Στις εξαιρετικές εντυπώσεις που άφησε ο Στράτος Σβάρνας στις πρώτες του εμφανίσεις με την Εθνική αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.
Μιλώντας στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα, σημείωσε ότι η πρόοδος του νεαρού αμυντικού δικαιώνει την απόφαση της ΑΕΚ να επενδύσει πάνω του αντί του Λαμπρόπουλου.
Αφού τόνισε λοιπόν ότι θα του γίνει αναπροσαρμογή συμβολαίου, σημείωσε ότι στο θέμα Λιβάγια οι εξελίξεις αναμένονται μετά τον τελικό και μίλησε για τη (δύσκολη όπως τη χαρακτήρισε) περίπτωση του Λιβάι Γκαρσία.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Έχει ταχύτητα, άλμα και γρήγορα κοψίματα. Δεν είναι καλός ακόμη με την μπάλα στα πόδια. Τον Κωστάκη τον Μανωλά άξιο τέκνο της Θύρας 7 πλέον, τον είχαμε πάρει 15 χιλ ευρώ με πολύ σπρώξιμο του θείου. Συγχαρητήρια στον Στρατοί. Μακάρι να γίνει κολώνα στην άμυνα
Λοιπόν όπως βλέπουμε έχουμε φτάσει 7 Σεπτεμβρίου και ακόμα δεν έχουμε ακούσει για κάποια θέση στην οποία η ΑΕΚ θα ενισχυθεί.
Το μόνο που βλέπω εγώ τουλάχιστον είναι κάποιες αντικαταστασεις αναπληρωματικων.
Ινσουα αντί Χουλτ που μακάρι να βγει ελάχιστα καλύτερος του Λοπεζ.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Χνιντ αντί Βρανιες (μόνο αν μείνει ελεύθερος και έρθει σε εμάς ο Βρανιες θα θεωρηθεί ενίσχυση ο Χνιντ)
Ενομπακαρε αντί Κλωναριδη
Ανσαριφαρντ αντί Αραουχο
Καμία αντικατάσταση Μπάρκα, σωστά κατ εμέ.
Ιατρουδης και Καρακλαγιτς - επένδυση για το μέλλον.
Και ρωτάω ρε παιδιά, ειμασταν δλδ τόσο ικανοποιημένοι με το περσινό ροστερ; που πήγαν τα "η ΑΕΚ χρειάζεται 3-4 11αδατους παίχτες"?
Γιατί πλέον σίριαλ καλοκαιριού έχει φτάσει να θεωρείται η ανανέωση λιβαγια,ολιβειρα και όχι κάποια ουσιαστική ενίσχυση της ομάδας..
Φτάσαμε πλέον να μιλάμε για εξτρεμ ΜΟΝΟ αν πωληθεί ο Βερντε.
Στραβός είναι ο γιαλός η στραβά αρμενίζουμε; Αυτά.
@AEK_Artista!
Να σου πω και εγώ μία άποψη φίλε μου, μιας και βλέπω συχνά σχόλια ότι δεν ενισχυθήκαμε, αλλά αντικαταστήσαμε τους προηγούμενους. Το οποίο, δεν λέω πως δεν ισχύει, αφού όπως λες έφυγε ο Χουλτ, ήρθε ο Ινσούα, όπως έφυγε ο Αραούχο και ήρθε ο Ανσαριφάρντ κτλ κτλ. Μετά ρωτάς, εάν ήμασταν τόσο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ικανοποιημένοι.
Εε λοιπόν, η απάντηση είναι όχι. Γι' αυτό και δεν κρατήσαμε Χουλτ, Αραούχο, Κλωναρίδη κτλ. Τι κάναμε όμως; Τους αντικαταστήσαμε, με παίχτες που τους θεωρούμε καλύτερους. Δηλαδή, όσοι ήρθαν, ήρθαν ώστε να πάρουν την θέση αυτών που έφυγαν και αν αποδώσουν, αυτά που δεν απέδωσαν οι προηγούμενοι. Συγχώρεσε με, αλλά νομίζω μπερδεύεστε. Διότι, αντικατάσταση, δεν σημαίνει απλά μπαίνω στα παπούτσια του προηγούμενου. Αλλά ότι θα πρέπει να είναι και καλύτεροι. Πχ δεν πήραμε τον Ινσούα, να μας κάνει ότι έκανε και ο Χουλτ. Απλώς θεωρώντας ότι ο Χουλτ, δεν απέδωσε όσα θα περιμέναμε, πήραμε τον Ινσούα, που αναμένουμε να αποδώσει καλύτερα απ' τον Χουλτ.
Επίσης, να σου πω και το άλλο. Θυμήσου τον περσινό τελικό κυπέλλου, με τον ΠΑΟΚ, στο ΟΑΚΑ. Τον χάσαμε, αφού δεν πήραμε και το πέναλτι. Αλλά μου 'χει μείνει χαραγμένη, μία στιγμή, που δείχνει πλάνο τον πάγκο της ΑΕΚ. Και θυμάμαι να με πιάνει μία θλίψη και να το γράφουν και άλλοι αυτό. Δηλαδή, παίζαμε με τον Πόνσε και είχαμε τον Γιακουμάκη αντικαταστάτη του, στον πάγκο. Επίσης, θυμήσου και πόσες φορές, είπαμε ότι ξέρεις κάτι τελικά οι βασικοί που παίζουν φέτος, δεν είναι τόσο κακοί, όσο φαινόντουσαν επί Καρντόσο.
Ναι, αν με ρωτήσεις θα σου πω, ξέρεις κάτι τουλάχιστον 1 με 2 βασικούς παίχτες τους χρειάζεται η ομάδα - πιο συγκεκριμένα βασικό στόπερ και εξτρέμ -. Όμως, ξέρεις ότι και μετά από κάθε ματς, πολλοί θα μιλήσουν βάση αποτελέσματος και θα πουν μετά από μία ήττα, χρειαζόμαστε 8 μεταγραφές - το διαβάσαμε και αυτό - ή μετά από μία νίκη, ότι δεν ήμαστε και τόσο χάλια, ίσως να χρειαζόμαστε 1 με 2 μεταγραφές.
