Η εφημερίδα SPORTDAY σε δημοσίευμά της αναφέρει πως η ΑΕΚ περιμένει, το προσεχές διάστημα, πρόταση για τον Μάριο Οικονόμου.
Τόσο η ομάδα, όσο και ο ποδοσφαιριστής θεωρούν καλύτερο ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός να πάει αλλού, ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής, αφού στην ΑΕΚ θα αντιμετωπίζεται ως πέμπτη λύση για το κέντρο της άμυνας.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Τι θα πληρώσουν κιόλαs ; Υπάρχουν τέτοια κορόιδα ;
Η συνολική αμυντική λειτουργία μιας ομάδας ειναι σημαντικότερη απο την ατομική ποιότητα ενός μεμονωμένου παίκτη και η ΑΕΚ ψάχνει να τη βρει από τότε που πηρε το πρωτάθλημα.
Ο Οικονόμου δεν είναι Τσιγκρινσκι ή Βρανιες, αλλά δεν είναι χειρότερος από τον Λαμπρόπουλο. Πολλοί λετε ότι έχει να κάνει καλό παιχνίδι από τη Σελτικ, αλλά αυτό ειναι υπερβολή. Έχει κανει... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αρκετά καλά παιχνίδια, που ομως η ομαδα ηταν προβληματική και δεν είχε τον ίδιο αντίκτυπο.
Είναι και το γεγονός οτι τον έχουμε βάλει στο στόχαστρο και ότι λάθος κάνει εδώ κι ενάμιση χρόνο το παιδί, γραφει στη μνημη μας. Ειδικά φέτος όλοι οι αμυντικοι μας εχουν κάνει πολλά μέτρια εως κακά παιχνίδια, αλλά ο Μαριος εχει χάσει την εμπιστοσύνη μας προ πολλού.
Η ΑΕΚ χρειάζεται καλύτερο αμυντικό από τον Οικονόμου και ορθώς τον πουλάει, δεν το αμφισβητώ αυτό. Απλά δεν αξίζει κι όλο αυτό τον διασυρμό στα σχόλια.
Ο Ιταλος θελει σκληροτραχηλους παιχτες να ξεχειλίζουν απο παθος , ιδιως στην αμυνα.
Πρεπει να ξέρεις κανταρια μπαλα οπως
Ο Βαν Νταικ για να μη χρειάζεται να προσθέσεις
Τοση δυναμική στο παιχνιδι σου.
Αδερφέ ο Βαν Νταικ είναι οδοστρωτήρας. Σαν βράχος με πόδια για bonus έχει και τεχνική.
Αμήν και πότε
Έχουμε τέσσερα στόπερ ήδη κι αυτός είναι ο πέμπτος?????
Το οτι θα θεωρειται ο Οικονομου 5ος στοπερ απο που προκυπτει; Απο το οτι το εγραψαν οι δημοσιογραφοι; Δεν γινεται ενας παικτης που επαιξε καμπιονατο, εχοντας μια πολυ κακη χρονια την φετινη,εχοντας ακουσει τα παντα απο εμας (δικαιολογημενα) προτου καν ξεκινησει η προετοιμασια να ειναι πιο κατω απο τον Σβαρνα και τον Λατσι που δεν εχουν κανει τιποτα, παρα μονο στην ΑΕΚ 20-25 ματς(μονο ο Σβαρνας).Δηλαδη αν ο Οικονομου στην προετοιμασια πεταει και κανονικα ειναι να παιξει... ΣΥΝΕΧΕΙΑ βασικος θα ειναι παλι πεμπτος; Προς αποφυγη παρεξηγησεων δεν λεω να μεινει . Καλυτερα ειναι να φυγει και να ερθει αλλος ποιοτικοτερος αλλα μην γραφουμε και οτι να ειναι ...
