1 ΣΧΟΛΙΑ

Τρόμος στην παραλιακή: Φλεγόμενο αυτοκίνητο μπήκε σε βενζινάδικο (VIDEO)

Η φωτιά σβήστηκε έγκαιρα, καλά στην υγεία του ο οδηγός

Τρομοκρατήθηκαν οι περαστικοί στην παραλιακή, όταν είδαν σήμερα ένα αυτοκίνητο να τυλίγεται στις φλόγες, μπαίνοντας σε ένα βενζινάδικο.

Το αυτοκίνητο, για άγνωστη αιτία, κινούνταν στην λεωφόρο Ποσειδώνος με κατεύθυνση προς την Γλυφάδα. Ξαφνικά ο κινητήρας του πήρε φωτιά και ο οδηγός έκανε αμέσως δεξιά για να παρκάρει πριν καεί και ο ίδιος.

Όμως, ο χώρος που μπήκε ήταν ένα πρατήριο καυσίμων, με τους υπαλλήλους του βενζινάδικου να καλούν αμέσως την πυροσβεστική και την αστυνομία, προτού γίνει χειρότερο κακό. Η φωτιά ευτυχώς σβήστηκε έγκαιρα, όπως αναφέρει το astynomiko.gr, ενώ ο οδηγός είναι καλά στην υγεία του.

Πηγή: iefimerida.gr


Η Novileague ήρθε με 500,000€ και καθημερινά δώρα! (21+)
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
kadman - 18/9/2020 11:44

Το μεγαλύτερο λάθος που έγινε ποτέ σε μια εφεύρεση , το έκανε ο FORD.Αυτός εφήυρε το πρώτο αυτ/το μαζικής παραγωγής στον κόσμο. Σε αυτόν οφείλεται ότι σχεδόν όλοι σήμερα έχουν και οδηγούν αυτ/τα. Oμως ο FORD έκανε ένα τραγικό λάθος.Την εποχή εκείνη δεν σκέφθηκε ότι την εφεύρεσή του ,πολλά χρόνια αργότερα θα την αγόραζαν και θα την οδηγούσαν και γυναίκες, οι οποίες την τότε εποχή είχαν λιγότερα δικαιώματα από τους άνδρες και δεν οδηγούσαν. Ποιό ήταν το τραγικό του λάθος ??? Έκανε το... Συνέχεια τιμόνι, που με αυτό οδηγείς και ελέγχεις το αυτ/το, σε σχήμα ... ΚΥΚΛΟΥ !!!!! Έτσι ακόμα και σήμερα όλοι έχουμε δει γυναίκες οδηγούς αυτ/των , να προσπαθούν να οδηγήσουν με το κάθισμά τους τραβηγμένο τέρμα εμπρός και να έχουν ουσιαστικά αγκαλιάσει το τιμόνι που είναι από τότε σε σχήμα κύκλου!!! Πόσο μάλιστα όταν όλες έχουν και το στήθος, μεταξύ του σώματός τους των χεριών τους και του τιμονιού!!! Ας προσπαθήσει κάποιος με όλα αυτά να οδηήση σωστά ή να ελέγξει ένα όχημα και τότε θα καταλάβει ότι είναι σχεδόν αδύνατο. Φτιάξτο ρε φίλε το τιμόνι σε σχήμα JOYSTICK ( περίπου σαν ... τσουτσού που λένε) και τότε θα δεις το σωστό οδήγημα !!! Όλες σχεδόν θα το δένουν ... φιόγκο !!! Μπροστά τον μοχλό ??? Μπροστά το όχημα. Πίσω ο μοχλός ??? όπισθεν το όχημα. Δεξιά , αριστερά ??? όπου γουστάρεις θα το πάνε και πολύ καλύτερα μάλιστα. Είναι νόμος της φύσης. Αν βελτιωθεί αυτό στα αυτ/τα, οι γυναίκες μακράν, θα γίνουν οι καλύτεροι οδηγοί. Έτσι ίσως δεν θα σταθμεύουν με φλεγόμενο όχημα σε βενζινάδικο !!! Δεν είναι ρατσιστικό αυτό που γράφω, νομίζω ότι μπορεί να βελτιωθεί η εφεύρεση του αυτ/του προς το καλύτερο.

ΕΠΟΜΕΝΟ