Ο Τζεφ Μπέζος ήταν ήδη ο πιο πλούσιος άνθρωπος του πλανήτη, ωστόσο τώρα έγινε ακόμα πλουσιότερος καθώς η περιουσία του ξεπέρασε το… αστρονομικό ποσό των 200 δισ. δολαρίων.
Ο 56χρονος Μπέζος ιδρυτής της Άmazon έχει μερίδιο 11,1% στην εταιρεία και την Τετάρτη βράδυ η μετοχή της Amazon έκανε νέο άλμα 2% προσθέτοντας άλλα 4,9 δισ. δολάρια στην περιουσία του Μπέζος. Έτσι σύμφωνα με το Forbes, η περιουσία του Μπέζος έφτασε στα 204,6 δισ. δολάρια ξεπερνώντας κατά σχεδόν 90 δισ. δολάρια τον δεύτερο της λίστας των κροίσων, Μπιλ Γκέιτς (116.1 δισ. δολάρια).
Η περιουσία του Μπέζος ήταν γύρω στα 115 δισ. δολάρια στην αρχή του έτους, αλλά έκτοτε πρόσθεσε πάνω από 85 δισ. δολάρια μόλις σε οχτώ μήνες καθώς οι μετοχές της Amazon κέρδισαν περισσότερο από 55%, χάρη στην αυξανόμενη ζήτηση για διαδικτυακές αγορές λόγω lockdown από την πανδημία του κοροναϊού.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπέζος θα ήταν ακόμη πιο πλούσιος, αν δεν είχε χωρίσει πέρυσι από την επί 26 χρόνια σύζυγό του. Βάσει της συμφωνίας του διαζυγίου τον περασμένο Ιούλιο η Μακένζι Σκοτ έλαβε το 25% των μετοχών του στην Amazon με αποτέλεσμα να είναι σήμερα η δεύτερη πλουσιότερη γυναίκα του πλανήτη πίσω από την 67χρονο κληρονόμο της L’ Oreal Φρανσουάζ Μπετανκούρ Μάγιερς.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Ντροπή
ερχεται για συμπαικτης του τιγρη ?
Έτσι που το διάβασα νόμιζα ότι αναφέρεται στον ηθοποιό. Είπα κι εγώ!