Hτουρκική ιστοσελίδα Fotomac.com.trσυνεχίζει τα δημοσιεύματα για τον Μάρκο Λιβάγια και το ενδιαφέρον της Φενέρ. Αυτή τη φορά υποστήριξε ότι υπάρχει οριστική συμφωνία με τον Κροάστη φορ ο οποίος μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το άρθρο, πιέζει στην ΑΕΚ για να φύγει. Η πραγματικότητα όμως είναι πως ούτε ο Λιβάγια ζήτησε να πάει στη Φενέρ αλλά ούτε και ο τουρκικός σύλλογος έχει χτυπήσει την πόρτα της ΑΕΚ. Η Ένωση όχι μόνο δεν έχει δεχθεί πρόταση για τον Λιβάγια αλλά δεν έχει ούτε καν κρούση από τη Φενέρ.
Αυτό που επίσης αξίζει να σημειώσουμε, ως ενδεικτικό της οικονομικής κατάστασης της τουρκικής ομάδας, είναι η πρόταση που κατέθεσε στην Αλάνια για τον Τάσο Μπακασέτα. Ενώ ο παίκτης κοστολογείται 5εκατ. ευρώ η Φενέρ προσέφερε 600.000 ευρώ και τρεις παίκτες β' διαλογής. Το κλαμπ του Μπακασέτα δεν μπήκε καν σε διάλογο και απέρριψε την προσφορά η οποία θεωρήθηκε αστεία.
Αυτό είναι ενδεικτικό της οικονομικής δυνατότητας που έχει αυτή τη στιγμή η Φενέρ και των πιθανοτήτων της να πληρώσει για να αγοράσει από την ΑΕΚ έναν παίκτη σαν τον Λιβάγια.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Και εγω θελω να μεινουν Ολιβειρα και Λιβαγια αλλα αν δεν μπορει η ΑΕΚ να τους κρατησει τι να κανει να τους δωσει χρηματα που ειναι περα των δυνατοτητων της για ικανοποιηθειτε καποιοι εδω μεσα.Πατε καλα η ομαδα πανω απ ολα παιχτες υπαρχουν στην αγορα ενα σωρο αρκει να εχεις καλο σκαουτινγκ και καλες γνωριμιες με γραφεια μανατζερ εκει πρεπει να επενδυσει η ΑΕΚ το εχουμε επισημανει τοσες φορες αυτο.Ο Λιβαγια παικταρας τον παω με χιλια αλλα ο χαρακτηρας του δεν ειναι οτι καλυτερο εχει... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κρεμασει την ομαδα τοτε στο Τσουλου και στα μεγαλα ματς με δεν βαζει γκολ και ειναι χαμενος μεσα στο γηπεδο ο Σκοκο ομως στα μεγαλα ματς οργιαζε ετσι για να δουμε την διαφορα αυτων των δυο.
Από την στιγμή που ο Ολιβεηρα έπαιρνε €1,2 θεωρώ δεδομένο πως ο Λιβαγια θα ζητήσει τουλαχιστον τα ίδια αν όχι κάτιτι παραπάνω. Ο δε Ολιβεηρα, λογικά, θα ζητήσει παραπάνω από το τωρινό συμβόλαιο (€1,5 στην καλύτερη). Με την πολιτική της ΠΑΕ (σωστή σε γενικές γραμμές, λάθος στις ειδικές περιπτώσεις) θεωρώ εξαιρετικά δυσκολο να ανανεώσει η ΠΑΕ κα τους δύο. Αν το κάνει, θα μιλάμε για μεγάλη υπέρβαση πολιτικής.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Σε ένα καλό σενάριο θα ανανέωνε ο Λιβαγια και θα πουλούσαμε τον Ολιβεηρα (για να μην φύγει τσάμπα σε ένα χρονο) και με τα χρήματα αυτά (πώληση και αλαφρωμα από συμβόλαιο) θα παιρναμε Αραουχο που σαν βρει τον εαυτό του (στην ΑΕΚ θα τον βρει) ποδοσφαιρικά ως φορ προσφέρει και κάνει δουλειές που κανένας επιθετικός δεν κάνει στην Ελλάδα.
