Συνάντηση με τους διεθνείς παίκτες και τους αρχηγούς των ομάδων της Σούπερ Λίγκας, της Β' και της Γ' Εθνικής είχε σήμερα το προεδρείο του ΠΣΑΠ σχετικά με τα φαινόμενα βίας στο ποδόσφαιρο ύστερα και από τα επεισόδια εναντίον του Μπάγεβιτς. Μετά από αυτή την συνάντηση ο ΠΣΑΠ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει πως τα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής θα ξεκινήσουν με 15 λεπτά καθυστέρηση.
Αναλυτικά:
«Στη συνάντηση που έγινε από κοινού με τον Π.Σ.Α.Π., τους διεθνείς ποδοσφαιριστές και τους αρχηγούς των ομάδων της Σούπερ Λίγκα, της Β΄ και της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, αποφασίσθηκε ότι είναι πλέον αναγκαστική κι επιβεβλημένη η υιοθέτηση σοβαρής, υπεύθυνης και αμείλικτης στάσης σε κάθε γεγονός ποδοσφαιρικής βίας, από οποιονδήποτε κι αν αυτή προέλθει, οπουδήποτε κι αν αυτή εκδηλωθεί. Λήφθηκαν αποφάσεις για την υιοθέτηση μέτρων, μεταξύ των οποίων είναι κι η 15λεπτη καθυστέρηση στην έναρξη των συναντήσεων της πρώτης αγωνιστικής στα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Θα υπάρξει κλιμάκωση των αντιδράσεων μας με στόχο να κάνουμε σαφές ότι είμαστε αποφασισμένοι να προστατέψουμε τους εαυτούς μας και το ποδόσφαιρο».
Επίσης, στη διάρκεια της ίδιας συνάντησης των Ελλήνων ποδοσφαιριστών, στα γραφεία του Π.Σ.Α.Π., συζητήθηκαν κι άλλα θέματα εκτός της βίας, καθώς έγινε αναφορά στην ελληνικότητα των πρωταθλημάτων και για την εξομοίωση των κοινοτικών με μη κοινοτικούς ποδοσφαιριστές.
Υπήρξε δέσμευση των μελών της διοίκησης του Π.Σ.Α.Π. και των διεθνών ποδοσφαιριστών όπως και των αρχηγών των ομάδων, ότι θα είναι, όλοι μαζί, κάθετα αντίθετοι σε κάθε ενέργεια που θα περιορίσει ακόμα περισσότερο τη συμμετοχή των Ελλήνων ποδοσφαιριστών στα επαγγελματικά ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
