6 ΣΧΟΛΙΑ

Στην Κ18 της Νότινγχαμ του Μαρινάκη ο γιος του Σαράντη!

Ο πρώην χρηματοδότης των Ακαδημιών της ΑΕΚ κατάφερε να πάει τελικά το παιδί του σε ομάδα του εξωτερικού   

Το όνειρο πραγματικότητα έκανε ο νεαρός Σαράντης ο οποίος υπέγραψε στην Κ18 της Νότινγχαμ του Βαγγέλη Μαρινάκη μαζί με το νεαρό Πίκουλα, γιό του διευθυντή των ακαδημιών του Ολυμπιακού. Ο νεαρός που ήταν στην ΑΕΚ όσο ο πατέρας του ήταν χρηματοδότης των ακαδημιών είχε κάνει κι άλλες απόπειρες αρχικά με την Ισπανική Ουέσκα και μετά με την Φεγενορντ όπου πήγαινε μαζί για δοκιμή κι ο Μιτάι που χθες υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Και οι δύο ομάδες είχαν επιλέξει τον Μιτάι αλλά όχι τον Σαράντη όμως προς τιμήν του ο Μιτάι έμεινε πιστός στην ομάδα που τον έκανε ποδοσφαιριστή αναπτύσοντας τον από την ηλικία των 11 ετών. Μετά την φυγή του από την ΑΕΚ ο Σαράντης είναι φανερό ότι έπιασε επαφή με τον Ολυμπιακό και έτσι κατάφερε ο νεαρός Σαράντης να κάνει το βήμα για ομάδα του εξωτερικού. Καλή επιτυχία. 


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
OBaBaSaS - 13/8/2020 12:04

Σεβασμό στον Σαράντη ,συνεχιζει το θεσμό που ο πατέρας ξερει περισσότερο μπαλα απο τον κάθε τυχαρπαστο προπονητη.Ο σύλλογος της Νοτινχαμ χωρις καμία εξ ανωθεν εντολη προσφερε συμβολαιο στον νεαρο....αφου σας αρεσει ο γαυρος και οι τακτικές του τι δουλεια εχετε στην ΑΕΚ ,στο τελος θα ακουτε το συνθημα....ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΜΟΝΟ ΑΕΚ

OBaBaSaS - 13/8/2020 14:46

Πληροφορίες λενε οτι τα dislikes ειναι του υιου Σαράντη :)

EyeOfEagle - 13/8/2020 14:34

Δεν υπάρχει κάτι χειρότερο απο εναν γονιό που σονι και καλα θέλει να βολέψει τον γιο του κάπου ακόμα και να μην το έχει που λεμε ακόμα και με οποιοδηποτε κόστος... Να μην μπορει να χωνέψει οτι το παιδι του δεν μπορει να έχει την καριέρα που ονειρεύεται... Κριμα για τα χρόνια που χάσαμε στις ακαδημίες!

zakal - 13/8/2020 13:34

Όταν κάποτε είχαμε την απορία (και την έχουμε ακομη) γιατί δεν βγαίνουν παίκτες από την ακαδημία , πήραμε σήμερα την απάντηση .

two_headed_eagle - 13/8/2020 12:58

Και είχαμε δώσει τα κλειδια των ακαδημιών στον άνθρωπο αυτό που τάχα μου είναι και ΑΕΚτζης!....

ΜΗΤΣΟΣ-ΚΑΤΟΥΝΑΞΗΡΟΜΕΡΟΥ21 - 13/8/2020 12:52

ο Σαραντης πηρε τις ακαδημιες της ΑΕΚ μονο για να βολεψει τον ΑΜΠΑΛΟ γυιο του καπαρωνοντας θεση βασικου απο δεκαδες αλλα παιδια καλυτερα απ' αυτον...

αααα ξεχασα.....πληρωνε επισης το ρευμα και το νερο.....

Τεραστια η ευθυνη της παε οταν παρεδωσε τις ακαδημιες στον εν λογω.....

ΕΠΟΜΕΝΟ