Παρελθόν αποτελεί για την ΑΕΚ ο Μάριος Οικονόμου. Η Ένωση συμφώνησε σε όλα με την Κοπεγχάγη και ο Έλληνας αμυντικός θα μετακομίσει στη Δανία. Πρόκειται για κανονική μεταγραφή με την ΑΕΚ να παίρνει περίπου 1ενα εκατ. ευρώ από την πώληση. Ο παίκτης αναμένεται να ταξιδέψει αύριο στη δανική πρωτεύουσα ώστε να περάσει ιατρικά και να υπογράψει συμβόλαιο. Με την πώληση του κλείνει με τον ιδανικότερο τρόπο και για τις δύο πλευρές το θέμα. Ο Οικονόμου είχε χάσει πολλούς πόντους και δεν θα αγωνιζόταν βασικός ενώ παράλληλα η ΑΕΚ αδειάζει μια θέση στο ρόστερ της εξασφαλίζοντας παράλληλα και ένα σημαντικό ποσό.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΠΡΟΣ ΙΛΙΑ ΙΒΙΤΣ ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΑΓΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΣΤΟΥΣ ΑΙΣΚΙΜΟΟΥΣ Κ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΜΙΣΑ ΜΙΣΑ.ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟ ΙΒΙΤΣ Κ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ,ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
Νομίζω ότι το θαυμαστικό στον τίτλο προσβάλλει τον Οικονόμου.
Το γεγονός ότι δεν έκανε σε μας, δεν σημαίνει ότι δεν κάνει για άλλη ομάδα.
εχουν μεινει στο βρασιμο της μπαλας και μυρωδια δεν εχουν παρει ακομα αδελφε.
Το θαυμαστικό προσδίδει πολλές σημασίες! Μια απο αυτες επίσης μπορεί να είναι η έκπληξη οτι πουλάμε παίκτη οπως εγινε με τον Μπαρκα! Επίσης μπορεί να σημαίνει οτι ειναι μεγαλη πώληση δεδομενου του παίκτη, του ποσού και της ομάδας που τον παίρνει!
Εξαρτάται δηλαδή πως το βλέπει κανείς!
Μπορεί. Ελπίζω να ισχύει η δική σου ευρύχωρη ερμηνεία.
Μην μιλαμε ομως για πρωταθλητισμο οταν οι αλλοι κανουν καλες μεταγραφικες κινησεις και εμεις δεν μπορουμε να φερουμε 4-5 παιχτες να ανεβουμε λιγο επιπεδο και να τους κοντραρουμε τοτε τι καθομαστε συζηταμε και ποιος ο ο λογος που φαγαμε στην μαπα τα χωραφια της Β,Γ Εθνικης για να βλεπουμε την ΑΕΚ να συναγωνιζεται τον χρεωκοπημενο Παο και τις ομαδες δορυφορους Αρη και Ατρομητο.
Για να καταλάβετε αδέλφια όλο το παιχνίδι το κάνουν οι μάνατζερ...
Και όποιος κατάλαβε κατάλαβε.....
Πότε κλείνει ο Βράνιες
Στους ξυλοκοπους ο... ξυλοκοπος!!!
Το ότι πείραξε κάποιος η λέξη ξυλοκόπος με κάνει να γελάω...... δηλαδή τι ηταν;
ντροπη σου που εισαι και ΑΕΚ παναθεμασε
ξυλοκοποι αυτοι που εφτασαν προημιτελικα Europa και αποκλειστηκαν στην παραταση απο τη Μαντσεστερ??
Μάριε καλή συνέχεια στην ζωή σου γενικότερα. Καλώς ή κακώς έτσι είναι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Δεν πιάνουν όλοι οι παίκτες σε όλες τις ομάδες. Άλλες φορές ευθύνονται οι ίδιοι άλλες όχι.
Από την πρώτη μέρα που ήρθε στην ομάδα μας ο Μάριος τον πίστεψα. Την θεώρησα μια πολύ καλή μεταγραφή. Νέος Έλληνας στοπερ , με παραστάσεις από την Ιταλία , με σωματοδομή , ύψος κτλ. Μου φάνηκε ένα πολύ ωραίο πρότζεκτ για την ομάδα. Δυστυχώς δεν έπιασε. Τι να κάνουμε. Έτσι είναι η ζωή στο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Προχωράμε παρά κάτω και εμείς και ο Μάριος.
Τώρα σειρά έχει να έρθει κάποιος που θα βοηθήσει περισσότερο , για να δούμε αυτό που λέγεται ποιοτική αναβάθμιση. Αν θα είναι ο Vranjes ή κάποιος άλλος δεν ξέρω. Αυτό που με νοιάζει είναι να είναι καλός παίχτης που να μπορεί α σταθεί στην ΑΕΚ και να κάνει την διαφορά.
Προσωπική μου γνώμη , εάν καταφέρει ο Ivic και αντικαταστήσει με καλύτερους παίχτες στόπερ εξτρέμ δεξί μπακ και φέρει και έναν αντιΜανταλο , χτυπάμε πρωτάθλημα στα ίσια και πολύ πιθανό να τους το πάρουμε φέτος. Αντε να δούμε στην συνέχεια. Πάντως έχω μεγάλη εμπιστοσύνη σε Ivic και Carrera. FORZA ΑΕΚΑΡΑ!!!
Κου κου τζα - ΒΡΑΝΙΕΣ!
Καλή τύχη Μάριε, ξεκίνησες πολύ δυνατά, έχεις και τη μακρινή πάσα αλλά κάπου σε πήρε από κάτω και δεν ξανασηκώθηκες.
Μεγάλε Ίλια Ίβιτς είσαι κορυφή, τι να λέμε. Καλή επιτυχία στον Μάριο Οικονόμου, ποτέ δεν κατάλαβα τι πήγε στραβά και δεν μπόρεσε να συγκεντρωθεί, είχε τα προσόντα να παίξει. Στην ΑΕΚ φάνηκε λίγο κατώτερος, σχεδόν ισάξιος, του Βασίλη Λαμπρόπουλου αν μπορώ να τον συγκρίνω με κάποιον. Όταν αποκτήθηκε αρκετοί απορήσαμε για τα χρήματα που δόθηκαν και δεν είχαν άδικο όσοι το φώναξαν.
Παιδες δεν ξερω για εσας εγω παντως προσωπικα πιστευω οτι ο φετινος καλοκαιρινος σχεδιασμος παει απο το καλο στο καλυτερο...
Πάντως δεν θέλει πολύ ακόμα....
1. Βράνιες, Δεξί εξτρέμ και αναπληρωματικό του Μάνταλου (+Κονέ)
2. ανανεώσεις Λιβάγια και Ολιβέιρα
3. αποφάσεις για δανεικούς
όλα είναι πολύ κοντά στο να φτιάξουμε ένα πάρα πολύ καλό σύνολο. αντίστοιχα οι ανταγωνιστές μας... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αυτή τη στιγμή είναι πολύ πιο πίσω σε επίπεδο ετοιμότητας.
ελπίζω να μην περιμένουμε την 18η Σεπτεμβρίου για τις επόμενες κινήσεις
Εντάξει. Πουλησαμε το 2ο - 3ο περσινό μας στοπερ για 1 μυριο. Παίκτης ΑΕΚ ήταν, δεν τα άξιζε λέτε; Ασχέτως πού φέτος έπεσε 5ος στην ιεραρχία.
Εδώ ο γκέι πουλάει 1 μυριο παίκτες με 0 συμμετοχές στην ενδεκάδα του ( έναν αιώνιο δανεικό).
Γιατί να πανηγυριζουμε. Δείτε το λίγο ψύχραιμα.
Θεωρώ είναι ένα τίμιο ντιλ, από την άποψη ότι δε ζημιώθηκε η ομάδα και από το ότι δεν ήταν σωστό για... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τη δομή του κλαμπ να παίρνει 350 ο 5ος πλέον στοπερ.
εχεις ακουσει τα φυκια και τσι μεταξωτες κορδελες ???
Ο λαος φιλε μου...ειναι σοφος..
Μα εδώ υπάρχει μηδενισμός φίλε μου ....οι παίκτες της ΑΕΚ πέραν 4-5 ,δεν αξίζουν ούτε για Παναιτωλικό με αυτά που ακούμε ....κοντή μνήμη
ΙΒΙΤΣ ΘΕΕ ...ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ :)
Καλή συνέχεια Μάριε, να έχεις υγεία και επιτυχία εκεί που θα πας!
Όταν τον δούμε στα ευρωπαϊκά σαλόνια μην αρχίσουμε ότι κ για τον μπακασετα.... Γιατι σίγουρα η Κοπεγχάγη θα παίζει πιο πολύ από εμάς....
Άμα δεν δω επίσημη παρουσίαση δεν πιστεύω τίποτα....(πλάκα κάνω) Καλή τύχη Μάριε με υγεία και επιτυχίες....δεν ταίριαξαν τα χνώτα μας αλλά πάντα θα σε θυμόμαστε για την βοήθεια στην είσοδο των ομίλων !
Αξιοπρεπεστατος και ταπεινος. Στην αρχη εκανε μερικα πολυ καλα παιχνιδια και μετα τον πηρε η κατω βολτα. Θεωρω οτι κυριως η πτωση σου ηταν ψυχολογικη και οφειλω να παραδεχτω οτι πολλες φορες ειχα αγανακτησει με την αποδοση του. Απο την αλλη τιμησε την φανελα μας και ηταν κυριος οσο λιγοι τα τελευταια χρονια. Καλη συνεχεια Μαριε κι ευχομαι ο νεος σου σταθμος να σε κανει να βρεις παλι τον καλο σου εαυτο.
Καλή συνέχεια Μάριε. ΥΓ: ο Ίβιτς είναι ικανός να πουλήσει τον Βερντε σαν τον νέο Ανρί, το καλύτερο πλασέ στον κοσμο κ ετσι...