Αυτα όμως πρέπει να ξεκαθαρίσουν το συντομότερο δυνατό. Το πρωτάθλημα ξεκινά όπου να ναι, οι ευρωπαϊκές αναμετρήσεις έρχονται. Τα κενά σε σέντερ μπακ, χαφ ηγετη/στυλοβάτη και εξτρεμ παραμένουν ηχηρά. Μια απώλεια Ολιβεηρα ή Λιβαγια θα είναι πολύ ισχυρή, αλλά επειδή μπορεί να αποδειχθεί αναπόφευκτη, δεν θα πρέπει να συρθεί για πολύ καιρό αυτή η ιστορία.
Ακριβως φιλε. Πρεπει να ξεκαθαρισουν αμεσα αυτες οι περιπτωσεις...
Λατέρνα φτώχια και φιλότιμο! Αντί να ενισχυόμαστε κινδυνεύουμε να χάσουμε και αυτούς που έχουμε.
Λοιπον καπνος χωρις φωτια δεν υπαρχει!μακαρι να βγω ψευτης αλλα μαλλον ο λιβαγια μας χαιρεταει και μας το φερνουν σιγα σιγα!!ετσι ομαδα πρωταθλητισμου δε φτιαχνεις!!αντι να παρουμε δυο εξτρεμ ενα χαφ πρωτης γραμμης και το βρανιες εμεις πουλαμε!!κριμα!!
Ο Λιβαγια με τον Ολιβειρα ζητανε πολλα τα οποια η ΑΕΚ δεν μπορει να δωσει και για να μην υπαρξει οικονομικο προβλημα στην ομαδα που ξερουμε ολοι μας τι ειναι αυτο πολυ καλα με Β,Γ Εθνικες το καλυτερο ειναι να πουληθουν και οι δυο.Ετσι κι αλλιως κανενας δεν μενει για παντα σε μια ομαδα θα ερθουν αλλοι παιχτες λες και ειναι η πρωτη φορα σημασια εχει η ΑΕΚ.Αμα παρει και για τους δυο συνολο 12-15εκ ειναι μια χαρα θα κλεισουν πολλες τρυπες και θα ενισχυθει η ομαδα και σε αλλες θεσεις... ΣΥΝΕΧΕΙΑ που ποναει.
Και γιατί να μην έρθει ένας επενδυτής? Να μπορεί να κρατήσει στην ομάδα παίχτες σαν τον λιβαγια και ολιβειρα
Αυτό το κάνει ο Ατρόμητος η Λαμία και τέτοιου επιπέδου ομάδες για να ζήσουν. Εσυ είσαι ΑΕΚ και κανείς πρωταθλητισμό. Οι δυο αυτοί παίχτες που γράφεις είναι «σαν την καλαμιά στον κάμπο» και εσυ αντί να πάρεις και άλλους τέτοιους λες να τους διώξεις;;; Δηλαδή είσαι οκ από την περσινή ομάδα να διώξεις: Μπάρκα, Βρανιες, Λιβαγια και Ολιβέιρα; ΧΑ ΧΑ Πλακα έχεις...
ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΝΟΣ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ!!!ΙΔΩΜΕΝ!!!
Ο Ολιβειρα ζητάει 1,8 οπότε...τα συμπεράσματα δικα σας .ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ
Όχι ρε 2 ζητάει και με μπόνους 2.5 Καρακαρατσεκαρισμενο
Σου φαίνονται υπερβολικά αυτά ε?? Οκ...εδω θα είμαστε
Τον πήρες τηλέφωνο και στο είπε?