Οπότε, η αλήθεια κρύβεται κάπου στην μέση. Εγώ, καθαρά ποδοσφαιρικά, μπορώ να σου πω, ότι θεωρώ ότι χρειαζόμαστε στην καλύτερη 2 μεταγραφές και αυτό διότι θεωρώ χρειαζόμαστε ένα στόπερ που και με την φυγή του Οικονόμου άνοιξε ο δρόμος και θα μπορεί να σταθεί βασικός με τον Χνιντ, ο Τσιγκρίνσκι να είναι για «ειδικές αποστολές», ο Σβάρνας θα παίζει σε ματς για να δίνει ανάσες σε όποιον χρειάζεται και ο Λάτσι, με την ευχή να πάρει έστω και 5 αγώνες και θεωρώ χρειαζόμαστε 1 εξτρέμ, διότι θεωρώ ανεπαρκή τον Βέρντε, αλλά και άλλο τόσο τον Αλμπάνη, που πιστεύω θα χρειαζόταν ένα εξτρέμ, που να μπορεί να ξεκινάει και να μην θεωρείτε τέτοιος παίχτης, όπως οι δύο που προανέφερα.
Φίλε μου συμφωνώ σχεδόν σε όλα μαζί σου εκτός από το ότι είναι ανεπαρκείς ο Βέρντε και ο Αλμπάνης. Σίγουρα θελουμε ένα εξτρέμ ακόμα αλλά αυτοί οι δυο είμαι σίγουρος ότι μπορούν να προσφέρουν παρά πολλά φέτος σε ένα πρωτάθλημα χωρίς διακοπές λόγω κορονοϊού. Επίσης εάν η ομάδα περάσει στους ομίλους του Europa θα χρειαστεί βάθος στο ρόστερ της για να μπορεί να αντεπεξέλθει.
@AntonioT21
Φίλε μου, δεν έχεις άδικο. Γι' αυτό και τους χαρακτήρισα ως ανεπαρκής και όχι άχρηστους ή άμπαλους. Το 'χω ξανασχολιάσει αυτό. Τους βλέπω και τους 2, ότι έχουν γενικά καλά χαρακτηριστικά και μπαίνουν και με πολλή όρεξη μέσα, προσπαθώντας να δείξουν πράγματα. Όμως, νιώθω σαν να τους καταβάλει το... ΣΥΝΕΧΕΙΑ άγχος και υποκύπτουν σε πάρα πολλά λάθη.
Ο μεν Αλμπάνης, μπορεί να 'χει πολλές επιλογές και απλά δίνει την πάσα κατευθείαν στον αντίπαλο και ο δε Βέρντε, δεν σηκώνει κεφάλι και μετά δεν ξέρει τι να την κάνει και απλά σουτάρει απ' οπουδήποτε. Γενικά και τους 2, τους πίστευα φουλ. Διότι ο Αλμπάνης, την σεζόν 2018/19, όταν έμπαινε απ' τον πάγκο έκανε «όργια» και τον Βέρντε, τον γνώριζα από πιο παλιά - το είχα γράψει πέρσι το καλοκαίρι, που ακουγόταν ταυτόχρονα με Ολιβέιρα και είχα γράψει ότι τους γνωρίζω και τους 2 παίχτες - και θεωρούσα ότι η ομάδα είχε βρει επιτέλους εξτρέμ κανονικό.
Καθαρά αντικειμενικά, μπορώ να πω ότι ο Βέρντε, έχει φάει πολύ κράξιμο απ' την αρχή - στο ματς με την Ξάνθη, αν θυμάμαι καλά, ήταν που ξέσπασε σε κλάματα και έφαγε κράξιμο και γι' αυτό -. Σίγουρα, υπήρχαν παιχνίδια που έδειξε και κάποια καλά του στοιχεία (όπως στημένα, ταχύτητα και κάποιες φορές, στο ένας με έναν). Αν με ρώταγες, εγώ θα ήθελα να είχα Λιβάγια αριστερά, με αναπληρωματικό του τον Αλμπάνη και εξτρεμάρα δεξιά, με αναπληρωματικό του τον Βέρντε.
Δηλαδη ρε φιλε αν δεν πουληθει ο βερντε και παρουμε και αλλον εξτρεμ πως θα πληρωνονται?
Μεσα σε μια περιοδο με ανυπαρκτα εσοδα και αβεβαιοτητα για τη συνεχεια πως θα βρεθουν τα λεφτα?
Θες να ακουσεις την αληθεια εσυ και οι ομοιοι σου που ζειτε σε συννεφακια?
Ναι η ομαδα θα μικρυνει ως μπατζετ και ετσι πρεπει ΜΑΛΛΟΝ να γινει για να μη διακινδυνευσει στο μελλον με περιπετειες.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Συνελθετε επιτελους
Το ποδοσφαιρο κινειται ευτυχως η δυστυχως με πραγματικα λεφτα και δεν ειναι παιχνιδι η/υ
Πόσο δίκιο έχεις φιλε
Σωστός και θα συμπληρώσω την επένδυση για το μέλλον που λες ιατρούδης αντί γιακουμάκη και καρακλαγιτς αντί ντελετιτς αν κι έχουν διαφορά στην ηλικία οι συγκεκριμένοι δύο..
Ειναι ηλιου φωτεινότερο ότι η ομάδα φέτος παει να χτίσει κατι που με λίγες διορθωσεις θα απογειωθεί του χρόνου. Όποιος παρακολουθεί τις εξελιξεις και δεν επηρρεαζεται απο χλευη και ονειρα διαφόρων στα social media καταλαβαίνει πως πρωταρχικόςστόχος για φέτος δεν είναι το πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα αν αυτοί που ήρθαν είναι καλύτεροι όσων έφυγαν τότε αποτελούν ενίσχυση. Μην κοιτας τους αριθμους, δεν ειναι μαθηματικά
Μπράβο φίλε απορώ για τα dislike ...
Χωρίς να διαφωνώ μαζί σου να αναφέρω οτι μια ομάδα δεν ενισχύεται μόνο με μεταγραφές αλλά και με προώθηση και ανάπτυξη των ίδιων των παικτών της.
Το ξέρω ότι δεν έχουμε δει Λάτσι και Ενομπακάρε αλλά ελπίζω να αποδειχτούν καλοί.
Ινσούα Χνιντ και επιστροφή Γαλανόπουλου είναι σημαντικές διαφοροποιήσεις από πέρισυ.
όλοι ξέρουμε οτι ο Οικονόμου ήταν ο αδύναμος κρίκος σαν συνδυασμός μισθού προοπτικής και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ απόδοσης. Μόλις πωλήθηκε. Αναμένουμε την αντικατάστασή του. Εάν πχ αυτός είναι ο Βράνιες τότε μιλάμε για την καλύτερη άμυνα της τελευταίας δεκαετίας.
Ακούγεται αλλαγή Βέρντε με καλύτερο. Άρα, κατι γένεται και εκεί ...
Επίσης λαχεία που δεν βγήκαν όπως Γιακουμακης Βασιλαντωνόπουλος πωλήθηκαν !
και τέλος σήμερα ακούσαμε για ενδιαφέρον προς Μκακάκη.
