Προϊοντα φαντασίας είναι τα… εκατομμύρια που σφυρίζουν γύρω από την ΑΕΚ με δήθεν προτάσεις για παίκτες της. Η ΑΕΚ δεν ζήτησε 12.000.000 ευρώ από τη Φενέρ γιατί ποτέ δεν έγινε συζήτηση για αγορά του Μάρκο Λιβαγια από τους Τουρκους. Ιδια δόση… αλήθειας υπάρχει και στο ότι η ΑΕΚ απέριψε πρόταση 8.000.000 από τη Σαμπντόρια για τον Μάνταλο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Παραμυθατζήδες, όπως ο πρόεδρός τους ερντογάν. Επίτηδες το μικρό έψιλον....
Παραμυθατζήδες, όπως ο πρόεδρός τους ερντογάν. Επίτηδες το μικρό έψιλον....
Ρίχνουμε άδεια για μαζεψουμε γεμάτα.... Λιβαγια Ολιβέιρα και μανταλος είναι οι βιτρίνες μας αυτή την στιγμή... Επικοινωνιακά παιχνίδια παίζουμε για να ανεβάσουμε τιμές... Άποψη μ είναι ότι στην ΑΕΚ ότι πρόταση ξεπερνάει τα 6 μύρια την αποδεχομαστε με κλειστά μάτια
@BlueEyesWhiteDragon
Προφανώς και τις αποδεχόμαστε φίλε μου. Έτσι, μόνο θα χτίσουμε όνομα στην αγορά. Η αρχή, έγινε με τον Μπάρκα, που έφυγε σε καλό ποσό. Οι Μάνταλος και Λιβάγια, με 6 εκ.€, είναι επίσης ικανοποιητικές πωλήσεις. Ενώ, ο Ολιβέιρα, με 5 εκ.€, επίσης. Παρόλο που ο Πορτογάλος, έχει μεγαλύτερο συμβόλαιο,... ΣΥΝΕΧΕΙΑ έχει κάποια μειονεκτήματα και δύσκολα να ξεπερνάνε οι προτάσεις τα 5 εκ.€, και ίσως θα έλεγα το ίδιο και για Μάνταλο.
O Γαυρος δεν εκανε ονομα με το να αποδεχετε προτασεις απλα, ειπε μεγαλα οχι και εκανε ονομα. Οταν λες οχι στα 12εκ για τον Μανωλα, οπως και να εχει κανεις ονομα.
Για τον Κροατη δεν ξέρω αλλά για τον Πέτρο είναι σίγουρα ψέμα. Αν είχαμε πρόταση 8 εκ. θα ήταν ήδη Ιταλία!
m. Ευχαριστώ.
Υ.Γ. Προς 365: ότι σχόλιο στέλνω δεν δημοσιεύεται. Μάλλον πρέπει να κάνω την πιστοποίηση χρήστη. Δεν μπορώ να βρω τον τρόπο όμως. Αν θέλετε στείλτε μου ένα mail με οδηγίες στο ilsvm41@hotmail.co
Με 14-15 και 10-12 μπορουν να φυγουν και οι 2. Αλλιως δεν υπαρχει λογος να φυγουν. Ουτε λεφτα χρειαζεται η ομαδα, ουτε η ομαδα θα ιεναι ιδια μετα. Ειδικα με την απωλεια του μανταλου.
Εντάξει. Αυτούς έχουμε, αυτούς πουλάμε! Το θέμα είναι σε ποιους λείπουν κι αν θα πληρώσουν για να τους πάρουν. Κατά τη γνώμη μου ούτε για τον έναν ούτε για τον άλλον θα ξοδευτούν κάποιοι για να τους αποκτήσουν.