Κοντός ψαλμός αλληλούια
Δεν εχει δειξει να αξιζει τοσα χρηματα.
Από την στιγμή που παίρνει 1,2 σίγουρα θα ζητήσει 1,5 και ίσως πιο πάνω. Άρα η πουλιέται τώρα η φευγει ελευθερος
Παιδια ετσι κι αλλιως η ομαδα δεν παει για πρωταθλημα ουτε φετος και αυτο φαινεται απο τις μεταγραφικες κινησεις δεν μπορει να ανταγωνιστει τους αλλους δυο στο οικονομικο.Οταν οι αλλοι εχουν 30εκ και 50 εκ μπατζετ και εσυ εχεις 15-20εκ δεν ειναι υπερ οι πιθανοτητες οποτε καλυτερα να τους πουλησει και να βγαλει κατι παρα να φυγουν ελευθεροι.
Και ποιος σου είπε ρε φίκε ότι θελουμε να μαζέψουμε λεφτα; Ποδοσφαιρική ομάδα έχουμε όχι τράπεζα... Πρωτάθλημα θελουμε όχι οικονομική διαχείρηση μόνο. Εκτός εάν σου αρέσει να νιώθεις οικονομικά ασφαλής και να έρχεσαι τρίτος κάθε χρόνο. Μην φοβάσαι ο Προεδρος έχει χρήματα απλά πρέπει κάποια στιγμή να δώσει αυτά που πρέπει. Δεν είπαμε να μας τα τρώνε οι μάνατζερ αλλά δυστυχώς έχεις και αντιπάλους οι οποίοι βάζουν παραπάνω χρήματα και κάθε χρόνο φεύγουν 15 βαθμούς μπροστά και εσυ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μετά περιμένεις τι;;; Τον Χάρι Πότερ;;;
ΜΟΝΟ ΑΕΚ!!!
Οι αντιπαλοι φευγουν 15 ποντους μπροστα γιατι εδω και 2 χρονια η ομαδα αντι να φερει καποιον σοβαρο προπονητη εφερνε στην ομαδα Μαρινο και Καρντοσο και ειδαμε τα αποτελεσματα.Με τον Καρερα δεν θα υπαρχει αυτη η διαφορα αλλα χωρις ενισχυση δυσκολα να κατακτηση η ομαδα το πρωταθλημα ακομα και το 18 ο Μανολο πηρε το 100% των παιχτων και με λιγη τυχη ηρθε το πρωταθλημα γιατι και εκεινη η ομαδα δεν εχει το τελειο ροστερ ειχε αρκετα κενα αλλα ο Μανολο εκανε τρομερη δουλεια.
Μας πρήξανε. Αν όντως δν υπάρχει κάτι γιατί επιμένουν τοσοο??
ΑΝ λέω ΑΝ ο Μάρκο θέλει να φύγει για Φενερ, μιλάει μυστικά και για αυτό δεν ανανεώνει, όπως ακούγεται, ας δοθεί ως μεταγραφή με αξιοπρεπή λεφτά πχ 6-7 μύρια...
Λίγη σημασία έχει αν αληθεύει ή όχι. Και τώρα να μη συμβεί , μπορεί να συμβεί σε 10 μέρες ή στη καλύτερη του χρόνου. Το επίπεδο του πρωταθλήματος είναι τραγικό και από του χρόνου θα είναι χαμηλό και το επίπεδο της ευρωπαϊκής διοργάνωσης που θα συμμετέχουμε. Μόνο με πολύ καλά λεφτά θα μπορούσαμε να τον κρατήσουμε αλλά η δε μπορούμε ή δε θέλουμε να τα δώσουμε
Ωραία όλα αυτά και εγώ όντως πιστεύω ότι παραμύθια της Χαλιμάς. Αλλά ΑΝΑΝΕΩΣΤΕΤΟΟΟΟΟΝ....
