Στα πλαίσια των προκριματικών του Μουντιάλ 2022, η Εθνική Αργεντινής αντιμετωπίζει Βολιβία και Εκουαδόρ, με τον Λιονέλ Σκαλόνι να ανακοινώνει την αποστολή, από την οποία απουσιάζει το όνομα του Άνχελ Ντι Μαρία.
Η εξέλιξη αυτή εξόργισε τον διεθνή ακραίο επιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος υποστήριξε πως δεν τον θέλουν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.
Σε δηλώσεις του, σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο Ντι Μαρία τόνισε: "Αν κάνει ανανέωση, τότε δεν θα έπρεπε να καλέσει ούτε τον Μέσι, ούτε τον Αγουέρο, ούτε τον Οταμέντι. Αν κάνεις ανανέωση κάντο με όλους, όχι με συγκεκριμένους. Ποτέ δεν μου έδωσαν εξήγηση γιατί δεν με κάλεσαν. Δεν με κάλεσαν γιατί απλά δεν με θέλουν.
Είμαι 32 χρονών και μπορώ και τρέχω και είμαι στο ίδιο επίπεδο με τον Νεϊμάρ και τον Μπαπέ. Κάποιες φορές αντέχω την κριτική, άλλες όχι. Ήμουν σιωπηρός για αρκετό καιρό. Δεν έχω λόγια. Για μένα η κλήση στην Εθνική είναι η απόλυτη τιμή, η απόδειξη πως αγαπάω την χώρα μου. Ήμουν έτοιμος να παίξω και να δώσω το 100%".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!