Όλα αυτά δείχνουν οτι επιτέλους υπάρχει σκάουτινγκ λίστα παικτών σε πολλές θέσεις και κονέ για πωλήσεις !
Έχω να τα δω αυτά από εποχής Ντεμη ...
Οπότε όσο δίκιο και να έχεις εγώ παραμένω αισιόδοξος !
Αυτά αδερφέ καλή χρονιά να έχουμε !
Οι μοναδες κερδίζουν ενα ντέρμπι ενα ματς.
Η ομάδες κερδίζουν Πρωτάθλημα.
Ο Καρερα θελει να φτιάξει ομαδα η ΑΕΚ εχει υλικό
Για να το πετυχει αυτο.
Ευχομαι λοιπόν να μεινουν οι δυο παιχταράδες... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Και ευελπιστώ για δυο προσθήκες, χαφ και εξτρεμ εαν υπάρξει αποχώρηση του Ιταλου.
Κέτσε σε αυτήν την Εθνική παίζω κι εγώ μην τρελαίνεσαι και με το Σβάρνα έλεος
Αυτή η εθνική έχει σερί νικών και δε μας ξεφτιλίζει όπως η αμέσως προηγούμενη. Όλα εύκολα τα βλέπουμε, αλλά μακάρι φέτος στο europa η ΑΕΚ να έχει τη μισή σοβαρότητα και κυνισμό της ομάδας του Βαν'τ Σιπ.
Τι άλλες ... θα ακούσω εδώ μέσα.. απορώ ποιοι σου κάναν like
Αντε παίξε!
Κώστα ο Πλανιτς στη Μακαμπι Χάιφα πήγε ήδη.. Τα 10.000.000 στο δρόμο είναι ε;
θα δειξει. Δικαστήριο θα γίνει. Πάντως η Κλουζ που είχε δώσει τα χέρια έκανε πίσω. Η ΑΕΚ δεν υπήρχε περίπτωση να μπει σε δικαστική διαμάχη μετά την εισήγηση του νομικού τμήματος. Η Μακάμπι πήρε το ρίσκο. Εμείς πήραμε το Χνίντ.
Δικαιώνεται; Από που και ως που; Κάνει ο Στράτος για βασικός; Για 4ος καλός είναι. Πήρε αρκετές ευκαιρίες κατ' εμε
Το γήπεδο έχει δρομολογηθεί. Γνωρίζουμε το κόστος, μπορούμε να πούμε πάνω-κάτω πότε θα γίνουν τα εγκαίνια και με λίγα λόγια ξέρουμε τι μας γίνεται. Τα του γηπέδου είναι γνωστά και βρίσκονται σε άλλο πορτοφόλι. Τα χρήματα εποδεδειγμένα υπάρχουν και δεν τα πειράζει κανείς.
Κατά την ταπεινή μου γνώμη, χωρίς να θέλω να γίνω αχάριστος πρέπει να αφήσουμε τις δικαιωλογίες πλέον και σειρά πρέπει να πάρει ο σχεδιασμός της ομάδας.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Τι εννοώ; Έχεις 4-5 παίκτες πυλώνες που θέλοντας και μη αποτελούν τη βάση της 11άδας σου. Πρέπει λοιπόν σιγά-σιγά να επενδύσεις σε άλλους 3 τουλάχιστον που μαζί με τους άλλους πέντε θα αποτελέσουν την ραχοκοκκαλία της ΑΕΚ μας. Αλλά αυτο προυποθέτει πως θα πρέπει να δαπανίσεις κάποια χρήματα. Έχοντας τη βάση μετά μπορείς να κάνεις προσθήκες βάση των αναγκών, το στυλ του προπονητή σου καθώς και τελευταίες πινελίές για το ένα υγειές rotation.
Προσθεού δεν είμαστε βλαμμένοι, ξέρουμε πως δεν θα γίνουμε Μπάγερν και Παρί αλλά πιο έξυπνοι και πιο μάγκες είναι αυτοί της Σεβίλλης και της Σαχτάρ και της Μπενφίκας που δείχνουν ένα τίμιο πρόσωπο στην Ευρώπη;
Και για να φτάσεις να μιλάς οτι μπορείς να σταθείς στο europa league για παράδειγμα φτάνοντας πιο βαθιά από τους ομίλους και τους 32 θα πρέπει πέρα από την δημιουργία του κορμού να δώσεις επιτλέλους βάση και στα φυτόρια της ομάδας. Θες σκάουτερς που θα ψάχνουν πιτσιρίκια σε όλη τη χώρα και έναν καλό προπονητή με όρεξη που θα κάνει τα παιδιά άντρες. Όσο και αν μας κακοφαίνεται ο παοκ την έχει μυριστεί τη δουλειά και εδώ και μερικά χρόνια έχει επενδύσει στις μικρές ομάδας. Τους καρπούς τις επένδυσης τους βλέπουμε δειλά-δειλλα τώρα...
Με καθαρά οικονομικά, γήπεδο στολίδι, βασικό και σταθερό κορμό και φυτόρια που παράγουν παίκτες μπορείς να κάνεις τη διαφορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να βάλεις το όνομά σου μεταξύ των «θαμώνων¨» του ευρωπαικου. Είναι στο χέρι μας.
Ας τα βάλουμε σε μια σειρά για να ξέρουμε τι μας γίνεται. Ο Σβάρνας ήρθε σαν 5ος στόπερ κλείνοντας έτσι την θέση των center back. Δεν τον πήρε η ΑΕΚ ούτε ως μεταγραφή 11άδας, ούτε ως παίκτη που θα κάνει τη διαφορά. Ως λογικό επακόλουθο της ιεραρχίας, ο Στράτος θα έπαιζε πολύ λίγα παιχνίδια δηλαδή όταν αυτό ήταν αναγκαίο θα ξεκούραζε βασικούς παίκτες σε κύπελλο και εύκολα παιχνίδια πρωταθλήματος. Παράλληλα ως στοπερ, μια θέση που μπορεί κανείς να παίξει σε υψηλό επίπεδο μέχρι και τα 35, το... ΣΥΝΕΧΕΙΑ γεγονός ότι ήταν μονάχα 21 έδινε ελπίδες για μελλοντική εξέλιξη.
Με τους γνωστούς τραυματισμούς του Τσιγκρίνσκυ σε συνδιασμό με τα θέματα πειθαρχίας του Vranjes και την αστάθεια του Μάριου, ο Στράτος πήρε ευκαιρίες. Έδωσε θετική εικόνα, έκανε λίγα επικίνδυνα λάθη και έτσι πήρε φανέλα βασικού. Ακόμα και μερικά λάθη που δεν θα τα έκανε ένας έμπειρος παίκτης, όταν τα έκανε ο Σβάρνας, κανένας νοήμων φίλος της ΑΕΚ δεν μπορούσε να πει τίποτα. Γιατί; Γιατί το παιδί ήταν 5η επιλογή και έφτασε να παίζει βασικός και στο δεύτερο μισό της χρονιάς η ΑΕΚ είχε μια απο τις καλύτερες άμυνες όταν στο πρώτο μισό ήταν αποροφυτήρας. Τα νούμερα μιλάνε μόνα τους. Δεν τα βγάζω από το κεφάλι μου.
