Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ο Τσαβούσογλου εμφάνισε τη σημαία της ΕΕ ως… ημισέληνο (VIDEO)

Νέα ένταση ανάμεσα σε Τουρκία και Ευρώπη


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Σάλο έχει προκαλέσει η κίνηση του Μεβλούτ Τσαβούσογλου, κατά τη συζήτηση της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων.

Ο Τσαβούσογλου μιλούσε με τηλεδιάσκεψη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, από τη Σενεγάλη, και η πρώτη ένταση στην κουβέντα παρουσιάστηκε, όταν ο Γερμανός Πράσινος ευρωβουλευτής, Ράινχαρντ Μπουτικόφερ, ζήτησε να μην παρουσιάζεται το γραφιστικό του στις οθόνες της αίθουσας. Ήταν μια σημαία τουρκική “αναμεμειγμένη” με μια ευρωπαϊκή και ουσιαστικά η σημαία της ΕΕ εμφανιζόταν ως ημισέληνος.

Τη θέση υιοθέτησε και ο Πρόεδρος της Επιτροπής, Ντέιβιντ Μακάλιστερ, που είπε “όχι χάρτες, όχι σημαίες”. Αυτό -φυσικά- ενόχλησε τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών, ο οποίος δήλωσε “πολύ απογοητευμένος” στη δευτερολογία του και ισχυρίστηκε πως “αυτή είναι η σημαία μας για τις ευρωτουρκικές σχέσεις” κάτι το οποίο δεν έπεισε τους συμμετέχοντες στη συζήτηση. Τελικώς, μετά τις αντιδράσεις η εικόνα αποσύρθηκε.

Η αντίδραση των Ευρωβουλευτών προκάλεσε οργή στην Τουρκία, με τα φιλοκευβερνητικά μέσα να κάνουν λόγο για “σκανδαλώδη απόφαση” να αποσυρθεί η σημαία.

Πηγή: newsit.gr




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