Σε μία συγκινητική ανάρτηση προχώρησε ο Διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ), κ. Δημήτρης Γεωργόπουλος.
Ο κ. Γεωργόπουλος ανάρτησε μία φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook, στην οποία απεικονίζονται δύο μέλη του Ο κ. Γεωργόπουλος ανάρτησε μία φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook, στην οποία απεικονίζονται δύο μέλη του ιατρικού - νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου, καθώς και ένας ασθενής, εντός της ΜΕΘ.
Πρόκειται, όπως περιγράφει ο ίδιος, για τη στιγμή που ανακοινώνεται στον ασθενή, ο οποίος έχει νοσήσει από κοροναϊό, πως, μετά από μία δύσκολη εβδομάδα νοσηλείας στη ΜΕΘ, θα μεταφερθεί στη Μονάδα Αντιμετώπισης Κοροναϊού (ΜΑΚ) του νοσοκομείου.
Όπως μπορείτε να δείτε και στην ανάρτησή του, η χαρά και η αισιοδοξία, τόσο του προσωπικού του νοσοκομείου, όσο και του ίδιου του ασθενή, δεν κρύβονται!
Σκοπός του κ. Γεωργόπουλου, όπως ο ίδιος αναφέρει, είναι να στείλει, με το δικό του τρόπο, ένα μήνυμα σε όσους τίθενται κατά των προστατευτικών μασκών και των εμβολίων για τον κοροναϊό.
Όπως γράφει στην ανάρτηση του:
«Αφιερωμένο στους αρνητές της μάσκας και των εμβολίων. Είναι η στιγμή που ανακοινώνουμε σε σχετικά νέο ασθενή με COVID-19 μετά από 7 δύσκολες μέρες νοσηλείας στη ΜΕΘ ότι θα μεταφερθεί στην κλινική. Ο ενθουσιασμός δεν κρύβεται».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
