0 ΣΧΟΛΙΑ

Ένινγκ: Δεν δείξαμε το θάρρος και την αποφασιστικότητα που θα έπρεπε

Τι είπε ο τεχνικός του Άρη για τον αποκλεισμό από το Europa League

Ο προπονητής του Άρη, Μίχαελ Ένινγκ, μετά την ήττα-αποκλεισμό από την Κόλος Κοβαλίκβα τόνισε πως η ομάδα του δεν έδειξε θάρρος και αποφασιστικότητα. 

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Αρχικά σχολίασε: «Χάσαμε ένα παιχνίδι που δεν έπρεπε για κανένα λόγο να χάσουμε. Κάναμε πολλά λάθη, δεχτήκαμε δύο απροσδόκητα γκολ. Ο αντίπαλος ήταν καλά προετοιμασμένος, κατάφεραν να μας χαλάσουν το επιθετικό παιχνίδι».

Για το αν φταίει η πίεση από τον αντίπαλο: «Δεν νομίζω ότι ήταν αυτός ο λόγος. Το πρώτο γκολ ήρθε από στημένη φάση. Το δεύτερο ήρθε από μια φάση που θεωρητικά είχαμε καθαρίσει αλλά ήταν ακόμα ενεργή. Όταν βάλαμε το γκολ δεν είχαμε καθαρό μυαλό για να το διαχειριστούμε και να γυρίσουμε το παιχνίδι».

Ενώ πρόσθεσε: «Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τη μπάλα αλλά δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να είσαι πιο αποφασιστικός. Έπρεπε να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας και να φτάσουμε μέσα στην περιοχή, να δημιουργήσουμε ευκαιρίες».

Για το τι φταίει: «Κάναμε πολλά λάθη σε τέτοιο παιχνίδι δεν επιτρέπονται. Δεν καταφέραμε να θέσουμε υπό πίεση τον αντίπαλο ενώ παίζαμε στην έδρα μας».

Τέλος για τους σχηματισμούς που επέλεξε: «Έπρεπε στο δεύτερο ημίχρονο να ρισκάρουμε, περάσαμε μέσα ότι είχαμε από επιθετικογενή παίκτη διαθέσιμο στον πάγκο. Δεν δείξαμε το θάρρος που θα έπρεπε για ένα τέτοιο παιχνίδι, αυτό είναι που με απογοητεύει περισσότερο».


Γράφεις ιστορία με καθημερινές προσφορές* & ενισχυμένες αποδόσεις (21+) *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