Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου, μίλησε στο aekbc.gr για την εικόνα της ομάδας στα δύο φιλικά με Άρη και ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη,
«Είχαμε μία πολύ καλή ευκαιρία το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε - μετά από κάποιες προπονήσεις που είχαμε - να δούμε σε τι επίπεδο βρίσκεται η ομάδα απέναντι στον Άρη και τον ΠΑΟΚ. Ήταν πολύ σημαντικό για τους παίκτες να ξεφύγουν από τη ρουτίνα των προπονήσεων και να βρουν ρυθμό.
Βγάλαμε πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα από τους δύο αγώνες στη Θεσσαλονίκη. Το σίγουρο είναι, ότι η ομάδα χρειάζεται παραπάνω ώρες προπόνησης και δουλειάς. Το κακό είναι, ότι με τους τραυματισμούς που αντιμετωπίζουμε, μας λείπει το να κάνουμε όλοι μαζί προπόνηση και ο χρόνος σίγουρα δεν είναι υπέρ μας.
Θα πρέπει να μεγαλώσουμε κι άλλο την καθημερινή μας προσπάθεια και να περιμένουμε να επιστρέψουν οι τραυματίες για έχουμε ολοκληρωμένη την εικόνα της ομάδας. Μας έχουν στοιχήσει οι απουσίες των συγκεκριμένων παικτών στο κομμάτι της εμπειρίας και της ποιότητας, ωστόσο πιστεύω, ότι κάποια στιγμή θα ενσωματωθούν γρήγορα στο σύνολο.
Πολύ σημαντικό κομμάτι για μας ήταν επίσης η παρουσία του Ράις, ο οποίος συμμετείχε για πρώτη φορά, στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, μετά από κάποιες προπονήσεις. Κρατάμε το πολύ καλό αγωνιστικό πνεύμα, που είχε. Νομίζω, ότι βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο και μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Νομιζω αν και δεν ειμαι και πολυ γνωστης του μπασκετ οτι εχει το πιο ολοκληρωμένο ροστερ απο οποιαδηποτε αλλη χρονια με παικτες που εχουν τεραστια εμπειρια και μπορουν να αναλαβουν το βαρος της ομαδας σεβκρισιμα σημεια... Η ομαδας μας σιγουρα θα διεκδικησει το πρωταθλημα με πολυ καλύτερες προποθεσεις αρκει να μξν εχει τραυματισμους. Καλη χρονια ΑΕΚΑΡΑ
Φίλε ειναι αλήθεια αυτό , όμως σε όποια ομάδα τραυματιστεί το ένα από τα δυο βασικά 5άρια δημιουργειται πρόβλημα...περυσι είχαμε Κακλαμανακη , φέτος Γοντικα...Γραντ - Μορέιρα και σταθερά τον Μαυροειδή με την ιδιαιτερότητα του(σεβασμός)...Κακλαμανάκης δεν έπιασε οπότε Γόντικας μάλλον πιο θετικός, Μορέιρα καλύτερος από τον Γράντ δεδομένα..(ήδη φαίνεται από αυτές τις φάσεις πόσο βοηθά πολυεπίπεδα) οπότε μόνο για το ότι έμεινε ο Μαυροειδής...αλλά αυτό απόφαση... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Προέδρου-Διοίκησης ,οπότε μην εκπλαγείς αν δεις ανακατατάξεις μετά το F8..
Παντως αν τραυματιστει καποιος εκ των σλοτερ η μορειρα θα υπαρξει τεραστιο κενο