1 ΣΧΟΛΙΑ

Βούρος: Στόχος η βελτίωση και ίσοις όροις των συνθηκών άθλησης στη Νέα Φιλαδέλφεια

Αναλυτικά η δήλωση του δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, μετά τη συνάντηση με εκπροσώπους της ΑΕΚ και της ΦΕΑ

Ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων των τμημάτων της ΑΕΚ και της ΦΕΑ, εκπρόσωποι των δυο συλλόγων βρέθηκαν, την Τρίτη το πρωί, στο Δημαρχείο Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, και συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Γιάννη Βούρο, παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Λύσσανδρου Γεωργαμλή και του δημοτικού συμβούλου της διοικούσας παράταξης Σπύρου Μπερδέση.

Συζητήθηκαν ζητήματα που απασχολούν τους δυο συλλόγους, σε κλίμα συνεργασίας και συναίνεσης, ενώ οριστικοποιήθηκε και το εβδομαδιαίο πρόγραμμα χρήσης του κλειστού σχολικού γυμναστηρίου “Απόστολος Κόντος”, πρόγραμμα που ικανοποιεί τόσο τα δύο σωματεία όσο και τις ανάγκες του Δήμου.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας η Β’ βάθμια σχολική επιτροπή σε συνεδρίασή της επικύρωσε τον συγκεκριμένο προγραμματισμό.

Σε σχετική δήλωσή του ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος επεσήμανε: “Όταν υπάρχει καλή πρόθεση, υπάρχει συνεννόηση και ικανοποιητικό αποτέλεσμα για όλους. Στόχος της δημοτικής μας αρχής δεν μπορεί να είναι άλλος από τη βελτίωση των συνθηκών άθλησης στην πόλη, προς όφελος του μαζικού αλλά και του σωματειακού ερασιτεχνικού αθλητισμού”.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
AEKara1821 - 16/9/2020 17:51

Δημαρχε,

εχει την ευλογία ο Δήμος να εχει το άλσος.

Μπορει να γινουν πολλα σ αυτη την έκταση που πραγματικα ειναι ανεκμεταλευτη.

Ουτε μια παιδικη χαρα της προκοπης (ακομα να τελειωσει η νεα, διπλα απ το γηπεδο) και ενα γηπεδο τεννις 30 ετων. Αυτα και μονο.... Συνέχεια
Κριμα και αδικο να μην εχει να παρεις ενα καφέ ενα χυμό

ΕΠΟΜΕΝΟ