0 ΣΧΟΛΙΑ

Στην Βέροια ο όμιλος του Λιγκ Καπ


Για πρώτη φορά στην ιστορία του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» ο ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας θα φιλοξενήσει το διήμερο 10-11 Οκτωβρίου στο κλειστό «Δ. Βικέλας» τον Α’ όμιλο της διοργάνωσης 2020-2021.

Ο Φίλιππος Βέροιας σε ανάρτησή του τοποθετήθηκε για την απόφαση:

«Η περσινή ιστορική πορεία αλλά και οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας στα φετινά φιλικά με ομάδες της Volleyleague, ασφαλώς και έχουν αφήσει πολλές υποσχέσεις για τη δυναμική της ομάδας μας ενόψει της φετινής σεζόν.

Όπου κι αν είσαι, είναι και το καζίνο σου: Πάνω από 5.500.000€ σε jackpots έχουν ήδη μοιραστεί σε μέλη της Stoiximan. Πάτα εδώ!
Πέρα όμως από την αγωνιστική του εικόνα, ο ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας διακρίνεται και στα οργανωτικά του καθήκοντα, αφού ακόμη σε δύσκολους καιρούς, έχει ανταποκριθεί με απόλυτη επιτυχία σε κάθε διοργάνωση ή τουρνουά που ανέλαβε.

Όλα αυτά τα "δείγματα γραφής" αναμφίβολα έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και το σεβασμό, όχι μόνο της ΕΣΑΠ, αλλά και του ελληνικού βόλεϊ, στα δρώμενα του οποίου η ομάδα μας έχει και θα έχει πάντα ενεργή παρουσία, ως μία από τις ομάδες της "ελίτ" του αθλήματος».


Η Novileague ήρθε με 500,000€ και καθημερινά δώρα! (21+)
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