Ο ΟΦΗ αποκλείστηκε αφού ηττήθηκε με 1-0 από τον Απόλλωνα Λεμεσού αλλά το ματς στο Γεντί Κουλέ στιγματίζει το απίθανο οφ-σάιντ που σηκώθηκε κατά των Κρητικών. Συγκεκριμένα στο 59ο λεπτό τυ αγώνα ο Μπένσχο του Απόλλωνα γύρισε λανθασμένα από το κέντρο την μπάλα προς τον τερματοφύλακα της ομάδας του, με τον Φιγκερέιδο να πετιέται και να τσιμπάει την μπάλα και να βγαίνει σε πλάγια θέση για γκολ. Ο διαιτητής Μαρέσκα «άκουσε» τον επόπτη Περέτι που σήκωσε την σημαία και έδωσε οφσάιντ, παρά το γεγονός πως η πάσα ήταν από παίκτη των αντιπάλων του ΟΦΗ! Αμέσως μετά ο Μαρέσκα ζήτησε συγγνώμη από τους Κρητικούς, όμως το κακό είχε γίνει μιας και οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία για το 1-1. Προφανώς ήταν μια υπόδειξη-ανέκδοτο από τον επόπτη Περέτι που παρέσυρε σε ένα φρικτό λάθος τον διαιτητή Μαρέσκα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Όχι και τετ α τετ ρε παιδιά. Τόσο πλαγιά με δυο παίχτες απάνω του και ακόμα ένας τουλάχιστον στο τέρμα. Καλά, ο επόπτης μάλλον ληγμένα παίρνει.
καλα αυτο το καναν και σε μας στον τελικο με τον παοκ ,αντι για πεναλντι στον Λιβαια ,δωσανε οφσαιτ απο πασα αντιπαλου,βεβαια με τον οφη ειναι πολυ πιο ξεκαθαρο
Εντάξει τραγικος ο διαιτητής, αλλά σιγά το σίγουρο τετ α τετ από εκείνο το σημείο...
Συμφωνώ. Δεν ήταν και το σίγουρο γκολ, ειδικά όπως πήγε τόσο πλάγια