Η διαφορα με τον Μαρκο ειναι 300χιλιαρικα... Ειναι ΤΟΣΟ δύσκολο να αυξήσουν την πρόταση +200 χιλ και να τελειώνουμε??
Αν ο Λιβαγια όσο δεν τα βρίσκουν και του κάνουν πρόταση άλλες ομάδες αυξήσει τα θέλω του; τι κάνουμε τότε; δε θα ναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος να το κάνει και με το δίκιο του. Σκέψου εσύ να δυσκολευοσουν να πάρεις τα 1.2 εκατ και σου έδιναν οι άλλοι απλόχερα 2.2. Είναι τεράστια διαφορά και όπως λένε money talks
Αδελφια απο ρεπορταζ ΑΕΚτζηδικου site το διαβασα, δεν το εβγαλα απο το μυαλο μου προφανώς! Τώρα αν λενε μπαρουφες οκ, απλα λεω αν ειναι αυτη η διαφορά ειναι ελάχιστη για να χαθεί ο παίκτης!
Για να μην παίζουμε τον ζηκο τον μπακαλογατο και να μην αναπαράγουμε οτι ακούμε σε διάφορα σάιτ, ας εχουμε λιγη υπομονή.
Υ.γ δε νομιζω πως θα αφγσει η ΑΕΚ τον παίκτη για 200-300χιλιάρικα
Μάλλον και εσύ και εγώ φιλαράκο μου, δεν ξέρουμε με τι έχουμε να κάνουμε, αν βέβαια ισχύει βέβαια αυτή η διαφορά.
Φιλος ήσουν μπροστα; η τα βλεπεις στα φεις αυτα;
Γιατί στο φεις και στο ίνστα η τουνη δεν εχει ραγάδες
Αλλα απο κοντα ειναι σα κοτλέ παντελονι.
Μήπως ο tiger πρέπει να επισκεφτεί τα γραφεία όπως με τον Γαλανόπουλο ,να τελειώνουμε; Γιατί σέρνεται το θέμα;
Η Φενερ οπως εγραψα κ σε ενα προηγουμενο Ποστ δεν εχει μαντηλι να κλαψει.Αποδεσμευει συμβολαια μεγαλα γιατι εχει μεγαλο προβλημα απο το FFP...Αν ομως εχει προσεγγισει τον παικτη τωρα ειναι κατευθειαν για καταγγελια γιατι μπορει μονο μετα τον Ιανουαριο...Ειναι Μυθευματα ολα οπως ειπε κ ο προηγουμενος φιλος...Αλλα πρεπει να τελειωνει το θεμα με τον Μαρκο το συντομοτερο...Κουραστηκαμε..
Ααααα ρε φρεγατα Λήμνος που σας χρειάζεται και στα τουρκικά αθλητικά sites
Μην διαβάζετε μυθεύματα σάιτ των αντιπάλων σας
Αυτά παίρνουν οι Τούρκοι κ γίνεται της αναπαραγωγής το καγκελο
Αφησα για το τελος αυτο:
Και Γκολ να μη βαζει η ΑΕΚ, παλι σωστο ΕΙΝΑΙ.
Το εχει τραγουδήσει ο Μίλτος.
Μονο ΑΕΚ ρε.
Μαλλον εσυ που εβαλες ντιςλαικ, δε καταλαβες γρι
Τι σημαίνει αυτό.
Το γεγονός ότι από την ίδια ομάδα θα πάρει παίχτη η αντίπαλος μας στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος είναι άσχετο με όλη αυτή την παραφιλολογία για πρόταση στον Λιβάγια;
Δανεικό θα τον πάρουν. Θα τους ξελαφρώσει από το συμβόλαιό του ο Gay. Σιγά μη δώσουν 2 μύρια στο Μάρκο. Αυτοί δεν έχουν μαντίλι να κλάψουν...
Γι'αυτό έγινα ΑΕΚ γιατί μου άρεσε από παλιά ο Φώσκολος!!!πάλι σήριαλ.....!!!!!!!
