Μεγάλη προσοχή στο αυριανό ματς με τη Σεντ Γκάλεν, ζήτησε ο Μάσιμο Καρέρα... πετώντας από την ομάδα τον τίτλο του "φαβορί". Ο προπονητής στη συνέντευξη Τύπου σήμερα το απόγευμα, τόνισε το πόσο σημαντική ειναι για την ΑΕΚ η πρόκριση στους ομίλους του Europa League, λέγοντας. «Δεν συμφωνώ ότι είμαστε φαβορί. Η Σεντ Γκάλεν είναι σοβαρή ομάδα με πολύ καλό επίπεδο που απαιτεί σεβασμό. Θέλει μεγάλη προσοχη γιατί είναι ομάδα σε άνοδο. Η πρόκριση στους ομίλους του Europa είναι πολυ σημαντική για το κλαμπ όχι... ειδικά για μένα γιατί η ομάδα πρέπει και πάλι να γίνει ορατή στην Ευρώπη. Θα αντιμετωπίσουμε μεγαλες ομαδες και είναι σημαντικό για το πρεστίζ του κλαμπ. Και το σύστημα και τα πρόσωπα κάντε υπομονή και θα τα δείτε αύριο. Οι παίκτες μου γνωρίζουν τι θα πρέπει να κάνουν, αλλά εσεις θα πρέπει βα περιμένετε μέχρι αύριο. Η εμπειρία μου ως τώρα μου έχει δείξει ότι κάθε ευρωπαϊκό παιχνίδι είναι δύσκολο. Μπορούν να γίνουν εκπλήξεις. Εμείς θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας ».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Δεν ειναι απλα πολυ σημαντικη για εμενα ειναι ο νουμερο ενα στοχος της χρονιας.
Μονο μεσα απο την Ευρωπη θα μεγαλωσει η ομαδα. Και θα ειναι πραγματικα πισωγυρισμα να μεινουμε δευτερη σερι χρονια απεξω πανω που καναμε αλματα βελιτιωσης στην καταταξη.
Κριμα που παμε σε αυτα τα παιχνιδια χωρις ενισχυση στις γνωστες θεσεις αλλα μπορουμε την υπερβαση εστω και ετσι.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΕΜΠΡΟΣ ΑΗΤΕ!
Ε όχι και υπέρβαση το να περάσουμε τους Ελβετούς... Συγνώμη κιόλας. ΑΕΚ είσαι...
Προφανώς εννοεί την είσοδο στους ομίλους εναντίον την Βόλφσμπουργκ
Κόουτς έκανες ένα φαουλάκι. Η ομάδα μας είναι ορατή στην Ευρώπη. Τα τελευταία τρία χρόνια μόνο πέρσι απέτυχε (Αχ ρε Λύμπε). Πριν ρώτα τη Σέλτικ, τη Μίλαν, τη Μπρυζ, την Ντιναμό Κιέβου (Αχ ρε Μασούντ) και μπες και δες ρεκόρ αήττητο ελληνικής ομάδας στην Ευρώπη. Επίσης να σου πω ότι είμαστε το φαβορί. Αυτές τις δηλώσεις τις έκανε ένας Ρουμάνος σε μια απομίμησή μας. Άντε λοιπόν, πάμε σοβαρά!
Η πικρή αλήθεια για την αναγκαιότητα πρόκρισης δια στόματος Μάσιμο: "γιατί η ομάδα πρέπει και πάλι να γίνει ορατή στην Ευρώπη"... Δυστυχώς περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις
Μασιμο σε Θεωρω κορυφαίο,για τα ελληνικά δεδομένα,προπονητή.Αλλα το 3-5-2 νομίζω πως χρειάζονται 2 μπακ-χάφ παικταράδες και ένα 8αρι πολυεργαλείο και δεν νομίζω πως έχουμε αυτούς τους παίκτες.Παμε για την πρόκριση.
Συμφωνώ αλλά επειδή το 3-5-2 κουμπώνει πολύ καλά στο 4-4-2 με ρόμβο και χωρίς εξτρέμ που παίζει η Σεντ Γκάλεν να είσαι προετοιμασμένος να το δείς απόψε.
Πάμε ΑΕΚΑΡΑ!!!!
Επιτακτική ανάγκη δύο απανωτές βδομάδες να έχουμε δύο σερί προκρίσεις είναι δύο ματς τα οποία πρέπει να τα κερδισουμε. Με σωστή νοοτροπία και έξυπνο στήσιμο της ομάδας σίγουρα μπορούμε να περάσουμε και την σεντ γκαλεν καθώς και την Βόλφσμπουργκ. Η οποία Βόλφσμπουργκ εντάξει οκ πιθανότατα να είναι κάπως πιο ακριβη ομάδα από εμάς αλλά όπως λένε μπάλα δεν παίζουν (μόνο) τα χρήματα .
Λίγο πιο ακριβή το λες αυτό; 191 εκ. αυτοί, 35 εκ. εμείς βάσει τρανσφερμάρκτ. Εμείς πρέπει να το παλέψουμε και να τα δώσουμε όλα. Από κει και πέρα θέλει και λίγη τύχη. Με τους Ελβετούς η πρόκριση είναι υποχρεωτική. Ούτε να το συζητάμε.
Πες μας ενδεικτικά και τα value των Μπενφίκα και Μπεσίκτας απλώς για ένα reference ...
Μπεςίκτας 62εκ., Μπενφίκα 381 εκ.
Και 62 εκατομμύρια των γάβρων του βορρά για να ολοκληρώσουμε την σύγκριση δύο απανωτών προκρισεων ενός εκ των πιθανών διεκδικητών του φετινού πρωταθλήματος φίλε Μανώλη χωρίς κακία προς το πρόσωπο σου.
Το μόνο που θέλω να πετύχω με όλη αυτή τη συζήτηση είναι ότι δεν υπάρχουν δικαιολογιες μονά ματς... ΣΥΝΕΧΕΙΑ είναι και δη στην έδρα μας εάν με το καλό περάσουμε την σεντ γκαλεν. Που για εμένα δεν υφίσταται το να μην την περάσουμε
Ρε τίγρη μέχρι και στην μεταφράστρια τσιγκουνευεσε;
Άσχετο ρε παιδιά,αλλά αυτή η μεταφράστρια απ' τα ιταλικά πληρώνεται!!!???
Φιλε Μασιμο πλεον κρινεσαι εκ του αποτελεσματος. Σε περιπτωση αποτυχιας θα εχεις εντονη κριτικη.
Μασιμο! επιθετικά από την αρχή του ματς και πίεση μπροστά... Όταν πιέζονται αυτοί οι Ελβετοί έχουν θέματα.....
Τα δικα μας θεματα στα μετοπισθεν αν πιεσουμε ψηλα ποιος θα τα λυσει;;
Κομβική θα έλεγα
ΑΕΚΑΡΑΑ.....ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΜΙΑ " ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ " ΧΑΡΑ ΑΥΡΙΟ....!!!!
Σοβαρότητα Πίστη και Πάθος.-
ελπιζω μιστερ να μην ξαναδουμε την ομαδα στα χαλια του τελικου κυπελου και του πρωτου ημηχρονου στο αγρινιο εσυ αυτο να κοιτας, η ομαδα πρεπει να παιζει μπαλα