4 ΣΧΟΛΙΑ

Μπακογιάννης για Μεγάλο Περίπατο: Βγήκε και δεν βγήκε

Έχω φάει πάρα πολύ μεγάλο ξύλο για τον Μεγάλο Περίπατο. Δεν σας κρύβω ότι το περίμενα, τόνισε

Ο Δήμαρχος Αθηνών, Κώστας Μπακογιάννης μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΚΑΪ, παραδέχτηκε πως ο Μεγάλος Περίπατος στην Πανεπιστημίου "Βγήκε και δεν βγήκε". Παράλληλα έκανε λόγο για νέα έργα, μεγάλης κλίμακας τα οποία στοχεύουν στην ανάπλαση της κεντρικής οδικής αρτηρίας της πρωτεύουσας, σε όλο το μήκος της μέχρι την Ομόνοια. "Πάμε για κάτι καινούργιο", ανέφερε, διευκρινίζοντας πως τα έργα θα αρχίσουν εντός του 2021.

"Ο Μεγάλος Περίπατος βγήκε και δεν βγήκε. Αυτή είναι η ειλικρινής απάντηση. Αλλά αυτή ήταν και η λογική του έργου. Ήταν να 'τρέξεις' μια προσαρμογή, μια προσομοίωση", εξήγησε. Παράλληλα προανήγγειλε αλλαγές με τα έργα να ξεκινούν το 2021, αφού πρώτα γίνει διαβούλευση. "Θα γίνει μια νέα διαμόρφωση ολόκληρης της Πανεπιστημίου. Καινούργια πεζοδρόμια, καινούργια όλα! Ξεχάστε την Πανεπιστημίου που ξέρετε. [...] Πάμε να αλλάξουμε την πόλη. Αυτό είναι το έργο που θα παρουσιαστεί πολύ σύντομα", ανέφερε. "Έχω φάει πάρα πολύ μεγάλο ξύλο για τον Μεγάλο Περίπατο. Δεν σας κρύβω ότι το περίμενα", σημείωσε ο δήμαρχος Αθηναίων.


Γράφεις ιστορία με καθημερινές προσφορές* & ενισχυμένες αποδόσεις (21+) *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
THOMASMAYROS - 23/9/2020 12:44

ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΛΑΔΗΣ ? ΚΟΛΗΣΕ ΚΑΝΑ ΕΝΣΗΜΟ ΠΡΩΤΑ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ ΚΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΤΖΕΣ

kostino - 22/9/2020 21:32

Δηλαδή, περισσεύουν λεφτά παρά την κρίση λόγω κορωνοιού για να παίζει ο μικρός Κωστάκης με την Παν/μίου και να την αλλάζει κάθε έξι μήνες; Αν ήταν μάνατζερ σε εταιρεία θα τον είχαν διώξει κακήν κακώς μετά από τέτοια δήλωση

mono_aek_r21 - 23/9/2020 06:50

Δεν έχω ιδέα τι ισχύει για το συγκεκριμένο έργο, γνωρίζω όμως ότι υπάρχουν συγκεκριμένοι κωδικοί από ευρωπαϊκά προγράμματα που μπορούν οι Δήμοι να εκμεταλλευτούν/αξιοποιήσουν. Δεν μπορούν να πάρουν τα χρήματα που προορίζονται πχ για πεζοδρόμια και να φτιάξουν αθλητικές εγκαταστάσεις ή γεύματα σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Ίσως κάποιος που γνωρίζει (ή έχει όρεξη να ψάξει) μπορεί να μας ενημερώσει για την προέλευση των πόρων του συγκεκριμένου έργου.

THOMASMAYROS - 22/9/2020 20:52

Πλήρης αποτυχία στο 100% τουλάχιστον προσπάθησε να διορθώσετε άλλα πράγματα που είναι πολύ πιο σοβαρά από ένα απλό περίπατο καθαριότητα άστεγοι και πολλά άλλα και εμείς σπαταλάτε τα λεφτά των πολιτών σε ανώφελα έργα

ΕΠΟΜΕΝΟ