Ο Στράτος έφτασε στο τέλος της χρονιάας να είναι διεθνής και να έχει και καλές μάλιστε εμφανίσεις (ανεξαρτήτως αντιπάλου).
Εκεί που θέλω να καταλήξω ανεξαρτήτως αν για μερικούς ο Στράτος είναι λίγος η αλήθεια είναι πως η ΑΕΚ είναι 100% κερδισμένη από αυτό το στοίχημα γιατί είτε θα έχει ένα καλό παίκτη στο μέλλον για βασικό, είτε θα κερδίσει χρήματα απο ενδεχόμενη μεταγραφή από έναν παίκτη που δεν προοριζόταν για βασικός ή στη χειρότερη περίπτωση θα έχει μια αξιόπιστη λύση για rotation καλύτερων παικτών.
Μην παρεξηγούμαστε ούτε εγώ όυτε κανένας δεν είπε πως έχουμε τον 22χρονο Πουγιόλ στην ομάδα αλλά πρέπει να παραδεχτούμε την προσπάθεια και την πρόοδο του νεαρού
Κόψτε λοιπόν την γκρίνια μερικοί εδώ και πείτε ένα μπράβο στο παιδί για την πρόοδο του και ό,τι έχει καταφέρει μέσα σε μονάχα λίγους μήνες.
Η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα και οι ιδέες δεν σταματάνε να υπάρχουν και να μεγαλουργούν ποτέ... Το αφήνω εδώ αυτό να υπάρχει....
Θα δικαιωθεί αν πάρει το πρωτάθλημα με τον σβάρνα βασικό δηλαδή με τίποτα
κλαψ...κλαψ...κλαψ...αντί να πείτε μπράβο στο παληκάρι και συγχαρητήρια για τις δύο εξαιρετικές πρώτες εμφανίσεις του με την εθνική...
Ομολογουμένος απο πωλήσεις πάμε καλά, επίσης πάμε πολύ καλα στο να βαφτίζουμε το ψάρι κρέας... Ο Σβάρνας ξαφνικά έγινε project αφου φάγαμε αναμενόμενο X απο τον ψυχάκια που περιμένουμε εδώ και 2 μήνες να μεινει ελέυθερος ( ναι ...θα χάριζε πανω απο 800 χιλ. το χρόνο να παίξει στην καψούρα του.....) Εντάξει έπαιξε εθνική το παιδί και πηγε και καλά αλλά έχετε σιγουρια με Σβάρνα , τον Τυνησιο και Τσιγκρι να βγει η χρονια (Κάρτες , τραυματισμοί κτλ.) ? Στα χάφ πέρα απο Μάνταλο την μπάλλα δεν την... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πάει κανείς μπροστα αρα και εκει είσαι μείον. Δεν συζητάω για εξτρεμ, είμαστε με Αλμπάνη και Βέρντε ο Ενομπακαρε δεν ειναι εξτρεμ, αρα και εκει εισαι μειον. Εχω την αισθηση πως και ο Ολιβειρα θα χαιρετησει αφου δεν ακουγεται τιποτα για επαφες για ανανέωση , μονο για τον Μαρκο κινειται κατι. Για αυτο θαρω πως ηρθε και ο Ανσαριφαρντ ουιαστικα για αντι-Ολιβειρα, υπολογιζω να χαιρετησει και αυτος σε λιγακι με 1,5-2εκατ αφου δεν ανανεωνει και σιγα μην του δωσουνε πανω απο 1,5 που ζηταει το χρονο.
Το πλάνο φέτος είναι πουλάμε να βγει η χρονια και αν κοιμηθει ο θεος μπαινουμε ομιλους Europa και τσιμπάμε αλλα 10εκατ. Βλεπουμε και τους αλλους δυο που εχουν πουλησει μεχρι και τα πομολα και λεμε καλα ειμαστε....
Άρα αφήστε το F5 , απολάυστε την φετινή χρονια χωρις αγχος και απαιτησεις και απο του χρόνου εχει ο θεός :)
Έχουμε στοιχήματα πολλά στην άμυνα: Τσιτώντας, Αθανασιάδης, Σβάρνας, Χνιντ, Λάτσι. Όπως το βλέπω μόνο μπακ ξέρουμε τι ακριβώς δυνατότητες έχουμε, και έχουμε τον Τσιγκρίνσκι όσο τον αφήνουν τα πόδια του. Μακάρι να βγουν όλοι
Και αυτή η περίπτωση δύσκολη; τίποτα απλό υπάρχει για εμάς;
Ότι και να λέμε με αυτούς τους στόπερ που έχουμε δεν βγαίνει ποτέ η χρονιά. Με τον πρώτο τραυματισμό ή με το που θα έχουμε κάποια δύσκολα παιχνίδια θα μοιάζουμε ξεβρακωμενοι
Δεν πρόκειται να πάρουμε αλλο στόπερ και θα στο δικαιολογήσουν λέγοντας, πως αν έρθει κι αλλος τότε θα "καει" ο Λατσι. Μου θυμίζει καλοκαίρι του 2015 που λέγανε απο την ΑΕΚ πως δεν παίρνουν αλλο στόπερ, γιατί θέλουν να αναδείξουν τον Τζανετοπουλο. Στο τελος μείναμε με Αρθο, Κολοβετσιο και Λαμπρόπουλο και ο Τζανεοτοπουλος "κάηκε" πέφτοντας κατ ευθείαν στα βαθιά.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Δεν λέω, μακάρι ο Λατσι να βγει ο δικός μας Ντε Λιχτ, αλλα είναι τεράστιο ρίσκο να φορτώσεις με τοσες πολλες ευθύνες εναν 18χρόνο.
Μια χαρά βγαίνει με 3 νεαρούς παίχτες που χρειάζονται παιχνίδια στο ενεργητικό τους και ένα μπαλαντέρ Τσιγκρι να παίζει στα ευρωπαϊκά και σε κάνα ντέρμπι
Φιλε οι παιχτες χρειαζονται καποιον αγωνιστικο ρυθμο για να αποδωσουν καλα, δεν μπορεις να εχεις για παραδειγμα τον Τσιγκρινσκι 20 μερες παγκο και ξαφνικα να τον πετας μεσα σε ενα ντερμπι και να περιμενεις να σου κανει ματσαρα.