Κάπως έτσι μας τον πούλησαν και εμας
Καταπληκτικό! Καλή επιτυχία
Eπαγγελματιας και αριστος χαρακτηρας ο Οικονομου.Σεβομαι για οτι προσφερε αλλα δεν μπορω να κρυψω την ανακουφιση που μου προσφερε η μεταγραφη του.
ιες ή... ΣΥΝΕΧΕΙΑ και καποιος αλλος).
Ξεκινησε δυνατα και στην πορεια η αποδοση του ηταν φθινουσα ,τοσο ,που με εφτανε στα προθυρα του εγκεφαλικου.
Μακαρι να βρει τον δρομο του εκει στα ξενα κι εμεις εναν πολυ καλυτερο αντικαταστατη(Βραν
Μακαρι να εχει στα σκαρια ο Ιβιτς κατι και για τον Βερντε και να ερθει ενας εμβολιστης απο τα δεξια που θα σηκωνει το κεφαλι του να βλεπει γηπεδο και να εχει καλυτερη εκτελεστικη δεινοτητα.
Μάριε σ' ευχαριστούμε για όλα καί επειδή είμαι και εγώ από τά Γιάννενα ξέρω ότι είσαι φόλα ΑΕΚΑΡΑ μακάρι να σού πάνε όλα καλά στην νέα σού ομάδα!!
Κι εγώ φόλα ΑΕΚ άρα είμαι....θα μου κάνει συμβόλαιο η ομάδα;;; Τέτοια ανακούφιση δεν ξαναθυμαμαι από πώληση....
τι εγινε ρε παιδες; ολοι μπαλαδοροι και προπονηταραδες ειμαστε;
μεγαλη συμπαθεια, ξερει ποδοσφαιρο, ισως ειναι μια καλη ευκαιρια να το δειξει ξανα.καλη επιτυχια
Αντε κ ο σιμαο-βερντε τωρα και σαμπα ή μποτος δανεικος και ενισχυση σε στοπερ-χαφ-εξτρεμ και ειμαστε πενα... μαριε καλη συνεχεια!
Καλή επιτυχία Μάριε...εύχομαι ότι καλύτερο σε αυτήν την νέα σελίδα στην καριέρα σου...
Καλη συνεχεια στην καριερα σου Μαριε! Βοηθησες, παλεψες και εδωσες οτι ειχες για την ΑΕΚ. Καλη εξελιξη και για τις τρεις πλευρες.
Ποιες τρείς πλευρές ρε φίλε;; Θα το κλαίει το μυριο η Κοπεγχάγη... όπως το κλαιγαμε και νέος ως σήμερα....
Άγαλμα σε όποιον το κατάφερε έξω από την Φιλαδέλφεια.
1εκατομύριο για.....οικονόμου....
Γίνονται ακόμα θαύματα στον χώρο του ποδοσφαίρου...!
Μάριε Καλή τύχη!!
Μην ισοπεδώνουμε τα πάντα.
Η περσινή χρονιά όντως ήταν ανέλπιστα κακή για έναν παίκτη με την εμπειρία και τις παραστάσεις του Μάριου!
Καλός παίκτης και με ποιότητα στο χαρακτήρα του!... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Η Κοπενχάγη δεν είναι τυχαία ομάδα...αυτο κάτι δείχνει!
Καλή συνέχεια φίλε!
Μάλλον τις μεταγραφές της Κοπεγχάγης της κάνει ο Γιώργης ο Σαββίδης
Ο τυπος(ιβιτς) πουλαει φυκια για μεταξωτες κορδελες και παγακια στους εσκιμωους..
μπανανες σε αφρικανους καφε σε βραζιλιανους και ξεχασες και τα ρολογια στους ελβετους!
Μπράβο στην ομάδα μας πού τόν πούλησε σε καλή τιμή και μπράβο και στον Μάριο για την μεταγραφή πού πήρε ..... ευχαριστούμε Μάριε γιά ότι πρόσφερες στην ομάδα μας και καλή επιτυχία γιά τό υπόλοιπο της καριέρας σού. Ευχαριστούμε!!!!
Οικονόμου σε ευχαριστουμε προσπάθησες πολύ ειλικρινα. Αοο κει και πέρα παει σε μια καλή ομάδα του εξωτερικου και παίρνουμε και εμεις παραπάνω από όσα πληρώσαμε.
Ιβιτς κύριοι.. Όταν έχεις τεχνικό διεύθυντη....
Μάριε σε ευχαριστούμε για ότι προσεφερες στην ομάδα. Αφού φορεσες και τιμησες την κιτρινομαυρη είσαι ένας από μας....Καλή επιτυχία στην νέα περιπέτεια και ότι καλύτερο. Πιστεύω ότι ήταν ψυχολογικό το ζήτημα από κάποιο σημείο και μετά.
Δεν άξιζε βάση του βιογραφικού του αυτή η αντιμετώπιση, όμως δεν ήταν και για τίποτα παραπάνω η απόδοση του.. πράγματικα πιστεύω σε αυτόν και του εύχομαι τα καλύτερα στην νέα του αρχή. Δυστυχώς δεν κολλήσαμε. Ευτυχώς έγινε και για την ομάδα και για αυτόν το καλύτερο
Έρχονται και άλλες ευχάριστες ειδήσεις. Βλέπω βερντε με 3 μύρια σε τίποτα Κατάρ!
Καλή τύχη στον Μάριο.,βοηθησε για τους ομίλους κ όσο μπορούσε έπαιζε..αφού φόρεσε την τιμημένη θα τον θεωρώ πάντα ως δικό μας παιδί...τώρα το μυριο πως το κατάφεραν αποτελεί θαύμα..πάμε για τον μουρλο τώρα!!!
Μετά το εκπληκτικο σχόλιο του teo72 για βρανιες ηταν επόμενο να ανακαλεσεις το μουρλός. Χαχαχα.. Σιγουρα ειναι ψυχίατρος ο φιλος... Μας πέθανε στα γελια!!!!
Ανακαλώ το μουρλος για βρανιες..με έπεισε ο φοβερός teo72 πιο κάτω με το απίστευτο σχόλιο....χαχαχα τι έγραψες ρε φίλε!!!!!
Όχι κ μουρλος ο βρανιες...απλά έχει διπολική διαταραχή με σχιζοφρενικες τάσεις κ ψυχοδελικες εμμονές με βίαιες εντάσεις!!!!!
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΟΝΑΤΙΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ!
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΑΔΕΡΦΕ!
100 like για την φώτο σου!!!κ για το επικό σχόλιο του teo72 για βρανιες πιο κάτω!!!!!λυποθημησα από τα γέλια!!!!
Σεβασμό στον Μάριο κ Καλή τύχη...η ομάδα που θα μπει στην αγιασοφια θα είναι θαύμα...ο Ίβιτς από τώρα τη φτιάχνει μακάρι μαζί με καρέρα...
Έτσι πρέπει να αντιμετωπιστεί από όλους μας ο Μάριος ,υπήρξε τίμιος κ σοβαρός αλλά με ταβάνι για το επίπεδο της ΑΕΚ.. αν πωληθεί αναλόγως κ ο Βέρντερ τότε θα είναι το θαύμα...όσο για τον τρελό είναι ήδη στο νέο ρόστερ!!
Κι εσύ τέκνο Βρουτε "ο Βέρντερ";
Σωστά φίλε τα λες γιατί βλέπω πολλά ειρωνικά σχόλια για τον Μάριο! υπήρξε παίκτης μας χωρίς να δημιουργήσει ποτέ προβλήματα άρα αξίζει σεβασμού γιατί είμαστε ΑΕΚ κ όχι γαυροορκ...
Όταν έχεις πραγματικό Τεχνικό Διευθυντή
Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία πλέον για να μην κλείσουν οι υποθέσεις Λιβαγια ολιβειρα άμεσα
Αν κατάφερε να κλείσει συμφωνία του 1 εκατ για τον Οικονόμου δλδ πόσα θα κλείσει τον βερντε; ανυπομονώ να δω τον εξτρεμ που θα φέρεις ΜΕΓΆΛΕ ΙΒΙΤΣ ΘΑΥΜΑΣΤΆ ΤΑ ΈΡΓΑ ΣΟΥ
Καλός Χαρακτήρας ανθρώπου αλλά όχι αντάξιος των προσδοκιών της Ομάδας μας..
Καλη επιτυχία σου εύχομαι Μαριε
Η αλήθεια είναι ότι ο Μάριος δεν ήταν ο αμυντικός που ονειρευομασταν. Έδινε όμως την ψυχή του και έπαιζε όσο ήξερε! Σε ευχαριστούμε και καλή συνέχεια!!!!!!!
Ιδανικό σενάριο: πώληση ή δανεικός Σιμάο απόκτηση aleix garcia ,πώληση ντελετιστς απόκτηση η δανεισμός λιβάι δεξιά και στόπερ βρανιες η daniel ayala(ελεύθερος)...
Βρανιες,εξτρεμ
Τέτοια χαρά και ενθουσιασμό ούτε όταν επέστρεψε ο Αραούχο πρώτη φορα
Θα διαφωνήσω με τους περισσότερους , και θα σας πω ότι τα υποτιμητικά και χλευαστικά από κάποιους σχόλια για τον Μάριο είναι για εμένα ανεπίτρεπτα και εξοργιστικά κατ αρχήν ο Οικονόμου ήταν από τους πιο σοβαρούς επαγγελματίες που πέρασαν από την ομάδα τα τελευταία χρόνια κύριος με όλη τη σημασία της λέξης . Επίσης ήταν συνεπής και εργατικός . Τίμησε την φανέλα με τον δικέφαλο ! Όσον αφορά την αγωνιστική του απόδοση , ναι δεν έθελξε με την παρουσία του . Όμως θα σας θυμίσω ότι μέχρι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κάποιο σημείο είχε αξιοπρεπέστατη αγωνιστική παρουσία αλλά κάτι οι κάποιοι τραυματισμοί αλλά κυρίως ότι συνήθως έπαιζε με άλλον δίδυμο δεν του επέτρεψε να βρει ρυθμό όπως έπρεπε , με αποτέλεσμα να έχει όντως μειωμένη απόδοση το τελευταίο διάστημα . Αυτό όμως δεν μειώνει την συνολική θετική του παρουσία κατ εμέ . Εγώ λοιπόν θα τον ευχαριστήσω για την προσφορά του και θα του ευχηθώ καλή συνέχεια στην καριέρα του !