Λεφτά για τον παίχτη μπορεί να δίνουν για την ομάδα οχι
Ανταλλαγη με γκαρι ροντριγκες και να μας δωσουν και 3 εκ
Θα εχουμε το καλυτερο εξτρεμ στην ελλαδα και θα εχουμε 3 εκ για λοιπες μεταγραφες
Θα ειμαστε κομπλε.
Ο Γκάρι ήταν δανεικός στη φενερ και επέστρεψε ήδη στην Αλ ιτιχαντ
Γκάρι και 6 και αν θέλουν!!
Τα 3 μυρια που θα μας μεινουν φτανουν για 1,5 χρόνο συμβόλαιο του Γκαρι.
Όταν είναι κάτι να γίνει θα το μάθουμε όταν έχει ήδη γίνει.. Τώρα ότι και να λέμε κολοκύθια τούμπανα.. Επίσης ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι αναντικαταστατος και ΚΑΝΕΝΑΣ πάνω από τη ΑΕΚΑΡΑ.. Πάρτε το χαμπάρι.. Δλδ αν σε 10 μέρες ο λιβαγια ζητάει 1.5 θα του τα δώσουμε επειδή του τα δίνουν οι Τούρκοι που είναι όλες οι ομάδες καταχρεωμενες; 1.1 και πολύ είναι και αν φέρει πρόταση 8 εκατ έφυγε εχθές. Δε θα τινάξουμε την ομάδα στον αέρα
Πιστευω οτι θα πουλησει βερντε,ολιβειρα και θα φερει αραουχο κ εξτρεμ.τελος και βρανιες.το θεμα ειναι οτι ολα αυτα δεν ειναι ισα βαρκα ισα νερα.εκτοςαν εχουν σιγουρο τον αποκλεισμο στην Ευρωπη.δεν ρισκαρει καθολου,δεν επενδυει.μακαρι να φταιει μονο το γηπεδο
να πουλησετε και τον ιβιτς ....χτιζουμε γηπεδο
Μηπως γίνεσαι λιγο πολεμιος της λογικής;
Χωρις να θέλω να προσβάλω.
ουστ ρε μιρλα!!!!!!!!!
Παραπληροφορηση χαλαρά! Έχετε εμπιστοσύνη στην διοίκηση. Μόνο ΑΕΚ!!
Μεταγραφες στοπ ανανεώσεις στοπ πωλήσεις ναι.. Κατά τα άλλα η ομάδα είναι καλύτερα από πέρσι;
Θα το δω καθαρά χωρις συναισθήματα.
Η τον πουλας τωρα και βαζεις στα ταμεία
7-8 μυρια η αναγκάζεσαι να του κανεις συμβολαιο αρκετα
Πανω απο Μυριο για 3 χρόνια τουλάχιστο.
Μαλλον φευγει.
Ας δώσουν τά 8 μύρια και ας τον πάρουν άμα θέλουν!!!!!!
Δηλαδη πιστεύει κάποιος οτι αν έρθει πρόταση 5 εκ. δε θα του βαλει κίτρινη κορδελα ο τίγρης να τον στείλει στην Κωνσταντινούπολη? Μην εθελοτυφλείτε, η ομαδα θα είναι χειρότερη απο πέρσι. Οι περισσότεροι δημοσιογράφοι λενε οτι φτιάχνει γήπεδο, φτιάχνει το προπονητήριο, λογικο είναι να κανει οικονομία στο αγωνιστικο κομμάτι. Μια χαρα προετοιμαζουν το έδαφος για τις πωλήσεις. Δεν εκατσε του Μανταλου, θα γινει σίγουρα μια εκ των Λιβαγια, Ολιβειρα. Και μακάρι να μη γινουν και οι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ δύο.
