0 ΣΧΟΛΙΑ

Ο Σάκης Ρουβάς διαφήμισε Mercedes στο Ηρώδειο χωρίς άδεια και προκλήθηκε «πανικός»

Στο Ηρώδειο με τη… Mercedes του πήγε ο Σάκης Ρουβάς στα πλαίσια μιας διαφήμισης του νέου αυτοκινήτου της εταιρείας, η οποία προκάλεσε έντονες αντιδράσεις. Όπως μάλιστα αποδείχθηκε δεν υπήρχε καν η απαιτούμενη άδεια από το Υπουργείο Πολιτισμού.

«Έτοιμος για βόλτα» γράφει με χάσταγκ #mbambassador και #mercedesbenz και βλέπουμε πως «ο χρήστης SakisRouvas βρίσκεται στην τοποθεσία OdeonofHerodesAtticus», ενώ είναι φανερό πως έχουν ανεβάσει το αυτοκίνητο ως την κεντρική είσοδο, στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού.

Η διαφήμιση ανέβηκε νωρίτερα στο socialmedia του τραγουδιστή, facebook και instagram, τα likes είναι χιλιάδες, αλλά το ίδιο και οι αντιδράσεις με πολλούς να βλέπουν αρνητικά το γεγονός ότι επελέγη ένα αρχαίο μνημείο για να διαφημιστεί το αυτοκίνητο. Έτσι,  δυόμισι  ώρες αργότερα η διαφημιστική ανάρτηση «κατέβηκε» κακήν κακώς από τα socialmedia. 

Το Υπουργείο Πολιτισμού, με ανακοίνωσή του, ενημέρωσε πως η συγκεκριμένη διαφήμιση της Mercedes με τον κ. Σ. Ρουβά δεν έτυχε σχετικής αδειοδότησης.

Ανακοίνωση του ΥΠΠΟΑ

Σύμφωνα με την ενημέρωση των υπηρεσιών του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, η διαφήμιση της Mercedes με τον κ. Σ. Ρουβά δεν έτυχε σχετικής αδειοδότησης. Ως εκ τούτου, η αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλεως Αθηνών θα εφαρμόσει τις προβλεπόμενες από το Ν. 3028/2002 διατάξεις.


Η Novileague ήρθε με 500,000€ και καθημερινά δώρα! (21+)
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