Κάνε λίγο υπομονή ...
Φίλοι συνοπαδοί. Η ομάδα έχει για στόχο την τρίτη θέση.
Άρα οι ποδοσφαιριστές που έχει είναι οκ.
Το έχω ξαναγράψει και με μαυρίζετε συνέχεια.
Δεν έχετε παρά να συγκρίνετε τι αγοράζουν και πόσο εύκολα οι δύο γαύροι.
Τουλάχιστον να ολοκληρωθεί;;; το γήπεδο για να μπορούμε εμείς οι πιο μεγάλοι να παρηγορούμε τον... ΣΥΝΕΧΕΙΑ εαυτό μας αλλά και τα παιδιά μας που μάλλον από το μαγικό 18.
Εγώ το κλίμα που εισπράττω από τον τρόπο που παρουσιάζονται οι ειδήσεις κυρίως από το 365 (οι περισσότεροι που είστε εδώ από την αρχή του site αυτού καταλαβαίνεται τι εννοώ), είναι οτι η ομάδα δε θα ενισχυθεί άλλο. Τουλάχιστον μέχρι να δούμε αν θα περάσουμε στους ομίλους του Γιουρόπα.
Πάμε να τζογάρουμε την πρόκριση με το υπάρχον ρόστερ και αν μας κάτσει η πρόκριση στους Ομίλους,... ΣΥΝΕΧΕΙΑ θα τρέχουμε να βρούμε ευκαρίες όπως τότε που περάσαμε ομίλους τσου λου και τελικά πήραμε τον Γιαννιώτα...
Θα είναι πολύ δύσκολή η χρονιά οικονομικά και από τη μία είναι λογικό όλο αυτό αλλά από την άλλη ξενερώνω...
Θεωρώ δεδομένο οτι θα πουλήσουμε έναν εκ των Λιβάγια Ολιβέιρα αν δούμε οτι δεν ανανεώνουν. Στη περίπτωση δε που πωληθεί ο Ολιβέιρα είμαι σίγουρος οτι θα ακούσουμε πως έχουμε Ανσαριφάρντ και οτι πάμε για αναπληρωματικό του.
Σορρυ για τη μαυρίλα που βγάζει το σχόλιο αλλά αυτά βλέπω εγώ...
Στις 17/09 αργουτσικα το βράδυ θα ξέρεις εάν θα είσαι στους ισχυρούς ή όχι του Europa league playoff.
Στις 18/09 το μεσημεράκι θα ξέρεις και με ποιον κ που θα παίξεις «τη ζαριά» σου.
Το παιχνίδι θα το παίξεις 12 μέρες μετά.
Εμένα μου φαίνεται λογικό πριν αρχίσεις να ξοδεύεις χρήματα να ξέρεις τις πιθανότητες σου κ αν έχει νόημα να τις βελτιώσεις (πχ κλήρωση με Τότεναμ)
η πολιτική της ομάδας ειναι ξεκαθαρη και συγκεκριμένη οποιος δε μπορει να την κατανοήσει ας ονειροβατει κι ας ζηταει λαγους με πετραχήλια μη περιμενετε υπερβασεις γιατι θα απογοητευτειτε
Έχω γράψει πολλές φορές ότι στο αγωνιστικό δεν έχω καμία προσδοκία από τη Διοίκηση από αυτό που μου έχει δείξει με τα πεπραγμένα της οπότε είμαι συνειδητοποιημένος και όχι απογοητευμένος.
Αλλά από αυτό που ζούμε μέχρι τους λαγούς με πετραχήλια έχει τεράστια απόσταση.
Ας γίνονταν τα βασικά και μετά ας εγκαλέσουμε τον κόσμο για παράλογες απαιτήσεις.
Ο κόσμος βλέπει τι γίνεται και καταλαβαίνει ότι δεν έχει νόημα να απαιτεί την υπέρβαση αλλά δε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ γίνεται και να τους κρίνουμε γιατί δε θέλουν να κατεβάζουν τον πήχη κάθε χρόνο και περισσότερο.
Κώστα ο Πλανιτς στη Μακαμπι Χάιφα πήγε ήδη.. Τα 10.000.000 στο δρόμο είναι ε;
Δεν αμφισβητεί κανεις την εξέλιξη του Σβάρνα, αλλά την δεδομένη στιγμή αναρωτιέμαι αν υφίσταται σέντερ μπακ από τον οποίο να ξεκινά εντεκάδα βρέξει χιονισει. Ο Τσιγκρινσκι θα ήταν δεδομενα αν δεν είχε τα γνωστά προβλήματα, μα από την άλλη αν δεν τα είχε θα αμοιβοταν με τα τριπλάσια για την κλάση του και πιθανότατα δεν θα έπαιζε στην ΑΕΚ. Αλλά όπως φαίνεται σέντερ μπακ θα έρθει μόνο αν μείνει ελεύθερος ο Βράνιες, που όπως εξελίσσεται το πράγμα παραχλωμιαζει η φάση κι αυτό γιατί όταν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μπορούσε να κολλήσει στην βράση το σίδερο εμείς δεν δίναμε έστω 500 χιλ στην Αντερλεχτ ως δείγμα καλής θέλησης (ας έρθει και κάποιος στην θέση των Βελγων που έσκασαν τόσα φράγκα για να παίζει τελικά δανεικος στην ομάδα στην οποία τα ακούμπησαν).
μείο αναφοράς ούτε κουβέντα βέβαια. Και πλέον δεν ακούγεται ούτε το μίνιμουμ για ένα αξιόπιστο και έμπειρο μπακ απ του Μανταλου, που αν δεν μπορεί να παίξει, ακόμα και να θέλει ο κόουτς να κατεβάσει την ομάδα με 4-3-3 δεν θα μπορεί να το κάνει.
Παράλληλα καταλαβαίνω πως εξτρεμ θα έρθει μόνο αν φύγει ο Βέρντε και διερωτώμαι ποιος είναι ο έτερος δεξιός εξτρεμ ώστε να μην χρειαζονται και οι Ιταλός και ο ΧΨ Γκαρσία. Ο Ενομπακαρε? Που παίζει κυριως δεύτερος επιθετικός και ουσιαστικά αντικατεστησε τον Κλωναριδη? Που μας λέγανε ότι είναι εξτραδακι δώρο στον κόουτς?
Για χαφ ηγετη/στυλοβατη/ση
Κατά τα άλλα ο Ανσαριφαρντ είναι χαώδης αναβάθμιση σε σχέση με Γιακουμακη, αλλά απλά αντικατάσταση αν μιλάμε με όρους Αραουχο που έπαιξε στο δεύτερο μισό.
