Σύμφωνα με δημοσίευμα της Βολιβίας και συγκεκριμένα του Lostiempos.com, ο Άρης θέλει να κάνει δικό του τον 24χρονο Βολιβιανό εξτρέμ, Λεονάρντο Βάκα, ο οποίος ανήκει στην Μπολιβάρ.. Μάλιστα ο ατζέντης του παίκτη, Σίλβιο Φοντάνα, επιβεβαίωσε τις επαφές που υπάρχουν με τον Άρη για τον ποδοσφαιριστή.
Ο Βάκα έχει συμβόλαιο σε ισχύ με την Μπoλιβάρ μέχρι τον Ιούνιο του 2022, κάτι που σημαίνει ότι είτε ο Άρης θα καταβάλει αντίτιμο στην ομάδα της Βολιβίας για να τον κάνει δικό του είτε θα βρεθεί η χρυσή τομή με την αποδέσμευσή του, προκειμένου να έρθει στον Άρη ως ελεύθερος.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
