Η ΤΣΣΚΑ έκανε γνωστό πως ο Δημήτρης Ιτούδης «νίκησε» τον κοροναϊό και πήρε εξιτήριο από το «Σωτηρία», όπου πέρασε το τελευταίο στάδιο της ανάρρωσης του.
Ο Έλληνας τεχνικός ξεπέρασε το πρόβλημα υγείας του, ενώ θα κάνει κι άλλες εξετάσεις την επόμενη εβδομάδα πρωτού αναχωρήσει για την Μόσχα.
«Γνωρίζω ότι πολλοί οπαδοί της ΤΣΣΚΑ εξέφρασαν την υποστήριξή τους, έγραψαν πολλά μηνύματα σε εμένα και το κλαμπ, το εκτιμώ πραγματικά. Επίσης, ευχαριστώ πολύ το ιατρικό προσωπικό και όλους τους ανθρώπους που ασχολήθηκαν με την αποκατάστασή μου εδώ στην Αθήνα, πραγματικά νοιαζόταν πολύ. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους γιατρούς μου: κυρία Πουλάκου Γαρυφαλιά, καθηγήτρια γιατρός μολυσματικών παθήσεων τον κ. Συρίγο, κ. Τσιόδρα, ο κύριος Έλληνας γιατρός μεταδοτικών ασθενειών, και ο κ. Κικίλιας, ο Έλληνας Υπουργός Υγείας. Παρ' όλο που μένω σε συνεχή επαφή με τους παίκτες, τους προπονητές και τη διοίκησή μας, παρακολουθώ τις προπονήσεις που καταγράφονται στο βίντεο και αλληλεπιδράω με τους βοηθούς μου καθημερινά, μου λείπει πραγματικά η ομάδα, μου λείπει η δουλειά του μπάσκετ, οπότε ανυπομονώ να επιστρέψω», δήλωσε ο Δημήτρης Ιτούδης.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