Δεν αρκεί φίλε να είναι απλά καλός επαγγελματίας κάποιος για να παίζει στην ΑΕΚ..Για τον Οικονόμου δαπανηθηκαν αρκετά χρήματα και πλην των δύο παιχνιδιών με τη σελτικ δεν έδειξε απολύτως τιποτα!Και πήρε πολλές ευκαιρίες.Φετος είχε χάσει τελείως και την αυτοπεποίθηση του,αλλαγή έμπαινε και έτρεμε το φιλοκαρδι μας.Οποτε καλώς φεύγει και ευχαριστουμε
Και λίγα λες.... όποτε έπαιζε σαν να παίζουμε με ένα στόπερ ήταν και σαν να έπαιζαν οι αντίπαλοι με παραπάνω επιθετικούς
Αδελφέ δεν κράζουμε τον Οικονόμου, αλλά αυτούς που τον έφεραν. Είναι μέτριος παίχτης για την ΑΕΚ. Κι εγώ είμαι φιλότιμος αλλά δεν παίζω στην ΑΕΚ, ούτε κόστισα 700 χιλιάδες. Πανηγυριζουμε γιατί έφυγε και γιατί έφερε και λεφτά στην ομάδα
Στο πρωτο μισο συμφωνω και εισαι σωστος.
Ομως ποδοσφαιρικα μιλωντας,τι ηταν αυτο που ειδαμε απο τον ποδοσφαιριστη Οικονομου και κανει τη συνολικη του παρουσια θετικη;Εγω 2 χρονια δεν ειδα να ειναι ποδοσφαιριστης που μπορει να σταθει σε ομαδα σαν την ΑΕΚ.Τα γραφω και πιο κατω,ποδοσφαιρικα μιλωντας ο ανθρωπος δεν εχει το ταλεντο γι αυτο το επιπεδο.
ΣΩΣΤΟΟΟΣ....
dikephalos21 +1924 . Επίσης σαν ειδοποιό λεπτομέρεια ηταν τα παιχνιδια με Σελτικ ιδιως μεσα στη Σκωτια οπου η αμυνα ηταν σεμιναριακη . Με 10 παικτες απο το '57 ο Οικονομου ηταν απο τους παικτες που ξεχωρισε.
Σωστός αλλα καλη πώληση οπως και να έχει! Ουσιαστικά τον πούλησε οσο τον πηρε. Βοήθησε πολύ με σελτικ. Φεύγει για καλό..
Χρυση κορδελα του βαλαμε?
Καλη τύχη στην καριέρα ίσως να μην απεδωσε τα αναμενόμενα γτ στην αρχή προσωπικά δεν ειδα άσχημο παίκτη ισως όχι το κατι διαφορετικό αλλά οχι και να είναι στο σημείο του μη υπολογίσιμος σε καμια περίπτωση... Τώρα παράγοντες είναι άπειροι που μπορεί να επηρεαστεί κάποιος κανένα νόημα δεν έχει τλκ να ψάξουμε κιόλας πια...Ηταν παίκτης που μπορεί ποδοσφαιρικά να μην έδειξε οσα ηταν για ομαδα επιπέδου ΑΕΚ αλλα σαν νοοτροπία ηταν ντόμπρος κι οι Αεκτζηδες τέτοιους παίκτες χρειάζεται να τους... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αναγνωριζουμε σαν προσωπικότητα έστω...Οπότε καλη συνέχεια και να δείξει αυτά που πιστευω προσωπικά οτι μπορεί γτ ειχε πιστεύω ικανότητες και φυσικά μπράβο στη διοίκηση για το ντιλ το αξίζει...
Αν ακούσω ότι παντρεύεται ο αρχιεπίσκοπος με διεθνές τοπ μοντελ, θα είμαι σίγουρος ότι ο Ίβιτς θα είναι ο κουμπάρος, αφού αυτός θα κανόνισε τη σχέση. Ο άνθρωπος όχι παντρεύει μητροπολίτη, αυτός είναι ικανός να κατεβάσει Κασιδιάρη και Κουφοντινα συναρχηγους στο ίδιο κόμμα!!!
Βρανιες χαρίζει 1.8 εκ στην αντρελεχτ και έρχεται αύριο για υπογραφές..
Μαζί με Messi... Κανονισμένα τα είχαν ετσι για Σεπτέμβρη για να μας καψουρέψουν...
Εγω λεω ο Ίβιτς αφου καταφερε και πουλησε 1 εκ. τον Οικονόμου, μηπως να κανει και μια προσπάθεια για τον Μεσσι??? Με τοσα κονε που έχει ο άνθρωπος ποτε δεν ξερεις!!! (Το σχολιο δεν έχει να κανει με τον ποδοσφαιριστή Οικονομου που και επαγγελματιας ειναι και τιμησε την φανελα της ομαδας μας, οσο με το ποσο που πουλήθηκε)....
Μακαρι ο Οικονόμου να ειχε το ταλεντο του Βρανιες
Και ο Βρανιες τον Επαγγελματισμό του Οικονόμου.
Ε
Ευχαριστουμε τον μαριο.ηταν ενας αριστος επαγγελματιας κ παντα επαιζε με παθος.θα θελα ομως να πω κατι το οποιο 2 χρονια δεν σχολιασα ποτε διοτι ανηκε στην ομαδα μας.πως γινεται ενας αμυντικος με... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τοσα χρονια στην ιταλια να κανει τοσα τακτικα λαθη?ειλικρινα τον εβλεπα κ απορουσα.αυτα με παντα καλη διαθεση.καλη επιτυχια στην κοπεγχαγη μαριε
Μάριε σε ευχαριστούμε προσπάθησες η αλήθεια να λέγεται δυστυχώς και για την ομάδα και για σένα δεν έγινες απαραίτητος καλή συνέχεια... Ίβιτς μπράβο αγόρι μου
Μάριε σε ευχαριστούμε προσπάθησες η αλήθεια να λέγεται δυστυχώς και για την ομάδα και για σένα δεν έγινες απαραίτητος καλή συνέχεια... Ίβιτς μπράβο αγόρι μου
ΜΕΓΑΣ ΕΙΣΑΙ Κ.ΙΒΙΤΣ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ!
Να σαι καλά Μάριε, τιμήσεις την κιτρινόμαυρη φανέλα έως εκεί που μπορούσες και ήσουν ταπεινός όπως πρέπει, κ αυτό εκτιμάται από όλους μας!
Από κει κ πέρα όντως τρομερό ντιλ το μυριο πραγματικά.. Να αξιοποιηθούν κατάλληλα!! Πάμε Αεκαρα
Καλή τύχη Μάριε! Ευχαριστούμε για όλα. Περιμένω το πρωΐ που θα ξυπνήσω να δω άρθρο για Βράνιες aek365!!!
Καλή τύχη στον Μάριο Κ μακάρι να πάρει τα πάνω του... Μεγάλη μεταγραφή ο ΙΒΙΤΣ !!!
Μονο σεβασμος σε παιχτη της ομαδας μας που εδω μσε οτι μπορουσε... μπραβο σε ολους και καλη επιτυχια
Αδέρφια ας μην κατηγόρουμε τον μαριο κ τον καθε Μάριο που εχει φορεσει την φανελα με το δικέφαλο η αεκ παντα σεβόταν τα παιδια της ανεξαρτήτως αγωνιστικής κατάστασης οταν κ οι ιδιοι σεβοντουσταν βέβαια την ομαδα ακομα κ μετα Την αποχώρησή τους. Ο Μάριος τοσο μπορούσε κ το έκανα επαγγελματικά ειναι η φανελα πολυ βαρυα ρε αδέρφια κ έχουμε όλοι μας ψηλα τον πηχη γιατι ΑΕΚ=ΚΟΡΥΦΗ.. Ότι καλύτερο μαριε με υγεια πάντα.....
Καλή τύχη στον Μάριο Κ μακάρι να πάρει τα πάνω του... Μεγάλη μεταγραφή ο ΙΒΙΤΣ !!!
Μπορεί στην ΑΕΚ να είχε διακυμάνσεις αλλά δεν θα μου κάνει εντύπωση αν κάποια στιγμή κληθεί στην εθνική.
Κι αν οι ίδιοι που τον χλευαζουν αναρωτιουνται πως τον αφήσαμε να φύγει.
Καλή τύχη!
Μετά τον τελικό ... Θα έρθει βρανιες Αραούχο και φεύγει ο Ολιβέιρα..
Πάντως έχουμε πολύ πλάκα το 80% εδώ μέσα τον περνά γενεές δεκατέσσερις και σήμερα καλοτάξιδος και κάτι τέτοια ήμαρτον
Οχι ρε!!! Δεν ξαναπαταω γηπεδο μεχρι να τελειωσει η παδημια!!!... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
(
(Μαγκες κλαφτειτε στους λογαριασμους σας μην τα δουν οι Βελγοι κι αλλαξουν γνωμη)!!
Πεστα!αυτοι χαλασαν και του πετραν,καρφωθηκαμε!χαχαχα
σοβαρός, αξιοπρεπής, τίμιος κλπ κλπ αλλά όλοι χαρήκαμε που φεύγει.
