0 ΣΧΟΛΙΑ

Κοροναϊός: Οργή για τη συναυλία με τα 2.000 άτομα στην Χαλκιδική

Στο beach bar «Αχινός» στον Χανιώτη, στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής, πραγματοποιήθηκε η συναυλία στην οποία βρέθηκε νεαρός, που φέρεται να είναι η πηγή της μετάδοσης στο γηροκομείο του Ασβεστοχωρίου, όπου διαγνώστηκαν 36 κρούσματα.

Σύμφωνα με το thestival.gr, στη συναυλία του Γιώργου Σαμπάνη στο προαναφερθέν beach bar, παρευρέθηκαν περίπου 2.000 άτομα, ενώ τρεις μπάρμαν που ετοίμαζαν ποτά για όλο αυτό τον κόσμο βρέθηκαν θετικοί στον κοροναϊό. Το ίδιο και ένας αθλητής από επαγγελματική ομάδα ποδοσφαίρου.

Εργαζόμενος του beach bar κατήγγειλε στο μέσο της Θεσσαλονίκης ότι δόθηκε γραμμή να μην μαθευτεί η ύπαρξη κρουσμάτων για να μην δυσφημιστεί η επιχείρηση. Ζητήθηκε από το προσωπικό απόλυτη εχεμύθεια όμως κάποιοι το θεώρησαν λάθος και κατήγγειλαν τα όσα έγιναν.

Ο γνωστός επιχειρηματίας στον τομέα της διασκέδασης δηλώνει στο thestival: «Θα πρέπει και οι καλλιτέχνες να ρίξουν νερό στο κρασί τους και να κατεβάσουν το κασέ τους. Δεν γίνεται να ζητάνε 20.000 για μια συναυλία. Από που θα βγουν αυτά τα λεφτά. Αναγκάζονται οι επιχειρηματίες να βάλουν στα μαγαζιά τους περισσότερο κόσμο για να μην πτωχεύσουν. Δίνουμε ψωμί σε χιλιάδες οικογένειες».

Πηγή: thecaller.gr


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