1 ΣΧΟΛΙΑ

Τερματοφύλακας της Σερκλ Μπρίζ διαγνώστηκε με λευχαιμία

Ο λόγος για τον 27χρονο Μιγκέλ Βαν Ντάμε.

Για τρίτη φορά διαγνώστηκε με λευχαιμία ο άτυχος ποδοσφαιριστής της Σέρκλ Μπρίζ Μιγκέλ Βαν Ντάμε.
Συγκεκριμένα όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω μιας φωτογραφίας στο ινσταγκραμ, τα πράγματα σχετικά με την υγεία του είναι αρκετά άσχημα.
<<Δυστυχώς, είμαι εδώ με δυσάρεστα νέα. Χθες έλαβα τα αποτελέσματα βισψίας, που δείχνουν ότι η λευχαιμία επέστρεψε, αυτή τη φορά στο μυελό των οστών. Αυτό σημαίνει ότι η θεραπεία που λαμβάνω τώρα, δεν δουλεύει. Δεν υπάρχουν άλλες επιλογές τώρα, γιατί έχω ήδη δοκιμάσει τα πάντα.
Το μοναδικό πράγμα που μπορούν να κάνουν για μένα τώρα είναι να μείνω ζωντανός, όσο είναι αυτό δυνατόν, μέχρι κάποιος κάπου στον κόσμο εμφανιστεί, με μία νέα θεραπεία.
Αυτή τη στιγμή, είμαι σε καραντίνα τεσσάρων εβδομάδων με χημειοθεραπεία. Αυτό ήδη έχει δείξει ότι μπορεί να αποβάλλει τη λευχαιμία από το σώμα μου, αν και μόνο προσωρινά. Αυτό μου δίνει λίγο χρόνο.
Δεν ξέρω πόσο μπορώ να ζήσω έτσι. Σίγουρα, δεν πρόκειται να τα παρατήσω και θα κάνω τα πάντα για να το… μεταθέσω, όσο είναι δυνατόν. Θα είναι πολύ σκληρό. Όσο υπάρχει όμως ελπίδα, θα συνεχίσω να πιστεύω. Ποτέ δεν θα τα παρατήσω>>
ήταν τα λόγια του.
 
 
 

Η Novileague ήρθε με 500,000€ και καθημερινά δώρα! (21+)
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
skantzo21 - 27/9/2020 00:14

Σου εύχομαι να γίνει το θαύμα που περιμένεις - όπως σε όλους τους αγωνιστές αρρώστους -.

Μαθαίνεις κάτι τέτοια και συγκλονίζεσαι...

ΕΠΟΜΕΝΟ