Έχασε τους δύο πρώτους αγώνες της σειράς με τους Νάγγετς για τον Α' γύρο των playoffs της Δυτικής Περιφέρειας επειδή βγήκε από τη "φούσκα" και ταξίδεψε για να ζήσει την γέννηση του γιου του, Ελάιτζα. Ο Μάικ Κόνλεϊ γύρισε στο Ορλάντο, η καραντίνα του ολοκληρώνεται το απόγευμα της Παρασκευής (21/8) και το βράδυ της ίδιας ημέρας, απόψε στις 23:00 ώρα Ελλάδας δηλαδή, ο πολύπειρος πόιντ γκαρντ θα βρίσκεται κανονικά στη σύνθεση των Τζαζ που θα προσπαθήσουν να πάρουν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους και το προβάδισμα με 2-1.
Με τους Ντόνοβαν, Ινγκλς, Ο' Νιλ, Γκομπέρ στο αρχικό σχήμα, ο Κουίν Σνάιντερ θα έχει την "καλή" του πεντάδα και με τον Κόνλει στον ρόλο του οργανωτή η ομάδα του Σολτ Λέικ Σίτι θα είναι ακόμη πιο δυνατή. Ο πρώην παίκτης των Μέμφις Γκρίζλις έχει φέτος 14.4 πόντους από 37.5% στο τρίποντο και 82.7% στις βολές, 3.2 ριμπάουντ, 4.4 ασίστ και σχεδόν ένα κλέψιμο ανά 29 λεπτά συμμετοχής.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
