Στη μέση του δρόμου για τα ημιτελικά, έφτασαν οι Χιτ, κάνοντας το 2-0 στις νίκες επί των Πέισερς κερδίζοντας τους και απόψε με 109-100. Η νίκη για το Μαϊμι ήρθε πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό σκορ και ειδικά απο το τρίτο δωδεκάλεπτο κράτησαν μία σταθερή υπέρ τους διψήφια διαφορά που δεν έχασαν.
Ο Ντάνκαν Ρόμπινσον είχε 24 πόντους με 7/8 τρίποντα (ρεκορ για Χιτ στα playoffs τα επτά τρίποντα), ενώ ο Γκόραν Ντράγκιτς πρόσθεσε 20 πόντους και 6 ασίστ. Σταθερή αξία ο Τζίμι Μπάτλερ με 18 πόντους, 7 ριμπάουντ και 6 ασίστ, με τον Τάιλερ Χίρο να προσφέρει 15 πόντους από τον πάγκο.
Για τους Πέισερς ο Βίκτορ Ολαντίπο είχε 22 πόντους και οι Μάιλς Τέρνερ και Μάλκολμ Μπρόγκντον από 18. Αντίθετα, ο Τι Τζέι Γουόρεν έμεινε και πάλι μακριά από τις μεγάλες επιδόσεις που είχε στο restart με 14 πόντους.
Το Game 3 είναι το Σάββατο στις 22:30 (ώρα Ελλάδας).
Δωδεκάλεπτα: 22-24, 51-46, 88-77, 109-100
Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
