EREDIVISIE- 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Έμεν-Φένλο 3-5
(4' Ντε Φος, 49' Κόλαρ, 76' Λάουρσεν/ 50', 65', 72' Γιακουμάκης, 90' Πατσόνικ, 90'+5' Άριας)
Η καριέρα του Γιώργου Γιακουμάκη στην Eredivisie ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ πέτυχε χατ τρικ, οδηγώντας την ομάδα του, τη Φένλο, σε νίκη 5-3 στην έδρα της Έμεν.
Μόλις στο τέταρτο λεπτό, η Έμεν άνοιξε το σκορ με τον Ρόμπερτ Ντε Φος και στο πέμπτο λεπτό της επανάληψης διπλασίασε τα τέρματά της, με τον Μάρκο Κόλαρ να κάνει το 2-0. Τότε, ανέλαβε δράση ο Γιακουμάκης. Στο 50ο λεπτό μείωσε σε 2-1, στο 65' ισοφάρισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και στο 72' έδωσε προβάδισμα στη Φένλο.
Η Έμεν ισοφάρισε με τον Νικολάι Λάουρσεν στο 76ο λεπτό, αλλά η Φένλο πήρε το διπλό, με τον Πατσόνικ να κάνει το 3-4 στο 90' και τον Άριας να διαμορφώνει το τελικό 3-5 στο 95'.
Όσο για τον Γιακουμάκη, έγινε ο πρώτος παίκτης που πετυχαίνει χατ-τρικ, στο ντεμπούτο του στην Eredivisie, μετά τον Γιούργκεν Λοκάντια της Αϊντχόφεν το 2012.
Το δεύτερο γκολ του Γιακουμάκη: ΕΔΩ!
Το τρίτο γκολ του Γιακουμάκη: ΕΔΩ!
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Πάλι καλά που δεν κάθισε το παιδί να χαραμίζεται σε εμάς και μακάρι να σώσει την καριέρα του όπως έκανε και ο Μπακασετας και ελπίζω να κάνει και η άλλη η παιχτουρα ο Αλμπάνης.
Κάτι δεν πάει καλά με την εξέλιξη των παιχτών μας. Κρίμα γιατί ο επιλέγονται καλοί παίχτες με potential.
Το μέλλον του αλμπανη είναι στην ΑΕΚ. Ελπίζω φέτος να πάρει χρονο γιατι είναι δυνατός παίχτης.
Το ιδιο βλεπω να παθαινουμε και με τον αλμπανη ετσι οπως το πανε.
Όποιος δεν βλέπει ότι η αρρώστια στην ομάδα είναι μια κλίκα παιχτών έχει πρόβλημα.. Ο Μπακασέτας λόγω των παιχταραδων που έχουμε για δεκαρια έπαιζε εξτρέμ, ο Γιακουμάκης(δεν τον βαφτίζω γκολτζη) έμπαινε για κάποια λεπτά σε μια ομάδα χωρίς συνοχή, ο Βασιλαντωνοπουλος δεν υπήρξε ποτε καλυτερος του Μπακάκη (λολ), και αυτό γίνεται έντονα τα τελευταία χρόνια. Παρακαλάμε τον Βράνιες να γυρίσει τον Λιβαγια να μείνει ήρεμος τον Νέλσον να μάθει κοντρόλ τον Πέτρο να γίνει αρχηγός κτλπ... Θέλω να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ βλέπω μπάλα γιατί έτσι έμαθα απο την ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ και κάποιοι μου το στερούν... Βρείτε τι φταίει εκεί στη ΠΑΕ και φτιαχτε το χθές.
Αυτο που θα επρεπε να σας προβληματιζει κυριοι ειναι το γιατι οι παικτες που φευγουν απο εμας εξελισσονται προς το καλυτερο.βαλτε λιγο το μυαλο να δουλεψει!
Ποσό πολύ σε χαίρομαι ρε γιωργαρα , είχε αρχίσει να ανεβαίνει από την γκορνικ στους τελευταίους αγώνες περσυ κ ξεκίνησε ιδανικά ..μακάρι να ξεκινήσει έτσι κ σε εμάς ο Ιρανός στο Αγρίνιο ..
