Στον αγώνα ανάμεσα στην Άστον Βίλα και την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ο γλολκίπερ των γηπεδούχων Εμιλιάνο Μαρτίνεζ απέκρουσε το πέναλτι που εκτέλεσε ο Λούντστραμ στο 36ο λεπτό με αποτέλεσμα να γράψει ιστορία.
Αυτό γιατί ο Εμιλιάνο Μαρτίνεζ είναι ο 12ος τερματοφύλακας που απέκρουσε πέναλτι στο ντεμπούτο του στην Πρέμιερ Λίγκ με κάποια ομάδα.
Μπορεί ο Μαρτινέζ παλαιότερα να ήταν ποδοσφαιριστής στην Άρσεναλ, αλλά αυτό ήταν το πρώτο του παιχνίδι με τη φανέλα της Άστον Βίλα.
Να σημειωθεί οτι αυτό είχε να συμβεί από το 2019 και συγκεκριμένα από τον ΜακΓκόβεν που είχε αποκρούσει πέναλτι με τη Νόριτς.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!