Ο δημοσιογράφος του ραδιοφωνικού σταθμού Diwan FM, Ιλιές Μπεν Σαλάχ σκιαγράφησε το προφίλ του Νασίμ Χνιντ στο gazzeta.gr χαρακτηρίζοντας τον ως τον κορυφαίο αμυντικό στο πρωτάθλημα της βορειοαφρικανικής χώρας.
Ο Χνιντ κλήθηκε στην εθνική Τυνησίας στο τελευταίο Κόπα Άφρικα και μάλιστα αγωνίστηκε στην αναμέτρηση με τη Νιγηρία. Η άποψη μου είναι πως θα τα καταφέρει στην ΑΕΚ, αρκεί ο Καρέρα να δείξει εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του και να του δώσει ευκαιρίες.
Θα χρειαστεί ασφαλώς μια περίοδο προσαρμογής, αλλά είναι ποδοσφαιριστής, ο οποίος διαθέτει πάθος, αποφασιστικότητα και δεν διστάζει να βάλει τα πόδια του στη ‘φωτιά’. Πιστεύει πολύ στον εαυτό του και θεωρώ πως τούτη είναι η κατάλληλη στιγμή για να αγωνιστεί στην Ευρώπη προκειμένου να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!