Μοχλός πίεσης είναι της ομάδας είναι για να δεχτεί και ο ίδιος να φύγει και να ψαχτεί ο μάνατζερ του. Εδώ δεν λέγαμε ότι χρειαζόμαστε 2 στόπερ; Ε λοιπόν για να γίνει αυτό η ομάδα πρέπει να απαλλαχθεί από το συμβόλαιο του Οικονόμου διότι δεν θέλει να πληρώνει 6 συμβόλαια για στόπερ.
Έχει βάση ο ισχυρισμός σας.
Όμως κάποιες εμφανίσεις του φέτος ήταν για Α τοπικό.
Πέστα.. συμφωνώ 100%
Περιμένει, με την έννοια του θέλει ή του ελπίζει
Παίρνεις τώρα τον Πλάνιτς που έμεινε ελεύθερος και μέχρι τέλος της μεταγραφικής περιόδου παίρνεις Βράνιες, αφού έχεις δώσει τον Οικονόμου και είσαι μια χαρά στα στόπερ με Βράνιες, Πλάνιτς, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνα και Λάτσι.
Αυτό ακριβώς!
Ο Μάριος είναι παικταράς με εμπειρίες και τσαγανό. Γι' αυτό λοιπόν θα φέρει μεταγραφή και ας πάει στο καλό.
Πληροφορίες λένε ότι οι Ιταλοί εκεί στην Μπολόνια την είχαν πατήσει με τον Οικονόμου διότι τον είδαν ψιλό και όμορφο και λένε δεν μπορεί θα είναι καλός αλλά τελικά ΔΕΝ..... Ο καλός ο παίχτης συνήθως έχει μια σταθερή απόδοση σε μεγάλο χρονικό διάστημα.
Αυτός ο Οικονόμου τεράστια πτώση η απόδοση του σε μεγάλο χρονικό διάστημα και αυτό δεν μαζεύετε..
Θυμάμαι βεβαια πολλα σχόλια που έλεγαν κάποιοι ότι ο μέλισσαν δε θα πληρώσει τη Ρήτρα και δεν θα τον πάρουμε..
Μεγάλη υπόθεση ια την ομάδα να έρχονται προτάσεις για τους παίχτες της..σημαίνει ότι υπάρχει υλικό..
Δηλ ξέχασε την μπάλα που ήξερε τους πρώτους μήνες στην ομάδα κ τώρα είναι άχρηστος. Αν πάει αλλού κ βγάζει μάτια να δω τι θα λέτε. Θέλω κ εγώ Στόπερ αλλά να είναι καλύτερος κ όχι παλτό
Φίλε αν ήταν έτσι τότε και πριν τον πάρουμε θα έπαιζε σε μεγαλύτερες ομάδες. Στην Μπάρι και στην Μπολόνια έπαιζε, από τον ΠΑΣ Γιαννενα άρχισε και κυρίως Serie B και εχει και κάποιες εμφανίσεις Serie A. Δεν ήταν και κάποιος τρομερός στόπερ αλλά κανείς μας δν τον περίμενε και τόσο κακό και γκελαδορο παίκτη. Κρίμα γιατί είναι πολύ καλός χαρακτήρας και πραγματικά δν δημιούργησε ποτέ προβλημα.
Μεγάλε Ιλια Ιβιτς ...
Ανεξηγητη η πτωση του αγωνιστικα... Συμφωνω στο να αποχωρησει, θα ειναι καλο και για τον ιδιο, με τοσα που ακουει.
Είναι καλό Στόπερ πρέπει να μείνει εκτός εάν βρούμε κάτι πολύ καλύτερο
Άμα τον πληρώνεις εσύ κάτι μπορεί να γίνει..
Όπως και για τον Βερντε..
Να υποθεσω κραταμε και την ταλενταρα βερντε?
Μαριε δυστηχως δεν κανεις φιλε μου, μακάρι να ειχες πετύχει αλλα...
Εντάξει Μαριε
Πάντως δεν είναι λογική αυτή...αν βρεθεί τρόπος να φύγει θα πάρουμε άλλον.
Ή σου κάνει κάποιος ή δεν σου κάνει και τον αντικαθιστάς με οποιοδήποτε κοστος.
