Ένας από τους λίγους ανθρώπους που επιτρέπεται να επισκέπτονται τον Μίκαελ Σουμάχερ είναι ο Ζαν Τοντ, πρώην αφεντικό του Γερμανού στη Ferrari, το διάστημα 1996-2006.
Ο νυν επικεφαλής της FIA επισκέφθηκε τον Σουμάχερ, πριν από λίγες μέρες, και μίλησε για την κατάστασή του.
Μιλώντας στο ειδησεογραφικό πρακτορείο PA News, ο Τοντ τόνισε: "Θεέ μου, ξέρουμε ότι είχε ένα τρομερό και ατυχές ατύχημα στο σκι, που του προκάλεσε πολλά προβλήματα. Αλλά έχει μια καταπληκτική σύζυγο στο πλευρό του, έχει τα παιδιά του, τις νοσοκόμες του, και μπορούμε μόνο να ευχηθούμε σε αυτόν και στην οικογένειά του το καλύτερο. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να είσαι μαζί τους. Κι αυτό θα πράξω".
Επτά χρόνια μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε κάνοντας σκι στις πλαγιές του Μεριμπέλ, ο 51χρονος Σουμάχερ, κάτοχος του ρεκόρ τίτλων στο πρωτάθλημα της F1, ζει στην Ελβετία με τους συγγενείς του.
Ωστόσο, η οικογένεια του Γερμανού και ειδικά η σύζυγός του, Κορίνα, εξακολουθεί να θέλει να τον προστατεύσει και να μη διαρρεύσει πληροφορίες σχετικά με την εξέλιξη της κατάστασης της υγείας του.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