Καλή συνέχεια Μάριε. Στην πορεία προς τους ομίλους του τσου λου ήταν καθοριστικός με εξαιρετική αποδοση. Μετά άρχισε η πτωτική πορεία στην απόδοση του, για άγνωστους σε μένα λόγους. Πιστεύω ότι στη Δανία θα ξαναβρεί τον εαυτό του. Προσβλέπω σε νέα περίπτωση Μπακασέτα και μακάρι να γίνει έτσι. Πάντως με τα σημερινά δεδομένα ήταν ένα εξαιρετικό ντηλ για την ομάδα και μπράβο στον ΄Ιβιτς που το πέτυχε.
Σεβασμός στο Μάριο! Το παιδί έπαιξε εξαιρετικά στην αρχή, είχε μεγάλη συνεισφορά στην είσοδό μας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και προσέφερε όσα μπορούσε. Έπεσε σταδιακά, αλλά ποτέ δεν ήταν αδιάφορος, ποτέ δεν προκάλεσε και θεωρώ ότι ήταν απ' τους πιο συμπαθείς παίχτες της ομάδας. Αφού τίμησε τον Δικέφαλο και ήταν τίμιος, φεύγει σα φίλος και αξίζει μόνο σεβασμό και αγάπη απ' τον κόσμο μας. Φυσικά παίρνει μια πολύ καλή μεταγραφή και ο ίδιος και μακάρι να τα καταφέρει περίφημα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ στη νέα του ομάδα! Καλή συνέχεια Μάριε! Συγχαρητήρια και στον Ίβιτς που έκανε αυτή την κίνηση και με ένα εξαιρετικό ποσό για την ομάδα που σίγουρα θα τη βοηθήσει στη συνέχεια ώστε να ενισχυθεί στις θέσεις που πρέπει!
Καλή τύχη Μάριε. Όπως γράψαν και οι υπόλοιποι, τίμησες την φανέλα στο βαθμό που μπορούσες.
σεις.
Ο Ίβιτς είναι μεγάλη γάτα. Δεν φοβαμαι τίποτα για μεταγραφικά/ανανεώ
ειναι απιστευτη η ειδηση.μονο και μονο να σκεφτειτε οτι τον πουλησαμε οσο πουλησαμε και τον μπακασετα!ευχαριστουμε Μάριε για την προσφορα σου κανεις δε θα ξεχασει ποσο βοηθησες να μπουμε στο c.l!!!
Ασχέτως του αν έρθει ο Βρανιες, το θεωρώ αδιανόητο να μείνουμε με τέσσερα στόπερ, εκ των ο ένας βγάζει τραυματισμούς, ο άλλος είναι 17 χρόνων, ο τρίτος είναι στοίχημα και ο τέταρτος συγκεκριμένων δυνατοτήτων. Ελπίζω να γίνει το αυτονόητο
Ίβιτς άμα καταφέρεις και πουλήσεις και τον Ιταλό τουρίστα τον βερντε και φέρεις έναν παικταρα κάτι σαν τον Ζούλιο Σέζαρ για δεξιά θα είσαι τεράστιος.
Σεβασμός σε όλους τους παίχτες που φόρεσαν και φοράνε την φανέλα της ομάδας μας, και μην ξεχνάμε ο Μάριος μας πήγε ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ με μεγάλες εμφανίσεις ειδικά στα παιχνίδια με την Σελτικ.
Δεν είναι κακός παίχτης απλά ίσως δεν κολλάει στον τρόπο που παίζει η ομάδα τώρα. Καλή επιτυχία Μάριε και σε ευχαριστούμε.
Α επισης κατι ακομα, για οποιους θυμουνται. Ο Οικονομου για ενα διαστημα (παιζει να ηταν και κοντα στον μηνα) κοντα στα Χριστουγεννα προπερσι ενω ειχε μυικο προβλημα (δικεφαλο αν θυμαμαι καλα) αναγκαζοταν και επαιζε γιατι δεν ειχαμε αλλον εκεινο το διαστημα! Αυτο και τον εκαψε μυικα αλλα και στα ματια πολλων οπαδων αφου σε μια ομαδα που παρεπαιε συνολικα αυτος αγωνιζοταν και τραυματιας οποτε οι εμφανισεις του σιγουρα δεν ηταν καλες. Απλα καποιες φορες καλο ειναι να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κρινουμε οχι μονο με το αποτελεσμα αλλα και με τα δεδομενα γυρω απο μια κατασταση.Τελος παντων, καλη κινηση και για εμας και για αυτον το ντιλ και παντα θα ειναι δικο μας παιδι.
Τον ειχε παρει απο κατω ρε φιλε, κλασικη περιπτωση. Να δειτε οτι θα παει Κοπεγχαγη και θα παιξει μπαλιτσα το παιδι. Καλη επιτυχια να του ευχηθουμε γιατι ειναι πολυ συμπαθης ,τουλαχιστον σε εμενα και σε σημεια παρεξηγημενος ειδικα οταν τον κατηγορουσαν οτι ειναι μαλθακος ενω εγω τον θυμαμαι να παιζει με αιματα και σπασμενη μυτη και μετα με ναρθηκα και να μην πηγαινει καθολου διστακτικα.
Φίλε μπράβο για το σχόλιο σου είσαι πολύ σωστός!
Σίγουρα όλοι χαιρόμαστε για την εξέλιξη αυτή, αφού το όφελος της ομάδας είναι ξεκάθαρο.
Δεν αξίζει όμως την απαξίωση ένας παίκτης που αφενός πρόσφερε όσο μπόρεσε, ενώ παράλληλα ήταν και άψογος χαρακτήρας και επαγγελματίας.
Όχι στην καφρίλα...
Αυτός ο Ίβιτς θα μας τρελάνει!
Λαγούς με πετραχήλια βγάζει!!
Τεράστια μεταγραφή για τους Δανούς. Μπράβο τους. Προς τους κυρίους της Κοπεγχάγης : Έχουμε και άλλους όπως σιμαο βερντε κλπ. Εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές...
ΙΛΙΑ ΙΒΙΤΣ ΟΕΟΕΟΕ ΟΕΟΕΟΕ ΟΕΟΕΟΕ
ΙΛΙΑ ΙΒΙΤΣ ΟΕΟΕΟΕ ΟΕΟΕΟΕ ΟΕΟΕΟΕ
ΙΛΙΑ ΙΒΙΤΣ ΟΕΟΕΟΕ ΟΕΟΕΟΕ ΟΕΟΕΟΕ
Είναι από τους λίγους που θα πάει κυριολεκτικά με κορδέλα!!!
Καλή επιτυχία Μάριε στην νέα σου ομάδα με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.
Αυτός ο Ίβιτς είναι ικανός να πουλήσει και τον Μελισσανίδη ως πρόεδρο σε κάποια ομάδα!!!!
Κοίτα να δεις που σιγά σιγά επανέρχεται η για πολλά χρόνια αγνοούμενη... Λογική στην ομάδα μας!
Σοβαρό παιδί και τίμιο. Οι συνθήκες δεν ήταν καλές δυστυχώς και χώρισαν οι δρόμοι. Μεγάλη επιτυχία οι πωλήσεις -φέτος- παιχτών που δεν υπολογίζονται .. σε κάνει να αναρωτιέσαι τι στο καλό έκαναν ορισμένοι τα προηγούμενα χρόνια.
Επιτακτική η ενίσχυση πίσω. Φέρτε τον αγαπημένο μας αλήτη ,να τελειώνει το ζήτημα.
Αρε Ίβιτς
Καλή τύχη Μάριε. Ευχαριστούμε για όσα πρόσφερες,δεν δημιούργησε ποτέ πρόβλημα παρά τα όσα άκουγε. Επειγόντως βρανιες ! Είναι ευκαιρία μα φτιάξουμε αμυναρα αντίστοιχη της χρονιάς του πρωταθλήματος.
Υγ: Ιβιτς μάγος
Μεγάλο respect στον Ivic !!!! Μόνο αυτό!!!!
Αύριο μεθαύριο ανακοινώνουμε τον βρανιες, γράψτε το!!
Βρανιες , εξτρεμ η ανανεωσεις; που πρεπει να πεσει το βαρος τωρα ; εγω λεω ανανεωσεις.
και τα τρια βέβαια. Ειμστε η ΑΕΚ του Μελισσανίδη
Σωστος , απλα σκεφτομαι και λιγο εως πολυ οτι αν δεν ημουν ΑΕΚ του Μελισσανιδη , θα ειχα δημαρχο ακομη τον αρουλη και θα επαιζα για παντα στο ΟΑΚΑ και η ψυχη μου θα με επιανε πιο πολυ περνωντας απο το οικοπεδο στην Νεα Φιλαδελφεια ακομη και αν ειχα τον Ζινταν στην ΑΕΚ.
Απίστευτο μπραβο Ιλια
Στοπερ εξτρέμ για βασικοί
Αν τώρα μπορέσουμε να διωξουμε Μπακακη και Σιμοες και φέρουμε ένα χαφ και ένα δεξί μπακ θα είμαστε πρώτοι μάγκες
Προς Κοπεγχαγη μερια. Εχουμε εναν εκπληκτικο Ιταλο εξτρεμ με παρουσια σε καμπιονατο και primera με βιντεακια στο you tube που αποδεικνυουν την αξια του παιχταρα . Λογω οτι φτιαχνουμε γηπεδο κασι ειμαστε σε αναγκη τον χαριζουμε με 4-5 εκατομμυριακια και δωρο ενα πορτογαλλο μεσο ζοκλερ με ειδικοτητα στο built up.
Ο Βέρντε μπορεί να κοροϊδεύουμε αλλά τα βιντεάκια στο γιουτουμπ μια χαρά τα εμπλουτίζει όσο αγωνίζεται με κάποιες μεμονωμένες ενέργειες και γκολάρες. Αυτός υγιής να είναι και θα τον μοσχοπουλήσουμε, θα το δείτε.