Ο συγκεκριμένος πρέπει να αντικατασταθεί με ένα πολύ καλό στόπερ που θα παίζει βασικός μαζί με τον Βρανιες ή τον Σβάρνα.
Ο Τσιγκρι πρέπει να υοολογιζεται για αναπληρωματικός μιας και τα τελευταία χρόνια παίζει τα μισά... ΣΥΝΕΧΕΙΑ παιχνιδια της σεζόν..
Μακαρι......και ειναι ο μονος τροπος συμφωνα με τις δηλωσεις της διοικησης να παρουμε κ δευτερο στοπερ ....αντε ρε παιδια ας κανει καποιος το καλο......
Αν καταφέρουμε να τον πουλήσουμε τοτε να ανοίξουμε μαγαζι στον Βόρειο Πόλο να πουλάμε πάγο σε εσκιμωους!
μακαρι με κορδελα
Αν καταφέρει ο ιλια κ πουλήσει τον Οικονόμου πρέπει να του στήσει άγαλμα ο Μελ..
Για ΑΡΗ τον βλέπω να πηγαίνει!!
Όταν μια ομάδα διαμηνύει σε έναν παίκτη ότι υποβιβαζεται σε τελευταία επιλογή πίσω από έναν αμουστακο 18αρη ε νομίζω ότι δεν του αφήνεις και πολλά περιθώρια. Πιστεύω ότι θα γίνει το άδειασμα της θέσης το θέμα είναι να έρθει ένας παίκτης καλύτερος του. Πάντως αν γίνουν τα πράγματα όπως επιθυμούμε θα σημαίνει ότι η ομάδα διαχειριστηκε σωστά την κατάσταση με τα στόπερ και βιάστηκαμε να κραξουμε για το συγκεκριμένο θέμα,, βάζω και εμένα μέσα. Αν όχι επιμένω ότι είναι έγκλημα η μη... ΣΥΝΕΧΕΙΑ προσθήκη 2 στοπερ
κάνε το θαύμα σου Παναγία μου
Ε πρέπει.. Δν απέδωσε ποτέ όσο μπόρεσε.
Όποιος τον είδε από κοντά με Σέλτικ- Βιντι είδε έναν αρχοντικό παίχτη. Θυμάμαι ένα τάκλιν με Σέλτικ σε αντεπίθεση 4με 2 που πραγματικά μου θύμισε Μανωλά η Κυράστα. Πως τον πήρε η κάτω βόλτα από τότε ( και συνεχίζει) δεν μπορώ να καταλάβω. Καλύτερα να αποχωρήσει και για εμάς και για αυτόν.
Ακριβως έτσι. Περίεργο γιατί τότε όλοι είχαμε θετική εντύπωση σε τόσο σοβαρά ματς έπαιξε πολύ καλά. Από κει και έπειτα δν θυμαμαι μια καλή εμφανιση. Καλό είναι να αποχωρήσει.
@taxiss21 Εκτός ίσως από τα ματς με Σέλτικ που ήταν καθοριστικός.
Με εξαίρεση τους πρώτους 2-3 μήνες θα πω εγώ, που ήταν και από τους κορυφαίους στα προκριματικά του Τσουλου.
Από εκεί και μετά τον έβλεπες να παίζει και σου έδινε την εντύπωση ότι ο Ασκάρατε ταξίδεψε στον χρόνο και επέστρεψε στην ομάδα.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Μακάρι να έρθει πρόταση και να πάει κάπου και ο παίκτης που μπορεί να αποδώσει καλύτερα, αλλά πολλά λεφτά για παίκτη που δεν μπόρεσε να κερδίσει κανένα από τους 3-4 προπονητές που ακολούθησαν.
Οσο περιμενουμε προταση και για τον Βερντε! Στον δρομο ειναι, ερχεται...