Ναι και πάμε για μεγάλη πορεία μετά με τον Ενομπακαρέ ή πιστεύεις ότι θα βρεθεί ισάξιος ή καλύτερος του Λιβάγια;
Κάποιοι παίκτες και σε κάποιες φάσεις δεν πωλούνται, τέλος. Ξεκινάει η νέα ποδοσφαιρική χρονιά σε λίγες μέρες, αν χάσεις αυτό το βασικό και ίσως καλύτερο σου γρανάζι καταστράφηκες.
Δε θα βγει άμεσα κάποιος να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει επίσημα τι γίνεται? Είναι λίγο αμήχανο για όλους να ακούμε δημοσιεύματα και να μην υπάρχει επίσημη ενημέρωση.
Δημοσιεύματα από την τουρκία του ερντογάν κάθεσαι και ακούς;
Δεν θα βγαίνουν να διαψεύδουν την κάθε λαλακια που γράφει ο καθένας , αν ακόμα δεν έχετε εμπιστοσύνη στον Ίβιτς πρωτίστως και στην ομάδα γενικότερα τι να πει κανείς .
Ο ίδιος ο τίγρης έχει πει πολλάκις οτι δεν γουστάρει τα μανατζαρέικα παιχνίδια, που κάτι τέτοιο δείχνει να παίζεται εδώ πίσω από τις πλάτες της ΑΕΚ. Δε μπορεί δλδ με 100-200 χλρ. να το λήξει το θέμα? Δεν είναι περίπτωση γαλανό και Κοδρέρο εδώ, και όχι αν με ρωτάς δεν έχω καμιά εμπιστοσύνη σε κανέναν. Το θέμα μεταγραφών έχει καταντήσει ανέκδοτο εδώ και κάποια χρόνια. Ας μη μιλήσουμε για το θέμα εξτρέμ.
Για να μην παρεξηγηθώ δεν έχω καμία εμπιστοσύνη σε κανέναν όσον αφορά το αγωνιστικό. Τα παρασκηνιακά, οικονομικά και παραγοντικά δε τα γνωρίζω. Μπάλα θέλω να βλέπω.
Η επίσημη ενημέρωση θα λέει "Μάρκο ευχαριστούμε για όλα" ....
Καλησπέρα αδέρφια , αυτα που λετε για διαφορα 200 - 300 χιλ που τα στηρίζετε? Στην τελικη αφου υπαρχει αυτη η παραφιλολογια με τον Λιβαγια το πιο φρονιμο θα ηταν η διοικηση να ανανεωσει να το βουλωσουν και οι Τουρκοι μια και καλη , απ την αλλη να βγει ο ιδιος ο Λιβαγια και να διαψευσει να τελειωνουμε με το σιριαλ .
Αυτοί δεν έχουν σάλιο, φοβάμαι δάχτυλο Γαύρου για τον τελικό!!
Για την ΑΕΚ είναι σημαντικός παικτης εγώ θα τον πουλαγα με 15εκκ και ανω
Εντάξει οκ, η φενερ δε μπορεί να τον πάρει αλλα ας ανεβασουν λιγο την προσφορά γιατι η επόμενη ομαδα που θα ασχοληθεί μαζι του ισως και να μπορεί να τον αποκτήσει. Εκτός αν προτιμούν να πουληθεί ο Λιβαγια και να έρθει ενας φθηνότερος.
Παράλληλα, αν ανανεωθεί το συμβόλαιο του Μαρκο θα γίνει πολυ ευκολότερη η διαπραγμάτευση με τον Ολιβειρα. Αλλο να φυγει ο ενας, αλλο και οι δυο.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Εμενα προσωπικά κάτι μου λεει οτι ο Μαρκο θα ανανεωσει, ο Ολιβειρα θα πουληθεί, θα γυρισει ο Αραουχο, οι φίλαθλοι θα είμαστε οκ με ολο αυτο και η διοίκηση θα εχει βγαλει και καποια χρήματα.