Και μέσα σε όλα αυτά πάντα ελοχευει ο κίνδυνος να φύγει κάποιος από τους Λιβαγια ή Ολιβεηρα επειδή δεν θα τα βρούμε στην ανανέωση και άρα θα πωληθεί κάποιος για να μην φύγει τσάμπα αργότερα.
Στην ταμπακιέρα λοιπόν κοιτάς το ροστερ τον Σεπτέμβρη 2019 και το ροστερ Σεπτέμβρη 2020 και βλέπεις απλά έναν Σιμανσκι και η μεγάλη ενίσχυση είναι μόνο στο θέμα του προπονητή και του team του στους οποίους ρίχνουμε όλες τις ελπίδες για να δούμε μια ΑΕΚ που θα διεκδικήσει επιτέλους ένα πρωτάθλημα (αφού τα προηγουμενα 5 χρόνια μόνο μια φορά το έκανε). Αρκεί ένας Καρέρα λοιπόν? Μακάρι αλλά πάλι πάμε για υπέρβαση. Και ειλικρινά κάπου κουράστηκα να είμαι ΑΕΚ (ολόκληρη ΑΕΚαρα δηλαδή) και κάθε χρόνο να ψάχνω υπερβασεις. Κάπως αλλιώς περίμενα τα πράγματα στο σήμερα αν με ρώταγες το καλοκαίρι του 2013.
Φίλε Φοίνικα σε διαβάζω και όπως πολλοί άλλοι, συμφωνώ ότι είσαι μία φωνή της λογικής μέσα στον... όχλο του 365.
ιση στο δικό μας γήπεδο.
Σήμερα θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω με τα λεγόμενα σου, τα οποία βρίσκω εμφανώς επηρεασμένα από τον γενικό χαλασμό που επικρατεί. Πιστεύω ότι κι εσύ καταλαβαίνεις ότι έτσι θα πορευτούμε ΚΑΙ φέτος, χωρίς πολλά πολλά και ότι ο σκοπός της ομάδας θα είναι η τεράστιων διαστάσεων... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αναβάθμιση-μετακόμ
Οικονομικά αλλά και ψυχολογικά, θα είναι τεράστιο συν...
Τώρα για το φετινό, δε με πειράζει να μην πάρω πρωτάθλημα άλλη μια χρονιά, προκειμένου το σχέδιο του Μελ να πραγματοποιηθεί όπως το έχει δρομολογήσει ο ίδιος.
ΜΕΤΑ από την είσοδο στο γήπεδο, θεωρώ παράλογο να συνεχιστεί η ίδια ακριβώς πολιτική, ωστόσο διατηρώ μια επιφύλαξη κι εγώ (πολλά έχουν δει τα μάτια μας...) όσον αφορά το πώς θα γίνει η οποία αναβάθμιση, κυρίως στα οικονομικά.
Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε... Μέχρι τότε, υπομονή μέχρι το καινούριο γήπεδο αδέρφια, είμαστε κοντά.
ΑΕΚ
Θέλω αύριο να ξημερώσει 30 Σεπτεμβρίου (τελευταία ημέρα μεταγραφών στην Ελλάδα).
Δεν μπορώ άλλο το μαρτύριο του f5 μήπως και δω καμιά νέα μεταγραφή!
Βαλε πλατη στον προεδρο.
Ο Σιμάο πως πάει στς προπονήσεις; Πριν καμιά εβδομάδα "ανάγκασε" τον Καρέρα να τον σκέφτεται σαν παίκτη του ροτέισον. Ακόμα να μάθουμε ότι βγάζει μάτια; Ότι όλοι είναι ενθουσιασμένοι μαζί του; Παιδιά κακά τα ψέματα. Εμείς πάντα Α.Ε.Κ. θα είμαστε. Όμως αν θέλουμε να προσθέτουμε νέες γενιές Αετόπουλων, πρέπει να διεκδικούμε τίτλους, να παίζουμε με μεγάλους ευρωπαϊκούς αντιπάλους, να φοράνε τη φανέλα μας παικταράδες που οι πιτσιρικάδες θα ταυτίζονται μαζί τους. Μεταγραφές λοιπόν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αναγκαστικά, αφού δεν μπορούμε από τις ακαδημίες μας να φτιάξουμε Τσιμήκες και Τζόληδες. Επίσης είναι αλλιώς να παίζουμε με Μπάγερν και Αγιαξ κι αλλιώς με Σεν γκάλεν. Όπως και να χει δεν απαιτούμε να κερδίζουμε τίτλους πάση θυσία. Όμως πρέπει να τους διεκδικούμε. Άρα πρέπει να αλλάξουμε στρατηγική. Ταπεινή μου άποψη.
Παρτε παικτες!!!! η ομαδα εχει τρομερα κενα !!! συνελθετε επιτελους στην διοικηση...
Σε μια εθνική που έχει σταφυλιδη στόπερ και Κουλούρη επίθεση, παίζοντας με Κόσοβο που δεν υπάρχει στον ποδοσφαιρικό χάρτη και παρ'ολα αυτά δεν κυριαρχεί...μιλάμε για επένδυση σβΆρνα... Κι όταν μάλιστα ο προπονητής καλεί και παίχτες από β Ολλανδίας. Ρε είμαστε σοβαροί;
ί , βελτίωθηκε αλλά δε θ α γίνει... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ποτέ τεράστιο στόπερ, ηγέτης κι ούτε μεταγραφή θα πάρει εκατομμυρίων διότι πολύ απλά δεν έχει τέτοιες προδιαγραφές. Αυτά φαίνονται από νωρίς έτσι κι αλλιώς.
Τον παίχτη τον ξέρουμε. Γνωριζουμε είναι φιλότιμος,προσπαθε
Σταματήστε να θολωνετε τα νερά για να περάσει γραμμή ότι δεν έχουμε ανάγκη από στόπερ γιατι Η ομάδα χρειάζεται επειγόντως έναν ηγετη. Δε την βγάζεις με σβΆρνα βασικό. Θα γελάνε οι ρέγγες στο Πασαλιμάνι φετος.
Αλλά χαίρομαι που ο μέσος αεκτζης δεν ψαρωνει με δημοσιεύσεις του τύπου νέος Ayala ο Σβαρνας..
Εγώ πάντως ετοιμάζομαι και για "δικαίωση" Λάτσι, Σιμάο κλπ. Οπότε είμαστε κομπλέ, δε θέλουμε άλλους.