Ποτέ δεν δημιουργεί προβλήματα. Κύριος με όλη τη σημασία της λέξης. Πρέπει να πάει κάπου κ να μας κλείσει το στόμα που για κάποιους λόγους δεν απέδωσε σε μας
Αν θέλει να ανεβάσει το επίπεδο της η ομάδα επιβάλλεται να φύγει.
Φιλότιμος είναι τρέχει πέφτει κάνει ρανει αλλά δεν του πάει ρε παιδί μου γιατί όσο να είναι μπάλα ξέρει αλλά δυστυχώς σε εμάς δεν του βγαίνει. Μακάρι να βρεθεί λύση σωστή και για τους δύο ομάδα παίχτη όμως και εμείς μην τον κάνουμε ξεφτίλα δικαιώματα ποτέ δεν έδωσε
Πιστεύω κάπου αδίκησε και ο ίδιος τον εαυτό του. Δε ξέρω τι έφταιξε, ίσως η προπόνησή ,ίσως η ψυχολογία ίσως δεν ταίριαξε στο κλίμα της ομάδα που έχει/είχε δυναμικές παρουσίες στη θέση του. Όπως και να χει επειδή είναι σοβαρό παιδί κι έχει κάποια χρόνια μπάλας μπροστά του, το καλύτερο και για τις 2 πλευρές θα ήταν να χωρίσουν. Να είσαι 28, με κάποια καριέρα στην πλάτη και να λογίζεσαι 5ος...δεν καταπίνεται κ εύκολα. Θα μπορούσε να παραχωρηθεί κι ως αντάλλαγμα..για να φέρει η ΑΕΚ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ παίχτη απ'την ενδιαφερόμενη ομάδα σε θέση που χρειαζόμαστε ενίσχυση..διότι μεγάλο ποσό δεδομένα δε θα επιτύχει ο Μάριος.
Κρίμα που δε τα κατάφερε. Πιστεύω ότι ψυχολογικά τον επηρέασαν και τα πολλές φορές άδικα σχόλια των οπαδών. Θυμάμαι παιχνίδια που ο Τσιγκρι ή ο Βρανιες; κάνανε λάθη ή γκέλες και κάνεις δε τους κατηγορουσε. Όταν έκανε ο Οικονόμου πέφτανε να τον φάνε. Σε παιχνίδια στα πλέι οφ ή στο κύπελλο έκανε καλά παιχνίδια. Θυμάμαι σε παιχνίδια που προωθουσε τη μπάλα σωστά και δεν είχε χάσει μονομαχία (παοκ) και έβγαιναν "οπαδοί ' μας και τον έκραζαν χωρίς λόγο. Ελπίζω να βρεθεί άκρη πρώτα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ απ όλα για την ΑΕΚΑΡΑ και έπειτα γι αυτόν γιατί είναι τίμιο παλληκάρι.
Γενικά πάντως, ας προσέχουμε με τα σχόλια μας...
Καλός στόπερ αδικημένος κατά την ταπεινή μου γνώμη από εδώ μέσα του έχετε σουρι πολλά και δεν αξίζει νομίζω παιδιά, πραγματικά δεν έκανε καλά παιχνίδια φέτος αλλά ούτε Ρυθμό είχε , τραυματισμόυς είχε,αλλά ούτε η ομάδας έπαιξε σεκα σέ υψηλα στάνταρ.Μαριε το ξέρω ότι είσαι ΑΕΚΑΡΑ και καλού παιδί. Εύχομαι τα καλύτερα για σένα και την ΑΕΚΑΡΑ μας καί ότι κρίνεται καλύτερο για την ομάδα και για σένα.
Εχει ετοιμη και την κορδελα στα μαλλια, να ενας σωστος επαγγελματιας
Ο Ιταλος θελει σκληροτραχηλους παιχτες να ξεχειλίζουν απο παθος , ιδιως στην αμυνα.
Πρεπει να ξέρεις κανταρια μπαλα οπως
Ο Βαν Νταικ για να μη χρειάζεται να προσθέσεις
Τοση δυναμική στο παιχνιδι σου.