Μακάρι να βγεις αληθινός για τον ιρανό φίλε, αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα είναι σε κακή αγωνιστική κατάσταση επειδή τέτοιους παίχτες παίρνουμε όταν δεν διαθέτουμε χρήμα. Τώρα για τον Γιώργη φαινόταν απ' το πέρασμά του απ' την Γκόρνικ ότι ήταν σε εκπληκτική κατάσταση, τούμπανο & με τρομερή ταχύτητα, αλλά είπαμε ο Τιγρης ξέρει μπάλα.
Το ότι μου βγάλατε παιχταρα τον Γιακουμακη που παίζει σέντερ φορ είχε πάρει ένα σορό ευκαιρίες και με τη φανέλα μας έχει βάλει ένα γκολ σε 2 χρόνια το λες και ακραίο
Όταν έγινε η μεταγραφή έγραψα ότι θα τραβάμε τα μαλλιά μας όπως & με τον Μπακασέτα κι ότι παρότι γράφεται το ακριβώς αντίθετο δυστυχώς τελικά ο Τίγρης δεν ξέρει μπάλα.
2 χρόνια εδώ και είχε βάλει ένα γκολ. Πήγε σε ένα πρωτάθλημα της πλάκας και άρχισε να σκοράρει. Απλά τα πράγματα. Ποιος δεν ξέρει μπάλα είπαμε;
Ο παίχτης φταίει που είχε βάλει μόνο ένα γκολ ή εμείς; Με τον Μπακασέτα τι έγινε; Με τον Λάζαρο; Με τον Αλεξανδρή το '94;
Φυσικά και ο παίχτης φταίει. Το πιο αποτυχημένο φορ της σύγχρονης ιστορίας. Μεχρι και το μαύρο πιστόλι περισσότερα γκολ είχε
Όλοι αυτοί που αναφέρεις έχουν μια διαφορά με τον Γιακουμακη. Ήξεραν μπάλα και έκαναν καλά ματς στην ΑΕΚ. Ο Γιώργης τι έκανε ;
Μια χαρά τα λες αλλά γράφουν και παιδάκια που δεν ξέρουν καν ποιος ήταν ο Αλεξανδρής.
Τέλος πάντων, ουδείς αλάνθαστος.
και μόνο που ανέφερες τον κλεφτοκοτά, πήγαινε στο σαιτ της ομαδουλας σου
Καλά ξέρεις πόσα χρόνια γράφω στο aek365; Ρώτα κανά παλιότερο ή τους δαχειριστές του site για να μάθεις. Το ότι ανέφερα το σίχαμα δεν έχει να κάνει αυτό καθεαυτό με το ίδιο το σίχαμα, αλλά με τα επαναλαμβανόμενα λάθη του Τίγρη, ο οποίος όπως & με τον Λάζαρο ενώ οι παίχτες βρίσκονταν σε τρομερή κατάσταση & θέλαν να μείνουν στην ΑΕΚ αντί να τους ανανεώσει τους έστειλε στην αγκαλιά του γαύρου.
Το να φευγουν παικτες απο την ΑΕΚ μας, να πηγαινουν αλλου και να αναδεικνυοντε (να μη πω ακομα οτι...βγαζουν ματια), οπως ο Μπακασετας,, ο Βασιλαντωνοπουλος η ο Γιακουμακης τωρα (και στη Πολωνια για να μη λεμε για ενα παιχνιδι), ισως και καποιοι αλλοι, σημαινει οτι κατι δεν κανομε καλα σαν ΑΕΚ. Αλλα ομως και εμεις σαν οπαδοι, τα ξερομε....ολα, ειμαστε μειγμα....Κλοπ, Γκουαρντιολα και Μουρινιο. Θελουμε τους παικτες πριν τους παρωμε, τους απαξιωνουμε οταν τους εχουμε και τους ψαχνωμε η... ΣΥΝΕΧΕΙΑ διαμαρτυρομαστε οταν πανε αλλου και κανουν...παπαδες και λεμε, δεν επρεπε να τους δωσουμε η τους ξεπουλησαμε τζαμπα!!