Αυτό με το built up με γονάτισε αδερφέ!!
Έχουμε έναν εκπληκτικό Ιταλό εξτρεμ με δύο αριστερά παπουτσα
Το σημερινό είναι μια απόδειξη γιατί δεν πρέπει να γκρινιάζουμε τόσο πολύ... στην ομάδα υπάρχουν άνθρωποι που ξέρουν τι κάνουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ
Προσωπικά δεν μου άρεσε ο παίκτης πολύ λίγος για την ΑΕΚ και καλύτερα που έφυγε πάνε τα ματάκια μας με αυτόν.
Αχ ρε Ιβιτς. Αρχίζεις να στρώνεις τα πραγματα
Φέρτε τον Αραούχο τώρα να τρελαθούμε!!!
Μπραβο ρε φιλε. Πες τα!! (η αληθεια ειναι οτι ειναι δυσκολο πια)
Εγώ τα έλεγα...
Να θυμάστε..
Η καλύτερη μεταγραφή μέχρι στιγμής που έχει κάνει στην ΑΕΚ ο Τίγρης! είναι ο Ίλια Ιβιτς..!!!
Αν είναι αληθινό το ποσό τότε είναι το καλύτερο νέο που έχουμε ακούσει τους τελευταίους μήνες. Ελπίζω να συνεχιστούν τα ευχάριστα νέα με τις ανανεώσεις Λιβαγια, Ολιβειρα και την προσθήκη 2-3 ακόμα ενδεκαδατων παιχτών
Πολλοί θεωρείτε ότι ο Μάριος "δεν πιάνει μια" στο μεταγραφικό παζάρι και ίσως πιστέψετε ότι η Κοπεγχάγη πιάστηκε και κορόιοδο. Η πραγματικότητα είναι πως η ΑΕΚ έδωσε 700.000 για αυτόν τον παίκτη που είναι σε καλή ηλικία για αμυντικός με παραστάσεις σε καμπιονάτο και κατάφερε να του ανεβάσει την αξία προσφέροντάς του εμπειρία ομίλων Τσάμπιονς Λιγκ και έχοντάς τον σταθερά κομμάτι του ροτέισον.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Είναι ο Οικονόμου συγκρίσιμο μέγεθος με Βράνιες, Τσιγκρίνσκι? Όχι, γι' αυτό άλλωστε και δεν έπιασε ούτε το 1/3 της τιμής του Βόσνιου. Αλλά το να πετάμε στα σκουπίδια έναν σοβαρό, τίμιο και αξιοπρεπή αμυντικό επειδή αποδείχτηκε κατώτερος των υψηλών μας προσδοκιών μέσα σε δύο άστατες χρονιές για όλη την ομάδα είναι άδικο και δεν κάνει καλό στην ΑΕΚ. Με 300.000 ψωνίζεις από Ατρόμητο, όχι από ΑΕΚ.
Γενικά άλλο να λέμε ότι μια μεταγραφή δεν έπιασε ή δεν κάνει (συμβαίνει συνεχώς) κι άλλο να περνάμε σε πλήρη απαξίωση.
Εγω το μονο που καταλαβαινω ειναι οτι εχει παααρααα πολυ καλο μανατζερ.Να ειναι καλα ο ανθρωπος!!!
Χαχαχαχα σίγουρα βοηθάει κι αυτό, αλλά δεν πιστεύεις πως θα σταθεί στο Δανικό πρωτάθλημα? Για εμάς μπορεί να μην κάνει και να έγραψαν κάποιες κακές του στιγμές, αλλά ο Οικονόμου μια χαρά μπορεί να πάρει φανέλα βασικού σε ένα σωρό ομάδες.
Δε ξερω τι εκανε ο ανθρωπος πιο πριν,τον ειχα δει μονο σε ενα παιχνιδι με την εθνικη.Αλλα ο ποδοσφαιριστης Οικονομου που ειδα 2 χρονια στην ΑΕΚ δεν εχει ουτε ενα πραγματικα καλο στοιχειο στο παιχνιδι του.Ειναι τρομερα αργος,δεν εχει ιδιαιτερα καλη τεχνικη,δε διαβαζει πολυ καλα τις φασεις,δεν ειναι σταθερος και κανει πολλα τσαφ και το χειροτερο (για μενα) δεν εχει νευρο.
Ισως το μονο καλο ειναι το υψος του αλλα αυτο δε φτανει να μιλαμε για αυτα τα ποσα και ομαδες οπως η... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΕΚ και η Κοπενχαγη που λιγες εβδομαδες πριν επαιζε στους 8 του γιουροπα.Το παιδι ειναι για πιο κατω επιπεδο.
α) Πολυ θετικη εξελιξη, ενα σημαντικο βημα στον μεταγραφικο σχεδιασμο της ΑΕΚ με Ιβιτς-Καρερα ειναι οι πωλησεις παικτων εκτος του ποιοτικου κορμου που επιαναν και θεσεις στο ροστερ και τμημα του ετησιου κοστους στα συμβολαια. Μετα τους Γιακουμακη-Οικονομου που εκλεισε η πωληση τους πρεπει να προχωρησουν οι υποθεσεις των Σιμαο-Ντελετιτς-Βασιλαντωνοπουλου.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
β) Αντιθετως οι παικτες του ποιοτικου κορμου πρεπει να μεινουν με επεκταση των συμβολαιων και αυξηση των αποδοχων τους. Λιβαγια-Ολιβειρα ειναι οι αμεσες υποθεσεις και καλο ειναι απο τωρα να επεκταθει σε βαθος τριων-τεσσαρων ετων και το συμβολαιο του Μανταλου που ληγει σε δυο ετη.
γ) Η αποκτηση του Βρανιες ετσι κι αλλιως ηταν απαραιτητη αγωνιστικα ακομα κι αν εμενε ο Οικονομου ως τελευταια λυση στον παγκο. Δεν αλλαζει κατι εκτος απο την πιθανοτητα να προσφερει η ΑΕΚ στην Αντερλεχτ ενα ποσο πχ 200.000€ για να τον εχει πιο νωρις (κυριως στα προκριματικα για το Γιουροπα Λιγκ γιατι για το Κυπελλο της περσινης σεζον δεν ειναι σαφες αν θα παιξουν οσοι αποκτηθουν ως 12 Σεπτεμβριου).
Άγιος ο Θεός, άγιος ισχυρός, άγιος αθάνατος ελέησον ημας.
Καλη τυχη στον παίχτη.Εμεις κάνα παίχτη θα πάρουμε;
Γουεεεεειιιααααάάαααααααασ
Έχει σταματήσει τη μπάλα εδώ και πολλά χρόνια ο Γουεά φίλε.
Και εχει παρει και χρυση μπαλα, παιχταρας.
Ο,τι καλυτερο για την ομαδα αλλα και για τον παικτη. Μετα την εισοδο στους ομιλους του τσου λου προπερσι ξεκινησε ενας κατηφορος ο οποιος ευτυχως φτανει στο τελος του!
Καλη συνεχεια Μαριε..Υγεια κ τυχη σου ευχομαι...
Αυτά ήταν λεφτά ουρανοκατέβατα. Αν είχαμε τον Μακαρο θα πήγαινε έξω από το σπίτι του Μάριου για να του πει καληνύχτα. Πιάνουμε λοιπόν το λόττο, μας λέει ο Θεός αντε θα μεσολάβησω εγώ και θα πλανεψω τους Δανούς αλλαααα δώστε και εσείς ρε καρμοιρηδες μισό χαρτάκι για τον κομάντο.Οοοοοχι λέει ο τίγρης τζάμπα τόνε θέλω. Κυριολεκτικά προκαλούμε τη μοίρα μας.
Εσυ Ιλια αγορι μου πουλας και παγο σε Εσκιμωο..!! Προχωρα μονος σου..
Μπαμ!!
Αυτή είναι η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία μας
Ρε τι γατάκια είναι αυτά στην κομπεχαγη
Ούτε 100.000 δεν άξιζε αυτός
Και μετα ζηταμε τα ρεστα φιλε μου γιατι οι παιχτες
Ειναι ωμοι επαγγελματίες χωρις συναισθήματα.
Γιατι διαβάζουν κατι σχόλια
Σα το δικά σου.
Ειμαι σίγουρος οτι αν ο Λιβαγια αποφασίσει να φυγει... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Που δε θελω καν να το σκέφτομαι αυτο
Καποιοι θα τον απαξιωσουν και τον Μαγο.
Τι 100 χιλιαρικα ρε, εδω επρεπε να τσονταρουμε κιολας για πιθανη ψυχικη οδυνη στο μελλον ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ παντως μπραβο στη διοικηση παντα τετοια να χουμε !!αντε τωρα ανοιγει κ ο δρόμος για το ντοπερμαν
Κάνει κρύο στη Δανία το χειμώνα και χρειάζονται παλτά.
Βασικα η ΑΕΚ επρεπε να πληρωσει για να τον παρουν.
Μάριε ευχαριστούμε καλή δύναμη κ υγεία.. κ τώρα φέρτε τον βρανιες να τελειώνουμε
Πουλάμε χάπια αδυνατίσματος σε Αιθίοπες άμα θελουμε σε τιμή με καπέλο
Βρείτε γλύπτη να κάνουμε άγαλμα του Ιλια Ιβιτς !
Μπράβο το καλύτερο νέο της ημέρας!
Μάριε γερά .
ΜΕγαλη μπάλα παίζει ο Ίλια! Βγάζουμε καπέλο...και το βουλώνουμε. Ασχολούμαστε με Ταχτσιδη και Κονέ και ο Ιβιτς έχει το πλάνο του.
Περιμένουμε Βράνιες τώρα!!!