O Κετσε τονιζει συνεχεια οτι εαν δεν φυγει π.χ ο Βερντε δεν θα ερθει αλλο εξτρεμ, εαν δεν φυγει ο Οικονομου δεν θα ερθει π.χ ο Βρανιες. Εγω θελω να σταθω καπου, εαν δηλαδη μπορουμε να φερουμε καλυτερους απο τους υπαρχοντες παιχτες μας γιατι δεν το κανουμε? Ας ερθουν αυτοι που πρεπει για να ανεβει η ομαδα επιπεδο και ας κατσουν οσοι δεν κανουν στην κερκιδα εφοσον δεν μπορουν να βρουν ομαδα. Τα λαθη πληρονονται, αφου φεραμε μετριοτητες θα πρεπει να υποστουμε τις συνεπειες, οχι να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ υπονομευεται η αγωνιστικη εικονα της ομαδας επειδη δεν μπορει να βρει ομαδα ο Βερντε και ο Ντελετιτς. Εξτρεμ και σεντερ μπακ πρεπει να ερθουν οπωσδηποτε και ας κανουμε τον σταυρο μας να ισχυει το ενδιαφερον της Λεγκανιες για Μπακακη μπας και φερουμε δεξι μπακ καλυτερο. Ο Παουλινιο για λυση αναγκης ειναι μια χαρα και πιο ολοκληρομενος παιχτης απο τον Μιχαλη.
ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΛΙΒΑΓΙΑ + ΟΛΙΒΕΙΡΑ, ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΣΤΟΠΕΡ + ΕΞΤΡΕΜ + ΧΑΦ!!!
Μην τα λες αυτά φιλαράκι γιατί θα σε πουν αντιαεκτζή, κρυφογαύρο, βαλτό και ότι θέλεις πάλι Αδαμίδη για να στρώσεις.
Ο Μπακάκης είναι ένας πολύ τίμιος παίκτης. Εάν βελτιωνότανε σε κάποια σημεία του παιχνιδιού τού όπως ας πούμε την σέντρα και στο διώξιμο της μπάλας από την περιοχή με μεγαλύτερη σιγουριά να ξέρετε ότι δύσκολα θα τον κρατούσε η ΑΕΚ στο ρόστερ της. Εγώ πάντως τον θέλω στην ΑΕΚ της Αγιάς Σοφιάς
Ειλικρινά αδυνατώ να καταλάβω την τόσο σφιχτή οικονομική πολιτική. Η ομάδα έχει έσοδα , σε 1 χρόνο θα έχει τα διπλά λόγω γηπέδου. Δεν ζητάμε σπατάλη όπως των άλλων , αλλά 1-2 κινήσεις ώστε να δούμε λίγο κανονικό ποδόσφαιρο.
ΡΕ παιδιά με τις φανέλες τι γίνεται;; ποτέ θα παρουσιαστούν;;;
Μετα τον τελικο..
Πολυ χαιρομαι για Σβαρνα, γιατι απο την αρχη που ηρθε στην ΑΕΚ ειχα ενα καλο προαισθημα. Φυσικα ειναι γρηγορα ακομα αλλα δειχνει καλα στοιχεια και με τα παιχνιδια σε ΑΕΚ και Εθνικη θα γινει ακομα πολυ καλυτερος. Και ακομα ενα μαθημα για μας να μη βιαζομαστε επιτελους να κρινουμε, τοσο αυστηρα, τους παικτες μας.
Με λίγα λογια κάποια αλλη προσθήκη θα γίνει υπο προϋποθέσεις. Αν φύγει ο Βέρντε θα παρουμε εξτρέμ και στόπερ θα πάρουμε μονο αν μείνει ελεύθερος ο Βρανιες. Διαφορετικά δεν υπάρχει περίπτωση ούτε εξτρέμ να έρθει, ούτε κάποιο αλλο στόπερ για βασικό. Δηλαδή ποιά ειναι η ενίσχυση της ΑΕΚ σε σχέση με πέρυσι; Απορία το εχω. Η μόνη πραγματική ενίσχυση ειναι στη θέση του φορ με Ανσαριφαρντ, αλλα και εκεί κρατάω μικρό καλάθι γιατί το θεωρώ αρκετά πιθανό να αποχωρήσει ο Ολιβέιρα μεχρι το τέλος των... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μεταγραφών.
Και έτσι σιγά σιγά κλείνει και το θέμα μπακ. Θα κάνουμε αναπροσαρμογή στον Σβαρνα, που λεφτά για 5ο στόπερ?
Μου φαίνεται τρελό να μην ψάχνουμε να αγοράσουμε τουλάχιστον ένα εξτρέμ, χάφ και μπακ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ από πιθανές πωλήσεις. Έχουμε βάλει αρκετά εκατομμύρια στην μπάνκα και δε καταλαβαίνω γιατί δεν δίνουμε ένα 60% σε μεταγραφές... Δεν πάμε για πρωτάθλημα φέτος, αυτό είναι το πλάνο.
@lackystrike
Φίλε μου, το μπακ, δεν είναι ακόμη επιτακτική ανάγκη. Υπομονή, κάτι ακούστηκε για Μπακάκη και από 'κει και πέρα, βλέπουμε. Πάντως, για το εξτρέμ, κάτι ακούγεται για τον Λιβάις Γκαρσία, που πολύ θα έχουν διαβάσει. Εφόσον, η ομάδα του, δεν μείνει ντε και καλά στα 3 εκ.€, που ζητάει, τότε θεωρώ με μια... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πιο ευνοϊκή συμφωνία, θα μπορούσε να έρθει και χωρίς αποχώρηση του Βέρντε. Διαφορετικά, η αποχώρηση του Βέρντε, απλά θα απλοποιήσει την απόκτηση εξτρέμ, όσον αφορά το οικονομικό.
Πάνω κάτω, τα όσα αναφέρω για εξτρέμ, ήταν ότι πήγε να γίνει και στα χαφ. Έφευγε ο Μάνταλος και ήμασταν έτοιμοι, να αντικαταστήσουμε τον Μάνταλο, με παίχτη ενδεκάδας (Αλέις Γκαρσία), διότι θα μας διευκόλυνε στο οικονομικό. Έμεινε ο Μάνταλος και κάναμε πίσω, διότι δεν μπορούμε να δώσουμε 600 χιλιάδες συμβόλαιο, σε παίχτη που θα λογίζεται ως αναπληρωματικός.
Συγγνώμη, αν δεν σας αρέσει, αλλά αυτή είναι η πολιτική και προσωπικά με βρίσκει σύμφωνο. Καλώς ή κακώς, η ομάδα, δεν μπορεί να δίνει 500 χιλιάρικα στους βασικούς και άλλα τόσα στους αναπληρωματικούς. Δεν είναι κάποιο μυστικό, αυτό.
Να μη σε στεναχωρήσω αλλά 500 δε δίνει και στους μισούς βασικούς της.