Μπράβο στον Γιωργαρο !! Αλλά τα πράγματα είναι απλά ! Η ομάδα δεν έχει εξτρέμ ! Δεν υπάρχει αυτό που κάνουμε όσους καλούς φορ και να βρούμε θα τους κάψουμε !! Τελευταία φορά που είχαμε εξτρέμ ήταν με Λαζαρο και πήραμε πρωτάθλημα !!! Δεν υπάρχει αυτό που κάνουμε παίζουν στα εξτρέμ ότι μεσοεπιθετικοι έχουμε και παλεύουμε να βάλουμε γκολ και δημιουργήσουμε . Αστεία πράγματα ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό και να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο να μην έχει εξτρέμ .
Δεν βάλαμε μυαλό με μπακασετα και χαρίσαμε και γιακουμακη; ποιος έχει σειρά; βασιλαντονοπουλος;
Μπακασετας κ Γιακουμάκης έπρεπε να είναι βασικοί στην ΑΕΚ.. τέλος...εγκληματα που κοστίζουν
Carma is a bitch!
Το επόμενο είναι να δουμε τον Οικονόμου να πεταει σε ομίλους τσουλου με Κοπεγχάγη...
Εύκολα.. το περιμένω..
Χαίρομαι πολύ για το παιδί αλλά εδώ όσο ήταν οπότε έπαιξε, δεν έδειξε ποτέ τίποτα.. του εύχομαι τα καλύτερα, αλλά δεν τον αδικήσαμε.. μακάρι να το μετανιώσουμε αλλά βάση της εικόνας του καλά κάναμε και τον δώσαμε..
Ο Γιακουμακης τη χρονιά πριν έρθει σ'εμάς είχε βάλει 11 γκολ εκ των οποίων, κανένα με πέναλτι,επίδοση πολύ καλή για ποδοσφαιριστή ομάδας επιπέδου Πλατανιά. Το γιατί δε μπόρεσε στην ΑΕΚ να εξελιχθεί είναι ένα πολύ καλό ερώτημα. Φταίει η ομάδα; Φταίει ο παίκτης; Κάνεις δε μπορεί να το πει με σιγουριά. Το ότι έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι με τη Φενλο δε σημαίνει απολύτως τίποτα, για να λέμε την αλήθεια. Σε κάθε ποδοσφαιριστή και κάθε επαγγελματία γενικότερα, ασφαλή συμπεράσματα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μπορείς να βγάλεις σε βάθος χρόνου. Γι αυτό τα αποθεωτικά σχόλια που διαβάζω σήμερα για το παιδί, μου μοιάζουν βιαστικά και άστοχα. Αυτό που θα ήθελα όμως να σημειώσω είναι ότι στην ομάδα θα πρέπει να προβληματιστουν για το γεγονός ότι νέοι σε ηλικία ποδοσφαιριστές έρχονται και φεύγουν χωρίς να έχουν βελτιωθεί πχ Γιακουμακης, Τζανετόπουλος. Ή φεύγουν χωρίς να έχει εκτιμηθεί σωστά η αξία τους, βλέπε Μπακασέτας, Λαμπρόπουλος.
Ευτυχώς δεν έφυγε και ο αρχηγός
Ο οργανισμός Αεκ είναι αρρωστημενος βαριά.. Ξεπουλάτε να βρει ο καθένας το δρόμο του μακρυά από εδώ
Ειναι φανερο πλεον,οτι υπαρχει κλικα στα αποδυτηρια.
Αν δεν φυγουν τα αγαπημενα παιδια του προεδρου,μανταλος και λιβαγια,προκοπη δεν θα κανουμε.
Με δεμενα ποδια παιζουν .
Παντως τα μη αγαπημενα παιδια των οπαδων τα 2 τελευταια χρονια φυγανε και ειδαμε τη...προκοπη που καναμε!
Εγώ δε θα πω κάτι. Θα παραπέμψω στα σχόλια του παρακάτω άρθρου
/a-735220/endiaferetai-gia-giakoumakh-h-fenlo.htm
https://aek365.org
7/12 ειναι θετικα προς το προσωπο του.
Ακριβώς το ακριβώς το αντίθετο
Ρε αυτος βγηκε τετ α τετ και εσκαψε την μπαλα και εβαλε γκολ??? Ρε θα μας τρελανετε??
