1 ΣΧΟΛΙΑ

Μπακογιάννης για Βοτανικό: Πολύ σύντομα θα είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ανακοινώσεις

Ο δήμος Αθηναίων πρέπει να έχει και δεσμευμένες πηγές χρηματοδότησης, υπογράμμισε ο δήμαρχος Αθηναίων

Ανακοινώσεις για το πρότζεκτ του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού θα υπάρξουν σύντομα, όπως αποκάλυψε ο Κώστας Μπακογιάννης στο Olympia Forum.

Σε ερώτηση για το σημείο που βρίσκεται το συγκεκριμένο πρότζεκτ, ο δήμαρχος Αθηναίων απάντησε: "Κοιτάξτε ο Δήμος Αθηναίων έχει δεχτεί κριτική ότι δεν έχει δώσει λύση στο θέμα αυτό σε ένα χρόνο για ένα πρότζεκτ που συζητείται εδώ και 20 χρόνια. Σε κάθε περίπτωση εμείς πολύ σύντομα θα είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ανακοινώσεις. Εγώ κρατιέμαι αν θέλετε και πειθαρχώ στο εξής: Όταν κάνουμε αυτή την ανακοίνωση, ακριβώς επειδή έχουν ακουστεί πάρα πολλά λόγια αλλά δεν έχει γίνει τίποτα στην πράξη για το γήπεδο εδώ και 20 χρόνια, θα πρέπει να είμαστε σίγουροι. Θα πρέπει να είμαστε απολύτως δεμένοι. Θα πρέπει να έχουμε όχι μόνο ένα σχέδιο, όχι μόνο το χρονοδιάγραμμα, αλλά θα πρέπει να έχουμε και δεσμευμένες πηγές χρηματοδότησης".

Όσο για το αν μπορεί να δώσει ένα πιο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, είπε πως "όταν είμαστε έτοιμοι, όταν θα κάνουμε τις ανακοινώσεις θα μιλήσουμε για λεπτομέρειες. Οι ανακοινώσεις μας θα είναι εξαιρετικά αναλυτικές. Επιμένω στην ουσία και όχι στην επικοινωνία. Είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο έργο, το οποίο προφανώς είναι σύνθετο και προφανώς είναι και πολύπλοκο. Ένα πολύ μεγάλο έργο, το οποίο μπορεί μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα να παίξει καταλυτικό ρόλο στην ανάπτυξη της Αθήνας".


Η Novileague ήρθε με 500,000€ και καθημερινά δώρα! (21+)
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
mark_21 - 20/9/2020 16:09

ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΠΙΣΩ ΜΙΑ ΕΚΤΑΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ Κ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΕΙ. ΔΕΚΑ ΕΚΑΤ ΤΟ ΣΤΡΕΜΜΑ ΜΟΝΟ ΤΣΑΜΠΑ ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΟΥΣΤ

ΕΠΟΜΕΝΟ