Ντοιγκκκκ.......
Κανενα ποσο δε θα δοθει για να ερθει ο βρανιες.
Είναι δυνατόν?
Ο βρανιες θα έρθει ελεύθερος τη τελευταία εβδομάδα Αλλιώς η Άντερλεχτ θα αναγκαστεί να τον πληρώνει για Αλλά δύο χρόνια..
Υπομονή θέλει.!... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Ανανεώστε Λιβαγια και ολιβειρα με 1.3 εκατομμύρια γιατί τα αξίζουν και φέρτε το όνομα που περιμένουμε για φετος και θα πάρει τη θέση του Βέρντερ.
Προσωπικά προβλέπω και πώληση του ολιβειρα με τη Ρήτρα του προς τα τέλη Σεπτεμβρίου και λογικά τον ερχομό αλλου επιθετικού, όσο και αν δε το θελω
Φιλε ως τη λήξη των μεταγραφων έχουμε τελικό, 2 ευρωπαϊκά (λογικα περνώντας σεν γκαλεν) κ 2 για το πρωταθλημα. Θες στόπερ τωρα άρα ο Βοσνιος ή τώρα θα έρθει ή παμε για αλλον
Νομίζω δεν έχει ακολουθήσει όλη τη προετοιμασία με την Άντερλεχτ..
Και τη Δευτέρα να ξεκινήσει προπονήσεις, ζήτημα να παίξει στα πλέι-οφ..για τελικο δε συζηταω
Στον τελικο ισως δρν παίξει λογω παλιών ροστερ... Προετοιμασία μια χαρά έκανε, απλα το αποκλείουν από αγώνες... Ας έρθει χτες κ μια χαρά θα είναι
Φαγωθηκες με τον Βέρντερ.
Χαχαχα παιδια διορθώνεται αυτόματα, δε φταίω...
Σαν αιμοσταγης Γερμαναράς στρατηγός των SS ακούγεται :D
Του βερντερ βρεμης λες φίλε?
οχι τον βερμερ λογικα χαχαχαχαα
Ευχαριστούμε για όλα Μάριε. Ήσουν τίμιος και σοβαρός. Δεν τα πήγες καλά αλλα ήσουν ωραίος γιατί άκουσες πολλά πάρα πολλά!!! Μπράβο ρε Ίβιτς!!! Τα λόγια περιττά. Πολύ καλές κινήσεις! Πιστεύω ότι με λίγη υπομονή θα δούμε μεγάλα πράγματα!!! Πουλάει επιτέλους η ομάδα σωστά!!! Μελ Ίβιτς θα κάνουν μεγάλα πράγματα!!! Μπράβο και πάλι μπράβο. Καλή επιτυχία Μάριε. !!!!
Καλή επιτυχία Μάριε.Τιμιος παιχτης αλλά δεν είχαι σταθερή απόδοση είχαι παιχνίδια πολύ καλά αλλά και παιχνίδια με μεγάλη αστάθεια
Ο Ιβιτς κάνει δουλίτσα
Κορδέλα βάλατε;;;;;
Σχολιάζει ένας αδερφός στο fb
"Ποσοστό μεταπώλησης κρατήσαμε;?"
Χαχαχα
Η καλύτερη μεταγραφή της χρονιάς είναι ...αποχώρηση. Με το καλό κι ο Σιμάο !
Αφού κατάφερε και πούλησε 1 μυριο τον Μάριο ο Ίλια δε φοβάμαι τίποτα
Κύριε Ίβιτς εσυ σε λίγο θα πουλήσεις προφυλακτικά σε καλόγερους
Ο Ίβιτς δεν πουλάει. Ο μάνατζερ του παίκτη πούλησε. Ο Ίβιτς είναι για να φέρνει!
Φίλε προφανώς και έπαιξε τον ρόλο του ο Ίβιτς. Οι μανατζερς δε φέρνουν λεφτά για πωλήσεις, το μόνο που θέλουν είναι ιδανικά να ρίξουν στον πάτο το κόστος για να διαπραγματευτούν μεγαλύτερα συμβόλαια για τους πελάτες τους από τον ενδιαφερόμενο σύλλογο.
Ο μάνατζερ του παίκτη φέρνει προτάσεις κι από εκεί και πέρα είναι δουλειά Ίβιτς και τεχνικού... ΣΥΝΕΧΕΙΑ επιτελείου η κοστολόγηση του παίκτη και η διαπραγμάτευση για την πώληση.
Αυτο δεν είναι δύσκολο.
Το καλυτερο νεο της ημερας. καλη συνεχεια μαριε.
Καλή επιτυχία.. Ήσουν άψογος σαν χαρακτήρας αλλά είχε ταβάνι η απόδοση.. Το ότι πήραμε ένα εκατομμύριο είναι ευκαιρία για να έρθει ένα δυνατό στόπερ που θα πλαισιώνει το χιντ..
Να πω και μια βλακειουλα αν και τον συμπαθω.εχει και τη κορδελα ετοιμη.στα μαλλια
Καλη τυχη στον παικτη που πιστευω οτι απλα δεν κολλησε στην ομαδα. Επειδη απο μπαλα ξερει. Σειρα τωρα εχουν οι Ντελετιτς, Σιμαο, Βερντε , Παουλινιο.
Πραγματικά απίστευτο δεν ν το περίμενα με τίποτα να συμβεί αυτό..
Μακάρι να έρθει ο βοσνιος κια γιατί όχι να πληρώσουμε κ κάτι το αξίζει ο παιχταράς
Από το κουπόνι μου δεν έλειπε ποτέ η Κοπεγχάγη και η μιντιλσντ. Πρέπει να αναθεωρήσω... Α ρε Ίλια θα μας κόψεις κ το στοίχημα.
Μακαρι αυτή η πώληση να βοηθήσει για την απόκτηση ενός καλού δεξιού εξτρεμ. Μου έχει κολλήσει αυτός ο Λιβαι Γκαρσία. Νομίζω ότι είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται η ομάδα. Όσο για στόπερ νομίζω ότι τελικά θα έρθει ο Βρανιες ελεύθερος αν και ίσως θα ταίριαζε περισσότερο στην ομάδα ένα σέντερ μπακ στο στιλ του Μολεδο.
Σεβασμος σε ολα τα παιδια που εχουν τιμησει αυτη τη φανελα.
Ο Μαριος εδωσε οσα μπορουσε και ηταν καθοριστικος για την εισοδο στους ομιλους του Τσ.Λιγκ.
Καλη συνεχεια και καλη επιτυχια στη νεα σου ομαδα!
ααααααα ρε Ιλια πόσο γάτα μπορεί είσαι ρε??????
άμα δεν είχαμε και σφιχτή πολιτική στις μεταγραφές και τα συμβόλαια θα έκανες ακόμα μεγαλύτερους παπάδες!!!
καλή συνέχεια μαριε και σε ευχαριστούμε για τα '''όσα''' πρόσφερες!
Καλή επιτυχία Μάριε και πάνω από όλα να είσαι υγιής. Φέρθηκε άψογα στην ομάδα δεν δημιούργησε ποτέ πρόβλημα επαγγελματίας σοβαρός. Το ότι αγοράστηκε ενώ δεν έπρεπε έχει κριθεί ήδη ο υπεύθυνος οπότε μην τα ξαναλέμε. Ίλια μετά από αυτό παίζει να πουλάς και παγάκια σε εσκιμωους.
Σσσσσσ... μέχρι να τον δούμε με την φανέλα της Κοπεγχάγης μην μιλάει κανείς...μην χαλάσει τον νου σας...τι παιχτουρα χάσαμε θα λέμε μέχρι ολοκλήρωση
Εχει γούστο να μας φέρεις καμμιά εξτρεμάρα Ίλια,
θα σου φτιαξω εικόνισμα και θανα σε βαλω στο σαλόνι......!!!!
Η καλύτερη είδηση παρά πολύ καλό παιδί ο Μάριος μη λέμε όμως πράγματα κακα γιαυτον!δεν δημιούργησε ποτέ πρόβλημα ήταν άψογος επαγγελματίας, ευχαριστούμε Μάριε καλη συνέχεια στην καριέρα σου!!!
Ρε τιτανομεγιστε Ίλια ούτε στο manager δεν τον πούλησα τόσο.. Παγάκια σε εσκιμωους πούλησες...
Για το πρωταθλημα της Δανιας που ειναι ξυλοκοποι ο Οικονομου ταιριαζει θα παιξει καλα εκει.
Μεγας είσαι ιλια και θαυμαστά τα εργα σου, μαριε ευχαριστούμε καλη συνέχεια αλλα εχθρος του καλου ειναι πάντα το καλύτερο για μια ομαδα οπως η ΑΕΚ.
Μπορούμε πιστευω να δώσουμε ενα μικρο ποσό για να έρθει ο βρανιες νωρίτερα.
Δεν πουλάει ο Ίβιτς. Ο Ίβιτς φέρνει. Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή κανονίζει το πού θα πάει ο παίκτης του.
Δεν πουλάει ο Ίβιτς. Ο Ίβιτς φέρνει. Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή κανονίζει το πού θα πάει ο παίκτης του.
Καλή σου τύχη Μάριε με υγεία.
Η πρώτη χρονιά δεν ήταν κακή αλλά τη δεύτερη δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα.
Ωστόσο φαινόταν ότι ήταν εξαιρετικός χαρακτήρας και δεν δημιούργησε ποτέ πρόβλημα στην ομάδα.
Πουλα και τον βερντε αλλο 1 εκατ ρε γατα ιβιτς και αλλα 300 χιλιαρικα τον παουλινιο και αρχιζε τις ποιοτικες αναβαθμισεις του ροστερ
Ρε τιτανομεγιστε Ίλια ούτε στο manager δεν τον πούλησα τόσο.. Παγάκια σε εσκιμωους πούλησες...