Έφυγε και βρήκε την ηρεμία του το παιδί, ειχε ενα γκαλο καποτε του βγάλε μια σέντρα θα μπορούσε να γίνει η απαρχή ενός πολυ καλου επιθετικού (μιας καλης αλλαγής ),μετα καταργήσαμε την κοινή λογική και θέλαμε να δείξουμε πως μια ομαδα πρωταθλήτρια απομυθοποιειται σε ενα καλοκαίρι.
Χθες ο ολιβειρα ποσες κάθετες πήρε;;;
Πήρε πολλές ευκαιρίες εδώ... Έμπαινε στο 80 οπότε έπαιζε και περιμέναμε να βάλει δύο γκολ... Κάτι γίνεται λάθος, δεν μπορεί...
Πραγματικά φίλε ούτε 10' δεν έπαιζε.. Έπαιρνε 0 έως 2 πάσες σε αυτά τα λεπτά, πως να δείξει έτσι κάτι; Τα φορ θέλουν και λίγο χρόνο, άμα δεν ακουμπάνε μπάλα ποτέ πως να το βάλουν με τη πρώτη ευκαιρία;
Είναι δυνατόν επιθετικός να μη μπορεί να σκοράρει 3-4 γκολακια σε ένα 10λεπτο που παίζει αλλαγή μια στο τόσο ? Όχι δε κάνει για αεκ.... Δεν υπάρχει γιακουμακης παίχτης κτλ κτλ....
Καλά κάνει να μας βάλει τα γυαλιά.... Από βδομάδα περιμένω νέα και για βασιλαντωνοπουλο
Για τον μπακασετα τα λεγαμε πολλοι οσοι τον κραζατε εξαφανιστηκατε, για τον γιακουμακη επισης μια απ τα ιδια, ο βερντε θα ειναι το 3ο ιδιο σκηνικο με παικτη που δινουμε σε εξευτελιστικη τιμη επειδη "δεν εκανε" και θα κανει παπαδες σε λιγο καιρο (κραταω μια επιφύλαξη για τον συγκεκριμενο λογω ψυχολογιας).. Ολα ειναι θεμα σωστης αξιοποιησης και υπομονης.. Οταν προτιμας να βαζεις 30χρονους του 7 με ταβανι το 7 αντι για 24χρονους του 6 που μπορουν να εξελιχθουν σε 8-9 αυτα τα αποτελεσματα θα χεις..
Έτσι είναι άμα έχεις ΕΞΤΡΕΜ!!
Πες τα!
Στην Ολλανδία Ματια έβγαζε μέχρι κ ο χερσι...το παλτό που ήρθε σε εμας
Της πλάκας πρωτάθλημα παίζουν αμυνα στην σεντρα
η αμπαλοποιηση του λαου της ΑΕΚ αποδεικνυεται μεσα απο το σχολιο σου αδερφε! το να βγαζεις σκαρτο το πρωταθλημα Ολλανδιας εναντι του ελληνικου ειναι απο τα πιο ευστοχα τρολαρισματα που μπορει να διαβασει καποιος..θα σε προσγειωσω ανωμαλα λεγοντας σου οτι η ΑΕΚ τουλαχιστον τις πρωτες 6 ομαδες του πλακατζιδικου αυτου πρωταθληματος δεν τις κερδιζει ουτε με αιτηση...μαλλον τελικα οπως σωστα γραφει σημερα ο Κετσε,δεν ειναι ολα θεμα μπατζετ, αλλα διαχειρισης!
Ανώτερες ομάδες είναι εκεί αλλά όπως βλέπεις προτιμάνε να κερδίσουν 5-3 παρά 2-0.
Το ότι έβαλε 3 γκολ στην Έμεν δεν σημαίνει ότι θα έβαζε και στην Τρίπολη πχ κι ας είναι ανώτερη η Εμεν απ την Τρίπολη.
Και βέβαια είναι της πλάκας. Εκεί παίζουν ομάδες τύπου Άγιαξ, Αϊντχόφεν, Φέγενορντ , που έχουν πάρει c.l. , uefa, έχουν πάει σε αντίστοιχους τελικούς, βγάζουν εκατοντάδες ταλέντα που στελεχώνουν τα μεγαλύτερα παγκοσμίως clubs! Τι να μας πουν τώρα μπροστά στα μεγαθήρια τα δικά μας που οι ευρωπαϊκές τροποαιοθηκες τους δε χωράνε αλλα κύπελλα! Ή τα υπερσύγχρονα γήπεδα που έχουμε τίγκα από κόσμο! Και σοβαρά τώρα....ναι το πρωτάθλημα τους δεν είναι σαν των άλλων κορυφαίων ευρωπαϊκών. Θέλουμε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αιώνες να τους φθάσουμε όμως. Φιλικά πάντα....
