Quantcast
NEWS
26 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Tην Δευτέρα στην Αθήνα ο Καβαλιέρε για το νέο συμβόλαιο του Λιβάγια

Ο Ιταλός μάνατζερ του Κροάτη έρχεται νωρίτερα από ότι αναμενόταν για μια πρώτη συζήτηση για την ανανέωση συμβολαίου του 

Παρότι το πλάνο της ΑΕΚ ήταν να αρχίσει συζητήσεις με τον Βιντσέντζο Καβαλιέρε για την ανανέωση συμβολαίου του Μάρκο Λιβάγια μετά τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, ο Ιταλός αντζέντης κλήθηκε τελικά να έρθει στην Αθήνα την ερχομενη Δευτέρα. Η λογική λέει ότι θα γίνει μια πρώτη διερευνητική συζήτηση πριν την τελική διαπραγμάτευση αφού πρώτα ο Ιταλός θα μιλήσει με τον πελάτη του. Δεν είναι δηλαδή απαραίτητο να κλείσει συμφωνία με το πρώτο ραντεβού ούτε σημαίνει πως αν δεν κλείσει νέο συμβόλαιο με την πρώτη δεν θα ανανεωθεί τελικά. Αλλωστε ο παίκτης πρέπει να ετοιμαστεί απερίσπαστος για την διεκδίκηση του τίτλου που απομένει από τη σεζόν 2019-2020. 

Η ΑΕΚ είναι δεδομένο πως θέλει να κρατήσει τον Λιβάγια και λόγω της προσφοράς του στην ομάδα αλλά και επειδή πιστεύει πως στο μέλλον μπορεί να έχει και αγωνιστικά αλλά και οικονομικά οφέλη αφού είναι ένας παίκτης που δεν αφήνει αδιάφορη τη διεθνή αγορά. Για τον λόγο αυτό είναι σίγουρο πως θα του κάνει μια πρόταση ανάλογη της αξίας του και της προοπτικής του ενώ και ο Λιβάγια βλέπει θετικά την παραμονή του αρκεί να ικανοποιηθει οικονομικά αφού είναι πολύ καλά στην Ελλάδα αλλά και στην ομάδα. Θετικό είναι επίσης και το ότι ο μάνατζερ του είναι απο αυτούς που έχουν πολύ καλή σχέση με την διοίκηση της ΑΕΚ.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