ κατω απ το καλαθι στο σουτ του αντιπαλου και ποσταρισματα περισσοτερα μεσα στη ρακετα-γενικως πολυ καλο κοουτσαρισμα.
Λαγκφορντ-παιχταρα
Σλοτερ δυναμη κατω απ τα καλαθια
Μορειρα θελει ακομα χρονο
Λοτζεσκι-Λιρα εκατο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Ρογκαβοπουλος δειχνει τσαμπουκα στην επιθεση πασχει στην αμυνα
Ραισ-εχει κι αλλα να δωσει
Γιανκοβιτς-απ τους καλυτερους
Χρισικοπουλος -πολυ καλος και βελτιωνεται συνεχεια
Παπαθεοδωρου--θελο
Ν σταθω επισης στα πολλα λαθος σφυριγματα των δαιτητων στα φαουλ που μας φορτωσαν και το πιο ασχημο σφυριγμα...το εξω που εδωσε στον Λοτζεσκι ενω δεν πατησε καν εξω.