0 ΣΧΟΛΙΑ

Η Ρωσία ετοιμάζεται να γυρίσει ταινία στο διάστημα

Πρωτοπόροι στο διάστημα προσπαθούν να είναι για ακόμα μια φορά οι Ρώσοι καθώς προετοιμάζονται να γυρίσουν μια ταινία μεγάλου μήκους στο διάστημα το επόμενο έτος.

Οι ηθοποιοί έχει προγραμματιστεί να ταξιδέψουν στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS) με μια κάψουλα Soyuz το φθινόπωρο του 2021, όπως ανακοίνωσε η ρωσική διαστημική υπηρεσία Roskosmos στη Μόσχα.

Στόχος της ταινίας είναι να κάνει τα διαστημικά ταξίδια πιο δημοφιλή στη Ρωσία και να «ηρωοποιήσει» το επάγγελμα του κοσμοναύτη. Η ταινία θα είναι μεταξύ άλλων μια παραγωγή του επικεφαλής της Roskosmos Ντμίτρι Ρογκόζιν και του "Πρώτου καναλιού" της κρατικής τηλεόρασης.

Οι ΗΠΑ σχεδιάζουν όμως επίσης να γυρίσουν ταινία στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό ISS. Η πλοκή της ταινίας και οι ηθοποιοί δεν είναι ακόμη γνωστά, ενώ θα γίνει επίσημος διαγωνισμός για την τελική ανάθεση. Οι διαστημικοί ταξιδιώτες χρειάζονται συνήθως μήνες εκπαίδευσης για να εργαστούν στον ISS, ο οποίος βρίσκεται σε απόσταση περίπου 400 χιλιομέτρων από τη γη. Οι ΗΠΑ σχεδιάζουν επίσης γυρίσματα εντός του ISS. Ο σταρ του Χόλιγουντ Τομ Κρουζ θεωρείται ότι θα αναλάβει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Ήδη πολλοί κοσμοναύτες δήλωσαν στα ρωσικά μέσα ενημέρωσης ότι δεν έχουν καμία ανησυχία για την αποστολή ηθοποιών στο ISS. Τουρίστες έχουν ήδη πάει στο διάστημα και θα μπορούσαν να κάνουν το ίδιο και οι ηθοποιοί, είπε ο αστροναύτης Σεργκέι Ριαζάνσκι στην διαδικτυακή πύλη Gazeta.ru. Ο Ριαζάνσκι βρισκόταν στον ISS το 2017.


Η Novileague ήρθε με 500,000€ και καθημερινά δώρα! (21+)
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