Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Κέρδισε τον Πανιώνιο η Κ17 της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Επικράτησε εκτός έδρας με 1-0

Η ομάδα Κ17 της ΑΕΚ νίκησε 1-0 την αντίστοιχη του Πανιωνίου σε εκτός έδρας αγώνα για την 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ17 της Super League 2020-21 που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο των Τραχώνων.

Η ομάδα του Ιβάν Νεντέλκοβιτς κυριάρχησε και το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε με πλασέ στο 62ο λεπτό ο Γιάννης Πιτιλάκος, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, αξιοποιώντας συνδυασμό του Στάθη Καραγιαννίδη με τον Θεόδωρο Κοντό.

ΑΕΚ (Ιβάν  Νεντέλκοβιτς): Μαρίνης, Τρέμμας, Αντωνόπουλος, Καραστέργιος, Χαλίλι, Καραγιαννίδης, Τσίρης (Μούτσα) Λαντίκας (Πιτιλάκος) Κυρσανίδης (Φωτόπουλος) Παπαθανασίου, Κοντός (Κοντάκης).




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