@Esterhazy43
Φίλε μου, δεν με στεναχωρείς καθόλου. Να σου πω κάτι. Εμένα προσωπικά, δεν με ενδιαφέρει να παίρνουν πολλά λεφτά οι παίχτες μας. Να σου δώσω και ένα παράδειγμα, με τον Λιβάγια, που τον έχω σε πολύ μεγάλη εκτίμηση. Δεν με νοιάζει να πάρει 2 εκ.€, συμβόλαιο ο Λιβάγια, ειλικρινά. Αν μου πεις,... ΣΥΝΕΧΕΙΑ δίνουμε 2 εκ.€ στον Λιβάγια ή τον πουλάμε 7 εκ.€; Θα σου πω, ΠΟΥΛΑ!
Αυτό, διότι ναι μεν, ο Λιβάγια, είναι ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ, αλλά τα 2 εκ., θα πάνε στην τσέπη του. Απ' την άλλη τα 7 εκ., θα πάνε στην τσέπη της ομάδας. Οπότε προτιμώ, απ' αυτά να δώσει 1 εκ., στον αντικαταστάτη του Λιβάγια και να βάλει τα άλλα 6 εκ. στην τσέπη ή σε περαιτέρω ενίσχυση.
Γι' αυτό και δεν συμμερίζομαι, συχνά, τις απόψεις πολλών, που προσπαθούν να μπουν «σφήνα», στο κομμάτι ανανεώσεων, μεταγραφών κτλ. Εγώ, κοιτάω το συμφέρον της ομάδας, όχι των παιχτών.
Απλά το αναφέρω γιατί το ποσό αυτό δεν το δίνουμε γενικώς.
Και εγώ θεωρώ ότι δεν είναι αυτό το βασικό μας πρόβλημα αλλά είθισται οι παίκτες με υψηλό κασέ να έχουν περισσότερες πιθανότητες να βγούν.
Και νομίζω ότι αν αυτά τα 200-250 που έχουμε ξοδέψει αφειδώς σε χαμηλής ποιότητας ποδοσφαιριστές γίνονταν 600 σε στοχευμένες επιλογές θα είχαμε αυτή τη στιγμή κάποιους ακόμα παίκτες σημεία... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αναφοράς σε σχέση με τους ελάχιστους που διαθέτουμε αυτή τη στιγμή.
Τον ταύρο που θα τον βρεις και με τι λεφτά, με τα ψίχουλα που διαθέτεις
Περιμένετε να ανέβει και ο Παναθηναϊκός, ούτε 3οι δε θα βγαίνουμε
Ο Ιβιτς αυτη την ωρα που μιλαμε δεν ξέρει αν θα εχει
Τους Λιβαγια, Νελσον, Βερντε , Σιμαο και απο οτι διαβάζω ισως και Μπακακη.
Αρα τα χερια του ειναι δεμενα, το μόνο που μπορει να κανει ειναι να εχει στεν μπαι παιχτες που πιστευει
Οτι μπορουν να κανουν την διαφορά στην ΑΕΚ.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Η μονη θεση που μπορει να κανει κίνηση αμμεσα ειναι
Μονο σε χαφ, μπακ απ του Μανταλου.
Καποιοι φιλοι γραφουν θελουμε εξτρεμ θελουμε Μπακ θελουμε στόπερ κτλ, νομιζω τους καλυψα.
Αφου ειμαστε με 4 στοπερ(αφου ο βρανιες δεν γυρισει), παιρνουμε ενα στοπερ τωρα στα λεφτα του οικονομου και του χρονου αφου φυγει ο τσιγκρι ερχεται ο βρανιες. Απλα τα πραγματα.
-η λεγανες ενδιαφερεται για μπακακη. Μαλιστα. Βαζω βενζινες για αεροδρομιο. Επιτελους να παρουμε κανεναν παικτη της προκοπης στα δεξια
-ακομα κετσε δεν σε καταλαβαινω γιατι λες οτι πρεπει να φυγει καποιος απο μπροστα για να ρθει... ΣΥΝΕΧΕΙΑ καποιος αλλος αφου στην αρχη ειχες πει οτι ο ενομπακαρε ηρθε ως αντικαταστατης του κλωνα και ηδη τοτε ειχαμε ελειψη στα εξτρεμ με τον αλμπανη να παιζει δεξια και να μην μπορει καθολου. Εσυ ο ιδιος τα γραφες οτι δεν μπορει. Που παμε παλι με μπαλωματα.
-στα χαφ θα ξαναγραψω οτι ο σαμπα και ο μποτος δανεικοι και να παρουμε ενα χαφ εμπειρο 8αρι του στυλ κριστισιτς. Μονο ετσι αλλαζουμε επιπεδο δυστηχως
Έχω ένα θετικό προαίσθημα, για Λιβάγια και Ολιβέιρα και θεωρώ, ότι θα ανανεώσουν. Από 'κει και πέρα, μόλις τώρα, διάβαζα σε ρεπορτάζ, για ενδιαφέρον της Λεγανιές, για Μπακάκη. Άρχισαν, σιγά σιγά, ξανά τα όργανα.
Μακαρι να ισχυει αυτο για τον μπακακη, με ενα ποσο καλο φευγει και παιρνεις δεξι μπακ ταυρο κι η αμυνα μας θα ειναι 5 κλικ πανω
θες να πεις ότι οι άλλοι θα πληρώσουν ένα καλό ποσό για Μπακάκη και εμείς με τα μισά ή και λιγότερα θα βρούμε ταύρο;;;;;;;;;;;;
Πέρσι πήραμε με γελοίο ποσό τον Παουλίνιο. Δώσε κάτι παραπάνω και πάρε ΣΥΓΧΡΟΝΟ μπακ επιτέλους.
@officer123
Φίλε μου, σίγουρα και μπορούμε να βρούμε. Ναι, ακόμα και με τα μισά. Υπάρχουν άνθρωποι, γι' αυτήν την δουλειά και πρέπει να δείξουμε λίγο εμπιστοσύνη. Για την ώρα, ο Μπακάκης είναι ακόμα σε εμάς και δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Εφόσον, υπάρξει τότε θεωρώ θα γίνει η καλύτερη δυνατή λύση. Ο Ίβιτς, είναι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ top στην δουλειά του, οπότε λίγο υπομονή και εμπιστοσύνη, δεν βλάπτει.
Ας φερει καποιον δανεικο ο Ιβιτς, δεν ειναι δικη μας δουλεια να φερνουμε παικτες! Ακομα δεν καταλαβα γιατι πηρα ντισλαικς , σας αρεσει ο μπακακης που δεν μπορει να κανει τιποτα επιθετικα και στην αμυνα κανει ευκολα πεναλντι???