Πλάκα κάνεις εσύ........Έχουμε εμεις καλύτερο πρωτάθλημα από Ολλανδία?
Μπράβο ρε γιακουμακαρε
Το τρίτο γκολ του Γιακουμάκη , αν το έβαζε ο Λιβάγια , ο Ολιβέιρα κα θα τους λέγαμε εδώ παιχταραδες!!!
Μπράβο και εις ανώτερα Γιώργο , επιμονή πείσμα και δουλειά και όλα γίνονται!!!
Μπράβο ρε Γιωργαρε! Μακάρι να βγεις και πρώτος σκόρερ, να φανερώσεις τη γύμνια μας στη διαχείριση ταλέντων και Ελλήνων παικτων, που τους έδωσαν μισές και λιγοστές ευκαιρίες και στη θέση τους έφεραν καλοπληρωμένους και σχεδόν τελειωμένους από δίψα για μπάλα ή τραυματισμούς. Μακάρι και ο βασιλαντωνο να διαπρέπει όπου και αν πάει. Εδώ τα σαινια μας δεν τον θεωρούσαν ούτε αλλαγή του υπερπαικτη και κατά τα άλλα συμπαθους μπακακη
Επίσης δεν έγραψα αυτό ακριβώς που αναφέρουν άλλα αδέλφια εδώ, πόσες φορές τροφοδοτήθηκε αυτό το παιδί στις λίγες ευκαιρίες που πήρε; Προσπαθούσε να "παίρνει" φάσεις μόνος του και σε αστοχίες τον κραζαμε. Τα έβλεπα αυτά και πόσο αδικουνταν. Έστω και αν είχε Αραούχο και έναν καλό κάποιες φορές Ολιβέιρα πέρυσι να ανταγωνιστεί. Τρανό παράδειγμα της απαξίωσης και μπακασετας. Να είναι καλά τα παιδιά να φθάσουν ψηλά και να πάρουν μεταγραφές σε μεγαλύτερες ομάδες.
Ειδικά το τρίτο γκολ που βάζει είναι φοβερό! Μπράβο Γιακουμ! Ποσοστό μεταπώλησης κράτησαν ή ούτε καν;
Μπράβο Γιώργο. Σου εύχομαι τα καλύτερα.
Δε μπορεί...μας τρολάρει το σύμπαν....
Αν τροφοδοτείται ο επιθετικός με σέντρες ακριβείας και έξυπνες μπαλιές αυτά σου κάνει. Εμείς έχουμε καιρό να το δούμε στην ομάδα μας αυτό.
Φέρε παίκτες τίγρη, φτάνει ο Μάνταλος.
Κάποιος μας κάνει πλάκα πάντως δεν γινεται
Του βγαλαν και μια σέντρα της προκοπής όμως, εδω με τα χαφ που εχουνε τον μπατιστουτα να φερναμε θα τον λέγαμε γιδοβοσκο
... μετά τον Μπακασέτα να κ ο Γιακουμάκης...
Μπράβο στο παιδί...
Ειναι ξεκαθαρα θεμα εμπιστοσυνης. Αυτη η ομαδα τον πιστεψε. Χτυπησε το πεναλτι ενω φανταζομαι εχει ποσους παικτες να το κανουν. Αμα δειτε το τελειωμα στο τριτο γκολ τα λεει ολα.
Όποιος δεν το περίμενε να σηκώσει το χέρι.
Μία ζωή η ΑΕΚ αδυνατεί να διαχειριστεί τα ταλέντα της.
Φαντασου τώρα να βγει και ο Οικονόμου το καλύτερο σέντερ μπακ του πρωταθλήματος του..
Ζούμε σε παράνοια..
Σε έχω κράξει πάρα πολλές φορές Γιώργαρε όμως τουλάχιστον εσύ είχες ψυχή, όχι σαν κάτι άλλους που φοβούνται να μη λερώσουν το σορτσάκι τους!
Αχ και βαχ