Λουκέτα για σε δύο γνωστά εστιατόρια της Μυκόνου, για μη έκδοση αποδείξεων, έβαλαν οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων τις τελευταίες ημέρες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, σε ελέγχους, που πραγματοποίησαν ο ελεγκτές της ΑΑΔΕ το βράδυ της Πέμπτης διαπίστωσαν ότι δεν είχαν κοπεί αποδείξεις 4.500 ευρώ στο ένα εστιατόριο, ενώ το βράδυ της Παρασκευής στο άλλο εστιατόριο δεν είχαν κοπεί αποδείξεις 2.100 ευρώ.
Και τα δύο καταστήματα σφραγίστηκαν για 48 ώρες, από το απόγευμα της Παρασκευής το πρώτο και το δεύτερο από το απόγευμα του Σαββάτου.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
