Τα κρούσματα που διαγνώσθηκαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο στην Ιταλία είναι 953, και τέσσερις άνθρωποι έχασαν την ζωή τους.
Χθες τα κρούσματα ήταν 1.210, με επτά νεκρούς. Πρέπει να τονιστεί, όμως, ότι είχαν γίνει περισσότερα τεστ για την ανίχνευση του ιού. Συνολικά 65 άνθρωποι έχουν εισαχθεί σε μονάδες εντατικής θεραπείας, τέσσερις ασθενείς λιγότεροι σε σχέση με τη χθεσινή ημέρα.
Οι περιφέρειες με τα περισσότερα κρούσματα σήμερα είναι εκείνες του Λατίου (με πρωτεύουσα την Ρώμη), του Βένετο, της ευρύτερης περιοχής της Μπολόνιας και του Μιλάνου.
πηγή: protothema
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!