του Γιώργου Νικολάου
Eπικουρικό ρόλο είχαν πει θα έχουν ορισμένοι στην ΚΑΕ ΑΕΚ, αλλά αποδεικνύεται στην πράξη ότι δεν είχαν πει την αλήθεια. Έχουμε γράψει κατά κόρον, ότι στην "κιτρινόμαυρη" εταιρία έχει συγκροτηθεί ένα "διευθυντήριο", που λειτουργεί με και χωρίς τον Μπάμπη Καραμανλή, και το οποίο κινεί τα νήματα. Πρόκειται για οικονομικό διευθυντήριο, αλλά σύμφωνα με τις ενδείξεις έχει λόγο και άποψη και στην επιλογή προσώπων, που αφορά σε ρόλους πέρα από τις τέσσερις γραμμές.
Αν θα έχει αποτέλεσμα αυτή η προσπάθεια; Είναι ένα ερωτηματικό το οποίο θα απαντηθεί τις επόμενες ημέρες, τους επόμενους μήνες. Ο κ. Καραμανλής βάσει της ανακοίνωσης που είχε εκδοθεί τις προάλλες από την ΚΑΕ (σ.σ. με ευθύνη του διευθυντηρίου) θα πρέπει να δώσει απαντήσεις μέχρι το τέλος του μήνα, όμως, για τα άτομα, που θα αποτελέσουν το νέο διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας. Θα έχει ενδιαφέρον ν' αναλάβουν και την ευθύνη όλοι όσοι πρωταγωνιστούν στον σχεδιασμό της ομάδας.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
