Την Πέμπτη η Νταντί Γιουνάιτεντ υποδέχεται την ΑΕΚ στο πρώτο παιχνίδι των δυο ομάδων για τα play-offs του Europa League με τον πρόεδρο της ομάδας Στίβεν Τόμπσον να καλεί τους φιλάθλους της Νταντί Γιουνάιτεντ να εξαντλήσουν τα εισιτήρια και να γεμίσουν το στάδιο «Tannadice» τον αγώνα με την «Ένωση».
Σε δηλώσεις του ο Τόμπσον τόνισε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την ανταπόκριση των φιλάθλων μας, αλλά τους καλώ να γεμίσουν το στάδιο και να εξαντλήσουν τα εισιτήρια τις επόμενες ημέρες. Σε όποιον δεν έχει εξασφαλίσει εισιτήριο, θα έλεγα ότι η παρουσία του μπορεί να κάνει την διαφορά για εμάς. Είναι ένα τεράστιας σημασίας παιχνίδι για τον σύλλογο, για πολλούς λόγους. Η ομάδα μας έχει μια υπερήφανη ευρωπαϊκή ιστορία και επιστρέφει στις διεθνείς διοργανώσεις μετά από πέντε χρόνια. Θα έχει πολύ ευεργετικές επιδράσεις ενδεχόμενη πρόκριση μας στους ομίλους».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!