Σσσσςςςς, σωπάτε ρε, μη λέτε "πολλά" και χαλάσει στο φινάλε. Λίγα παίρνουμε, πολύ λίγα...τσάμπα τον παίρνουνε τον παικταρά, 3 ακατέβατα έπρεπε να ζητήσουμε, ντροπή και αίσχος (γεια σου Ιβιτς γατόνι!)
Καλη συχενεια Μαριε!
*συνεχεια
Τον συμπαθώ το Βούρο, αλλά Ίβιτς βάλε για δήμαρχος !!!!
Μήπως ήρθε η ώρα να δώσουμε 3-4 κατοσταρικα να φέρουμε τον Βρανιες για να παίξει και τελικό;
.
Με πιάνει και λίγο θλίψη πάντως σκεπτόμενος πόσο έχουν ξεφύγει μακριά μας ομάδες όπως η Κοπεγχάγη. Εμείς δε δίνουμε ένα εκατομμύριο ούτε για βασικό και ο Κοπεγχάγη το δίνει για τον Οικονόμου. Και μη μου πείτε και που ξέρεις εσυ ότι τον πήρε για αναπληρωματικό. Μιλάμε για μια πολύ αξιόλογη ομάδα με σταθερή παρουσία στην Ευρώπη και με καλές πορείες μάλιστα
Δεν ισχύει αυτό που λες. Πριν από λίγο καιρό δόθηκαν 1,3 εκ. για την αγορά του Σιμανσκι, πριν από 2 χρόνια 1,8 εκ. για Λιβαγια, για Βερντε περίπου 1 εκ. και μόλις πριν από λίγες μέρες 600 χιλ. για Χνιντ.
Στο σχόλιο μου αναφέρεσαι υποθέτω. Μη το παίρνεις κυριολεκτικά. Υπερέβαλα για να δώσω έμφαση στο σχόλιο μου. Προφανώς έχουμε δώσει και εμείς αυτά τα λεφτά, απλά ξαναλέω ότι αυτά εμείς τα δώσαμε για βασικότατους παίχτες.
700.000€ αγορασαμε τον οικονομου 1 χρονο πριν. Δεν βλεπω καποια διαφορα με την κοπεγχαγη.
Το ανέφερα ήδη φίλε μου. Εμείς τον πήραμε για αντικαταστάτη του Βρανιες. Και μάλιστα αρχικά τον πήραμε με οψιόν. Σε χρόνια με 20 εκατομμύρια από το cl
Με το που το έγραψες, σίγουρα θα είδες τη διαφορά...
Ίλια Ίβιτς σ'αγαπώ ❤️
Ιλια έχω κάτι παλιά έπιπλα που θέλω να σπρώξω. Να στα στείλω μία viber?
Έχε γούστο να βάλαμε κ.ποσοστο Μεταπωλησης
Η κοπεγαχη πουλά ακριβά από ότι ξέρω
Έστω 15-20 % δεν μας χαλα
Είπες Ίλια ότι θα αλλάξει η ομάδα σε τρεις μεταγραφικές περιόδους και το κάνεις πράξη!!!!!! Σ'ευχαριστώ!!!!!
Μπράβο ρε Ίλιτς.... τεράστια επιτυχία η πώληση του με αυτό το ποσό!!!
Ο πρόεδρος πρέπει να διαβάζει τα σχόλια του 365 από τους χρήστες και γι'αυτό έδωσε εντολή να πουληθεί ο Μάριος. Χαχαχαχα
Α ρε ιβιτσ εσύ πουλάς ψυγείο σε Εσκιμώους και χωρίς ρεύμα.
Χαχαχα
Κι όμως είναι πολύ καλός παίκτης, αλλά δεν έδεσε στην ΑΕΚ. Σε ένα λιγότερο σκληρό πρωτάθλημα μπορεί να αποδώσει καλύτερα. Καλή τύχη στον Μάριο, αλλά η ομάδα θέλει ενίσχυση... Δεν βλέπω την ίδια κινητικότητα στις αγορές σε σχέση με τις πωλήσεις...
Λετε να παρουμε καμμια παιχτουρα απο κοπεγχαγη; πολλα ενα μυριο, μηπως εχει κανα deal περιεργο ο Ιλια. Ετσι μου εσκασε δε ξερω.
Επιτέλους εκεί στην ΠΑΕ το πιάσατε το παραμύθι πως δουλεύει. Πραγματικά τέτοια επικοινωνιακά κόλπα χρειάζονται για να κρατάς το ηθικό της ομάδας και του κόσμου ακέραιο......εύγε. Κάτι αρχίζει και δουλεύει σιγά σιγα
Αφου μας δωσαν και ένα εκατομμύριο είμαστε παρα πολυ καλα. Καλη επιτυχία Μάριε!
1ο μη πανηγυρίζετε... Θα τα δούνε εκεί στη Δανία Κάιν θα λακισουν όπως με Μανταλο.
2ο αν παίρνεις βρε τίγρη ένα χαρτί για Οικονόμου, δε δίνεις μισό για Βρανιες να τελειώνουμε; Είναι σα να προκαλούμε την τύχη μας. Ας πάμε στα ευρωπαϊκά ματς με δεμένη την άμυνα να τελειώνουμε...
Μονο σε... δανική ομαδα θα μπορουσαμε να τον πουλησουμε ;) Αστειευομαι...
Μπραβο στον κ.Ιβιτς! Μετα απο πολλα χρονια ξερουμε τι σημαινει κανονικος Τ.Δ. Καλη επιτυχια και στον Οικονομου!
Τωρα 400.000 στην Αντερλεχτ για βρανιες...
Καλή επιτυχία Μάριε.Μπράβο Ιλια.Πλησιάζει ο τρελός..
Παιδια να γραφετε καλα λογια για τον Μαριο μην κανουν πισω οι Δανοι!
Παικταρας μεγαλος θα αποδυναμωθουμε τελειως! Κανει μια πολυ καλη μεταγραφη η Κοπεγχαγη...
υ.γ. Τιγρη ανανέωσε τον Ιβιτς πρωτα και ασε τους αλλους δυο για μετα!
1 ΜΥΡΙΟ για τον Οικονομου??? Απίστευτο. Τώρα σκέφτομαι πόσο θα είχαμε πουλήσει τον Μπακασέτα αν είχαμε Ίβιτς αντί Λύμπε. Έτσι η ομαδάρα, σωστές κινήσεις
Αν είχαμε Ίλια δεν θα είχε φύγει ποτέ φίλε...
Με τον Ιβιτς ο Μπακασετας δεν θα εφευγε.Ο Τασος εφυγε απο την ομαδα μονος του ειχε ξενερωσει με ολη την κατασταση και ηθελε να δοκιμασει κατι αλλο στην καριερα του και η ΑΕΚ δεν εδειξε οτι θελει να τον κρατησει.Το λαθος ειναι οτι δεν επρεπε να φερουν καποιον Βερντε επρεπε να φερουν εναν παικταρα στη θεση του εξτρεμ και τωρα δεν θα μιλουσαμε για τον Μπακασετα.
Διάβασα Μάλμπασα αντί για Μπακασέτα και έχω 5' και γελάω μόνος μου.
Ρε ΙΛΙΑ πώς τους πετσόκοψες έτσι?
Μέγας είσαι ΙΛΙΑ και θαυμαστά τα έργα σου!!!
Ένα μεγάλο respect στον κύριο Ίβιτς που κάνει πάρα πολύ σωστά την δουλειά του
Μια χαρα..δινουμε 500 και φερνουμε τωρα τον σκυλο να παιξει στον τελικο με τους οικολογους γαυρους (τους κωλογαυρους)
Πωπω τους πιάσαμε κότσο τους κακομοίρηδες.. Υπάρχει ελπίδα και για Σιμάο αδέρφια!
Μεγάλε Ίβιτς τι μαγικό ήταν αυτό. Αν καταφέρεις να πουλήσεις 2-3 ακόμα που δεν κάνουν για βασικοι θα είναι μεγάλο οικονομικό δώρο. Πλέον φουλ για Βρανιες αλλά αν δεν κάτσει τότε με κλειστό μάτια Juan Komar μεγάλη ευκαιρια.
Πρωταπριλιά;
Υπάρχουν και μεγαλύτερα κορόιδα τελικά....
Σειρά να πάρει ο Σιμαο τώρα τεράστιε Ιβιτς...Πρέπει να επιστρέψει ο βρανιες, ένα καλό χαφ και έναν ποιοτικοτατο εξτρεμ και πάμε για πρωταθλημααα
Τωρα ας ακολουθησει και ο Βερντε με τον Μπακακη νομιζω οτι μπορουν να βρεθουν ομαδες που να τους θελουν στο εξωτερικο.
ρε Ιβιτς πως του πετσόκοψες ετσι!!!
Θα εισπράξει 1 μύριο η ομάδα ή συνυπολογίζεται στο ποσό και αυτά που εξοικονομούνται από το συμβόλαιό του;
Στο καλό Μάριε! Χρειαζόμαστε δυναμικότερο και ταχύτερο μπακ είναι η αλήθεια. Μακάρι να έρθει ο Όγκνιεν ή κάποιος καλύτερος.
Μεταγραφάρα.........η Κοπεγχάγη....!!!!
Μπράβο Ίλια εισαι γατα με πέταλα...!!!
ΜΕΓΑΣ ΕΙΣΑΙ ΙΒΙΤΣ
Του Μελισσανιδη γεννανε και οι κοκορες φετος!χαχα
Ιβιτς βρες ομαδα να πουλησεις και τον Βερντε και να ερθει ενα καλυτερο εξτρεμ.
