Μετά την καραντίνα, η Παρί Σεν Ζερμέν κατέκτησε μέσα σε μια εβδομάδα το Κύπελλο Γαλλίας και το τελευταίο Λιγκ Καπ της ιστορίας, έστω και αν δεν εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις της.
Αγωνιστικά, λοιπόν, η ομάδα του Τόμας Τούχελ τα πηγαίνει καλά. Έξω από το γήπεδο, όμως, όπως αναφέρει και η «L' Equipe», οι σχέσεις του Γερμανού προπονητή με τον αθλητικό διευθυντή Λεονάρντο βρίσκονται σε οριακό σημείο.
Σύμφωνα, μάλιστα, με την γαλλική εφημερίδα, αν η Παρί αποκλειστεί από την Αταλάντα στον προημιτελικό του Champions League (Τετάρτη 12/08, 22:00) ο Τούχελ, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στον αστράγαλο πριν από λίγες ημέρες, θα δει την πόρτα εξόδου, με τον Βραζιλιάνο να έχει συζητήσει (και ενδεχομένως συμφωνήσει) προ πολλού με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.
Οι διαφορές των δύο ανδρών ξεκίνησαν από τους χειρισμούς του Λεονάρντο στην «υπόθεση Νεϊμάρ» και έγιναν πιο έντονες με την μη ανανέωση του Τιάγκο Σίλβα. Ο Τούχελ, βεβαίως, δεν τα πηγαίνει πολύ καλά και με διάφορους παίκτες, όπως ο Κιλιάν Εμπαπέ και ο συμπατριώτης του, Γιούλιαν Ντράξλερ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
