4 ΣΧΟΛΙΑ

Νέο χαστούκι στον Αυγενάκη από ΟΥΕΦΑ και ΦΙΦΑ για τις εκλογές της ΕΠΟ

Με επιστολή τους ξεκαθαρίζουν στην ΕΠΟ ότι είναι υποχρεωμένη να πραγματοποιήσει εκλογές στην προβλεπόμενη ημερομηνία της 9ης Οκτωβρίου

Κανονικά στην προγραμματισμένη ημερομηνία θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές ΕΠΟ με... εντολή από την FIFA και την UEFA.

Η Παγκόσμια και η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, όπως μετέδωσε ο Άρης Ασβεστάς στον ΣΠΟΡ FM, έστειλαν επιστολή στην ΕΠΟ με την οποία ξεκαθαρίζουν ότι οφείλουν να πραγματοποιήσουν τις εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στις 9 Οκτωβρίου.

Ως εκ τούτου, ανοίγει ο δρόμος για την πραγματοποίηση των αρχαιρεσιών της Ομοσπονδίας παρά τα όποια εμπόδια που επιχειρήθηκαν να μπουν από τον Υφυπουργό Αθλητισμού που επιμένει να καθυστερεί τη διαδικασία, αφού επί της ουσίας η συγκεκριμένη επιστολή τον αδειάζει.

Πλέον η ΕΠΟ δεν έχει την επιλογή να καθυστερήσει, αφού υποχρεώνεται από... ψηλά να κάνει εκλογές στην ημερομηνία που είχε αποφασίσει. Πρόκειται για άλλο ένα χαστούκι στον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος συνεχίζει να κάνει ό,τι μπορεί για να καθυστερήσει τις εκλογές...


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
geo43 - 18/9/2020 00:25

Αν περασουνε οι δικαιολογιες,οι τοσο φτηνες αυτων των ανθρωπων που κατεστρεψαν το ποδοσφαιρο θα ειμαστε αξιοι να λεγομαστε τριτοκοσμικοι.

drgiannis - 17/9/2020 18:08

ΑΣ ΚΑΡΑΤΑΜΕ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΚΟΜΗ

Coffeeshop21 - 17/9/2020 15:21

23 μερες μεχρι την ειδοποιηση

Cocco Bill - 17/9/2020 11:47

Όπως καταλαβαίνετε ο Αυγενάκης έχει σαφή κυβερνητική στήριξη, γι αυτό μένει στην θέση του και γι αυτό συνεχίζει. Οι εκλογές της ΕΠΟ δεν είναι απλή υπόθεση, το καλό είναι ότι η Ουέφα είναι πολύ αυστηρή σε θέματα αυτοδιοίκητου και τελικά τα σχέδια του Μαρινάκη θα ναυαγήσουν, ο δε Αυγενάκης θα φύγει τότε, που θα τον βρίζουν και τα έντυπα τους, όπως βέβαια και τον ΚΜ.

ΕΠΟΜΕΝΟ