Δεν συμπαθώ καθόλου τον Βερντε ούτε παικτικα ούτε σαν χαρακτήρα αλλά φέτος θα είναι μια διαφορετική χρόνια. Το συζητάμε του χρόνου. Ίσως δεν είναι τόσο κακός όσο έχει δείξει
Ο Βερντε δεν κανει ακομα και με την παρουσια του Καρερα λιγα πραματα εδειξε αν μεινει τα ιδια θα δουμε και φετος απ αυτον η ΑΕΚ χρειαζεται κατι καλυτερο που να ειναι στο ιδιο επιπεδο παικτικα με Λιβαγια και Ολιβειρα.
Το DEAL Της Δεκαετιας!!!
Ατυχής πώληση.
ΑΧΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΙΒΙΤΣ ΓΙΓΑΝΤΑ!
Δυστυχώς έπρεπε να τον κρατήσουμε. Κέρβερος αγωνιστικά.
Ήταν σε κάθε παιχνίδι ψύχραιμος, αρχοντικός, σοβαρός και καθάριζε τις φάσεις.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Επίσης είναι και ηγετική φυσιογνωμία, με την αρχοντική χαίτη.
Μην ξεχνάμε και ότι από άποψη στυλ έχει την καλύτερη φινέτσα στην ομάδα.
Ίλια Ίβιτς νομίζω πρέπει να αποχ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ειχα τοποθετησει ηδη το βελακι στο dislike και ευτυχως διαβασα μεχρι το τελος αδελφε χαχαχα
Αυτο μόνο με τον Ίλια Ιβιτς! θα μπορούσε να γίνει όπως και τελικά έγινε..
Ένα μεγάλο μπράβο στον Ιλια Ιβιτς!
Έλα να παίρνει σειρά και ο Βερντε...
Απίστευτο πραγματικά.1 εκατομμύριο για τον Οικονόμου.Αρε τεράστιε Ιβιτς.Τωρα με αυτά τα λεφτά παίρνεις 1 στόπερ για βασικό.
Γεια σου ρε Ιβιτς!!!
Θα εισπράξει 1 μύριο η ομάδα ή συνυπολογίζεται στο ποσό και αυτά που εξοικονομούνται από το συμβόλαιό του;
Στο καλό Μάριε! Χρειαζόμαστε δυναμικότερο και ταχύτερο μπακ είναι η αλήθεια. Μακάρι να έρθει ο Όγκνιεν ή κάποιος καλύτερος.
Αντε κ κατι πολυ πολυ ευχαριστο.Μπραβο στον Ιβιτς.
Ο Θεός είναι μεγάλος... Ο Θεός είναι ΑΕΚ!!!
Ρε παιδιά πήραμε ή δώσαμε 1 μύριο χαχαχαχα!!!!
Μηπως εχει γινει κανενα τυπογραφικο λαθος? Τι 1 εκ. ευρω? Ουτε του παπα μην το πουμε!
Ρε παιδιά πήραμε ή δώσαμε 1 μύριο χαχαχαχα!!!!
Ρε παιδιά πήραμε ή δώσαμε 1 μύριο χαχαχαχα!!!!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!!! ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΚΙΟΛΑΣ;;; ΤΡΟΜΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ...
Υ.Γ: ΠΑΝΤΩΣ Η ΑΕΚ ΤΟΥ ΦΕΥΓΩ ΤΖΑΜΠΑ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ...ΑΡΕ ΤΙΓΡΗ..ΑΡΕ ΤΙΓΡΗ !!!
Καλη τυχη Μαριε. Μπραβο Ιλια!!
Ο Μαριος στην αρχη βοηθησε παρα πολυ.μετα επεσε και πλεον ψυχολογικα δεν ηταν καλα.επρεπε να φυγει.να δειτε που εκει που παει θα παιζει.ελπιζω τωρα να δωσουμε 500 για βρανιες .το οτι τον πουλησαμε παντως πιστωνεται στον μεγα ΙΛΙΑ
Εντάξει αν έχει πετύχει τέτοιο νταλαβερι ο Ιλια θα είναι τεράστια επιτυχία. Καλή συνέχεια στον Οικονόμου εύχομαι και να έχει την υγεία του. Μπορεί στους περισσότερους να έχουν μείνει οι ατυχές στιγμές του αλλά να μην ξεχνάμε τις ματσαρες που έκανε στα προκριματικά του CL.
Αφου δεν υπολογιζαμε το Μαριο κ αφού ισορροπηθηκε η χασούρα από την αγορά λυμπε, ας δωθει ενα ποσό απο το μύρο στην Αντερλεχτ κ να έρθει ο Βοσνιος.
Στόπερ πάντως θέλουμε οπωσδήποτε
ΜΕΓΑΣ ΕΙΣΑΙ ΙΛΙΑ...ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΙΒΙΤΣΑΡΕ!!!!
Μπράβο! στον Ιλια Ιβιτς! αυτό θα πρέπει να είναι δουλειά του Ίλια Ιβιτς..!
Στο καλό ο Οικονόμου και με κορδέλα...
Κορδελα βαζουμε μονο σε υλικα αγαθα , οχι σε ψυχες. Να σεβεσαι.
Άρα συμφώνησε με Βράνιες ο Ίβιτς το σ/κ
Βαλσαμωστε τον Ιβιτς μαγκες,να μην φυγει ουτε 50 μετρα απ τα γραφεια της ΑΕΚ.
Με τετοιους παραγοντες χτυπας πρωταθληματα..
Ρε Ίλια είσαι Θεός! Αυτό ακριβώς, τίποτε άλλο...
Άγιος Ίλια ....
Ognjen Vrajnes welcome to Aek Athens!!!
Αρε μεγάλε Ίβιτς... Άγαλμα θα σου κάνουμε... Εδώ πουλησες τον Γιακουμάκη στον Οικονόμου θα κολουσες.
Ilia εισαι μαγκας!
Δεν πειράζει που δώσαμε και ένα εκατομμύριο. Καλή επιτυχία στο παιδί
Δε θα πανηγυρίσω ακόμα. Αύριο κιόλας να κλείσει ο Βρανιες. Ότιδηποτε λιγότερο θα είναι παταγωδώς αποτυχία.
Όλε όλε!!!καλή τύχη Μάριε ευχαριστούμε για αυτά τα λίγα που προσέφερες αλλά έγινε το καλύτερο για όλους.. βρανιες και από τα λεφτά του συμβολαίου του Οικονόμου και λίγα από τα λεφτά του ενός μυριου στα συμβόλαια λιβαγια Ολιβέιρα
Πως γένεν ατό?
Ίλια Ίβιτς
Δεν μπορεί, πρωταπριλιά είναι.
ΜΕΓΑΛΕ ΙΒΙΤΣ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ!ΜΠΡΑΒΟ ΔΑΝΟΙ
Σειρά ο Βερντε τώρα....
Δεν πιστεύω ννα 'ναι πρωταπλιλιάτικο σαν αυτά του Σιμαχαχαχ και ταχαχαχαχτσιδη!!!!!!!!!!!
Τεραστιε Ιβιτς. Τεραστιε. Καλη επιτυχια στη συνέχεια της καριέρας σου Μάριε!!
Καλα βρεθηκε ομαδα να αγορασει τον Οικονομου?χαχαχα Μπραβο στον Ιβιτς που του βρηκε ομαδα και τον πουλησε και τον ξεφορτωνεται η ΑΕΚ τωρα επιστροφη Βρανιες.Ο Οικονομου για τον πρωταθλημα Δανιας ειναι οτι πρεπει.
Ίβιτς, υποκλίνομαι στο μεγαλείο σου!
Καλή επιτυχία Μάριε! Ο,τι καλύτερο στην καριέρα σου,σου εύχομαι!!
Αντε καλή του επιτυχία. Δεν πειράζει που δώσαμε και ένα εκατομμύριο. (προς συντάκτες : το πΩληθηκε θέλει Ω παιδιά)
Ιβιτς ελα να σου σφιξω το χερι ρε μπαγασα...
Πρώτα απ όλα, προς το site διορθώστε το πολήθηκε σε πωλήθηκε. Βγάζει μάτι.... Κατά δεύτερον, ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα να πωληθεί με 1εκ ο Οικονόμου! Πάμε φουλ για Βράνιες τώρα...!!!!
Επιστροφή βρανιες πλεον!!!!
Σοβαρα τωρα καταφέραμε και πουλήσαμε τον Οικονομου με 1 μυριο????? ΙΒΙΤΣ ΕΊΣΑΙ ΘΕΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ! Απλα respect!
Πήραμε κ λεφτά??? Ευχαριστούμε δωρακι
Ζεκα Οικονόμου
Για αυτό ήρθε ο Βρανιες;;;
Καλή τύχη Μάριε και ευχαριστούμε
ΘΑΥΜΑ! Αφου συνεβη και αυτο, πλεον εχουμε ελπιδες και για το εμβολιο του ιου.
Εύγε! Τον ξεφορτωθήκαμε. Καλό παιδί, όμως μετά την ενεργοποίηση της οψιόν κάθισε πάνω στο βαρύ συμβόλαιο και τρομπάριζε. Το ότι καταφέρνουμε να τον πουλήσουμε μετά από 1,5 χρόνο απόδοσης κάτω του μετρίου είναι μεγάλο κατόρθωμα του Ίβιτς.
Αυτο ειναι βομβα για μενα. Μπραβο Ιλια.
Καλή επιτυχία. Φιλότιμος αλλά ανεπαρκής για την ΑΕΚ.
Ιβιτς, είσαι θεός.....
NAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!
Με 1 εκατ. ευρώ! Να δοθούν άμεσα τα 500Κ στην Άντερλεχτ για Βράνιες!
Έχουμε και τον Μεσσι της Πορτογαλίας αν τον θέλετε και σε φιλική τιμή
Καλή επιτυχία!!
ΥΠΆΡΧΕΙ ΘΕΟΣ!
Τελειο.
ΤΙΤΑΝΑ ΙΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!