Μακάρι να γινει ετσι, να ερθει και ένας εξτρεμ, να παρουν οπωσδήποτε πέμπτο στοπερ μπας και ξαναδούμε άσπρη μέρα
Τα ειπες ολα φιλε!
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πώς γίνεται πάντα πριν από ένα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό εμφανίζονται προτάσεις μία για τον Ολιβέιρα και μία για τον λιβάγια όσο για την τουρκική ομάδα το μόνο που μπορεί να ζητήσει από την ΑΕΚ είναι δανεικά.. για να αγοράσουν παπούτσια και φόρμες
Αυτο μας ελειπε να γινει.
Αν είναι αλήθεια θα είμαστε για κλάματα την νέα χρονιά.
Μη χαθεί ο Μάρκο ρε πρόεδρε. Καλή η οικονομική διαχείριση αλλά δεν αξίζουν όλοι το ίδιο. Δηλαδή στη Μπαρτσελόνα είναι δυνατόν ο ντεμπελε να ζητήσει ίδιο συμβόλαιο με το Μέσσι;;;; Ο Μάρκο είναι ο δικός μας Μέσσι. Έτσι πάει πρόεδρε. Αυτός που κάνει τη διαφορά τα παίρνει. Όταν παράδειγμα ζητούσε ο Σίμος και ο Λαμπρόπουλος συμβόλαια πολύ υψηλότερα από αυτά που άξιζαν όλοι είπαμε καλά έκανε ο πρόεδρος και δε τα έδωσε. Γιατί έτσι έπρεπε να κάνεις. Τώρα όμως είναι αλλιώς...τώρα μιλάμε για το... ΣΥΝΕΧΕΙΑ καλύτερο μας παίκτη ίσως και για το καλύτερο στο πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή.
Εδώ λενε ότι με 7 - 9 εκατομμύρια θα τον δώσουν τον λιβαγια ενώ έπρεπε στο λιγότερο 9 με 10
Θέλουνε και μαρκο οι φτωχατζες.
Υ.γ Δ.Μ μονταρε τα να τελειώνουμε
ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΕΡΑ...ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΓΗΠΕΔΟ..βαλτε μεσα κ-19
Όσο και να μην βάζει το χέρι στην Τσέπη ο Μελ αποκλείεται να αφήσει τον Λιβαγια να φύγει και να κλείσει στους Τούρκους.Και να καθυστερήσει το πράγμα θα γίνει μια μεταξύ τους συνάντηση και τέλος. Τώρα για τις άλλες μεταγραφές δεν καταλαβαίνω την λογική του φεύγει ο ένας έρχεται ο άλλος καθώς πρέπει να υπάρχει βάθος αλλά όχι μόνο αριθμητικό μα και ποιοτικό.Για τους Ενομπακαρε και Καρακλαγιτς που έχουμε στα εξτρέμ και λογίζονται ως δυο θέσεις ελπίζω να διαψευστώ αλλά δεν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ φαίνονται ικανοί να αποτελέσουν αναπληρωματικοί που θα προσφέρουν σε ένα κρίσιμο ματς. Κοινώς Βρανιες και εξτρέμ ανεξαρτήτως της κατάστασης με τον Βερντε
Ρε μάγκες χρυσοπληρωστε τον να ξεμπερδεύουμε !!! Επιτέλους πάρτε σωστές αποφάσεις! Ρε τίγρη δώστου 1.500.000 τον χρόνο και ένα μπόνους γερό για κάθε τίτλο που θα πάρει και άσε τους Τούρκους να λένε...
Αφού θα φύγει ο Λιβάγια. Γιατί δεν το λέτε και το κρύβετε;
Κλασικοί τουρκοι.και να ήθελαν θα έπρεπε να σκάσουν σε μας κάπου στο δεκάρι κοντά για να τον πάρουν αλλα προς το παρών να μην πω το τι περνουν καλύτερα.