0 ΣΧΟΛΙΑ

Η πρώτη του Μάντζιου στον Άρη (VIDEO)

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που επιστρέφω από άλλο πόστο, γνωρίζω καλά τον οργανισμό, τη δυναμική του και τις απαιτήσεις, τόνισε ο Έλληνας τεχνικός

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Άρη πραγματοποίησε ο Άκης Μάντζιος στο κανάλι της ομάδας στο YouTube, στο πλαίσιο της πρώτης προπόνησης. 

Αναλυτικά ο νέος προπονητής του Άρη:

Για την επιστροφή του στον Άρη μετά από 22 χρόνια:


«Όντως επιστρέφω μετά από πολλά χρόνια. Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τη διοίκηση για την επιλογή να με φέρουν στην ομάδα. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που επιστρέφω από άλλο πόστο, γνωρίζω καλά τον οργανισμό, τη δυναμική του και τις απαιτήσεις. Είμαστε όλοι μας αποφασισμένοι να δουλέψουμε και να εκπληρώσουμε τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα».

Για τα όσα έχουν συμβεί σε πρωτάθλημα και Ευρώπη:

«Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για την ομάδα αλλά στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει να μένεις πίσω, είναι στιγμές και οφείλειες να προχωράς. Το σημαντικό είναι πως τα παιδιά αντιδράσανε στο παιχνίδι στο Βόλο και αυτό θα βοηθήσει στο να είναι πιο ήρεμοι για να δουλέψουμε και να βελτιώσουμε πράγματα που θεωρούμε πως χρειάζεται η ομάδα».

Για την εικόνα που έχει μέχρι σήμερα:

«Ο Άρης είναι μια καλή ομάδα, έχει πολύ καλό ρόστερ, σίγουρα όμως έχουν αλλάξει κάποια πράγματα από πέρυσι σε πρόσωπα. Πάνω σε αυτό θα δουλέψουμε αλλά η ομάδα έχει ποιότητα, και με τη δική μας βοήθεια, θα προσπαθήσουμε να γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι».

Για το τι χρειάζεται βελτίωση:

«Αυτό θα το παρουσιάσουμε με τη δουλειά, και ελπίζουμε τα αποτελέσματα να φαίνονται τη Κυριακή στους αγώνες. Σίγουρα όμως η ομάδα χρειάζεται βελτίωση και αυτό το έργο ξεκινάμε από σήμερα».

Για τον κόσμο:

«Γνωρίζω ότι ο κόσμος του ΑΡΗ είναι ιδιαίτερα απαιτητικός αλλά και δίκαιος. Εμείς με τη δουλειά μας θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πάντα για την ομάδα. Ξέρω ότι ο κόσμος είναι πάντα κοντά ανεξάρτητα από τις συνθήκες αλλά θα παλέψουμε για το καλύτερο».


Η Novileague ήρθε με 500,000€ και καθημερινά δώρα! (21+)
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