Από εκεί και πέρα σημειώνει ότι ορθώς δεν αποβλήθηκε ο Ματσόλα του Παναιτωλικού κόντρα στον Ολυμπιακό, έγινε σωστή χρήση του πλεονεκτήματος στο 0-1 του ΠΑΣ κόντρα στον Άρη και φυσικά σωστή ήταν η κόκκινη στον Μουνίθ στο "Γεντί Κουλέ"
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
πλακα μας κανει δεν ηταν κοκκινη του Παναιτωλικού;;;;;; για λιγα εκατοστα δερμα θα του εκοβε!!!! μας κοροιδευει ο μαν; επειδη δεν τον βρηκε;;
Άραγε το πέναλτυ που ζήτησε ο Βόλος στο ογδονταφεύγα με τον ΠΑΟΚ δεν ήταν φάση για να την δείξει ή δεν ήθελε να εκτεθεί νωρίς-νωρίς!
Να φανταστω ο Τζηλος ηταν αλανθαστος ε; Ο κανονισμος για το πλεονεκτημα εχει αλλαξει, αλλα στο 1ο ημιχρονο γυριζει την φαση πισω και δινει κιτρινη στον Σβαρνα. Στο 86' περιπου που ο Βυντρα τραβαει το σορτσακι του Ενομπακαρε ουτε κιτρινη πηρε ουτε τιποτα, και σωστα δεν πηρε καρτα. Αλλα ετσι δυο μετρα και δυο σταθμα και με τον Σβαρνα σε δυο αγωνες να εχει δυο κιτρινες.
απο την ωρα που εγινε εδω το εχω αλλα ... σ'ευχαριστω αδερφε που το ανεφερες. τι παιζει τελικα ?