Quantcast
NEWS
1 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Μαγκουάιρ για όσα έγιναν στη Μύκονο: Φοβήθηκα για τη ζωή μου! (VIDEO)

Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποστήριξε πως δεν έκανε τίποτε λάθος


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στο BBC μίλησε ο Χάρι Μαγκουάιρ για όσα έγιναν στη Μύκονο. Ο Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποστήριξε πως δεν έκανε τίποτε λάθος, τόνισε πως φοβήθηκε για τη ζωή του και την καριέρα του και γι’ αυτό αντέδρασε έτσι, ενώ κατήγγειλε κακομεταχείριση και υπέρμετρη χρήση βίας από την αστυνομία που τον συνέλαβε.

Θυμίζουμε πως ο Μαγκουάιρ τιμωρήθηκε σε φυλάκιση 21 μηνών με αναστολή για βιαιοπραγία, αντίσταση κατά της αρχής και απόπειρα δωροδοκίας.

«Ήταν τρομερό να ακούς την απόφαση του δικαστηρίου. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Δεν θεωρώ πως χρωστάω κάποια απολογία, σε κανέναν. Η απολογία είναι κάτι που πρέπει να κάνεις όταν έχει συμβεί κάποιο λάθος. Δεν εύχομαι σε κανέναν να ζήσει αυτό που έζησα. Είναι προφανές ότι όλη αυτή η ιστορία έχει φέρει σε δύσκολη θέση ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ του κόσμου, μετανιώνω που έβαλα την ομάδα και τους οπαδούς σε όλο αυτό, όμως δεν έκανα κάτι λάθος. Βρέθηκα σε μια κατάσταση που μπορούσε να έχει συμβεί στον καθένα, οπουδήποτε. Με χτύπησαν πολύ στα πόδια, δεν το έβγαλα από το μυαλό μου. Πανικοβλήθηκα και φοβήθηκα για τη ζωή μου, ένιωσα ότι τελείωσε η καριέρα μου. Προσπάθησα να ξεφύγω, αλλά είχα χειροπέδες χωρίς να γνωρίζω ποιοι ήταν αυτοί που είχαν συλλάβει», ανέφερε ο 27χρονος άσος.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