Δυσάρεστη έκπληξη η φθίνουσα πορεία.
Και μπορώ να πω πως μέχρι και στις αρχές του έτους τον πίστευα.η συνέχεια του όμως με απογοήτευσε
Ο Οικονομου που επαιξε πολυ καλα απεναντι στη Σελτικ μολις δυο χρονια πριν και μας οδηγησε στους ομιλους του τσου λου, δεν εχει καμια σχεση με τον αναιμικο Οικονομου του σημερα. Η συνεργασια μεταξυ μας πρεπει να διακοπει τα ταχυτερο δυνατο. Καλο θα κανει και στην ομαδα και στον ιδιο
Δεν πιστευω οτι δεν μπορει να σταθει σαν 5ο στοπερ. Ειδικα με τις εμφανισεις τους 2 πρωτους μηνες. Αλλα για τα λεφτα που παιρνει θα πρεπει να ταν 1-2ο στοπερ. Χιλιες φορες να βρουμε ενα στοπερ στυλ τσιγκρι ή βρανιες παρα να κρατησουμε οικονομου με τα ιδια λεφτα
Παναγία μου, βάλε το χεράκι σου.
Στο καλό ψυχουλα μου...
Άντε μια ευχάριστη είδηση
Σταδιακά καθοδική πορεία.... Μια αλλαγή θα έκανε σε όλους καλό.
Έκανε φοβερό πρώτο 6 μηνο, μετά σε κάθε παιχνίδι κ χειρότερος.
Πηρε παρα πολλες ευκαιριες...καλο παιδι χρυσος τιμιος αλλα οχι για το επιπεδο της ομαδας που ολοι θελουμε!!!
Και...αμεσα!
οπότε θα πάμε για 2 στόπερ- κεντρικούς αμυντικούς!!! αν γίνει αυτό άμεσα, παίρνουμε ΤΩΡΑ έναν ετοιμοπολεμο που είναι στη λίστα του Ιβιτς και στη συνέχεια και ελεύθερο τον Βρανιες ή κάποιον άλλον που θα παρουσιαστεί ως ευκαιρία στα μέσα- τέλη Αυγούστου
The best defender player in Greece...Manager must run and deal with him and Aek...as many money you can. it s a great chance. MANAGERS look at this post.
Ο Οικονομου μου θυμιζει την περιπτωση Τσοσιτς. Και οι δυο καλοι την πρωτη χρονια και μετα καθε παιχνιδι και χειροτεροι.
Ειδικα ο Οικονομου στα τελευταια ματς ηταν σαν ερασιτεχνης ποδοσφαιριστης στις τοποθετησεις και την αγωνιστικη συμπεριφορα. Μακαρι να φυγει θα κανει καλο και στην ΑΕΚ και στον ιδιο γιατι μην τρελαθουμε ειναι καλυτερος αμυντικος απο οτι εδειξε τον τελευταιο καιρο στην ΑΕΚ.
Παναγία μου, Μεγαλόχαρη, κάνε το θαύμα σου...
Μηπως τελικα τον δινουμε στην Στεαου που ο Προεδρος της τον ηθελε πολυ και περνουμε τον Σερβο?
Έχει καλά στοιχεία - αλλά κάτι του λείπει.
Τι του λείπει ;
Τούλιπ;
Αποφασιστικότητα.
Και στιγμιαία νωθρότητα;
Μακάρι και για εμάς και για το παλικάρι!
Μακάρι να έρθει η πρόταση θέλουμε πιο δυνατές λύσεις και πιο αξιόπιστες για να διεκδικήσουμε πράγματα
Προπερσυ που πήρε ο λυμπε δανεικούς αλεφ πονσε βογε Οικονόμου έπρεπε να αγοράσει τον έναν να μη λένε μετά ότι εκείνη η μεταγραφική περίοδος πήγε άχρηστη και κατέβασε την ομάδα ένα επίπεδο.. Πόσο ακόμα θα πληρώνουμε τα λάθη.. Άφησε το Μπακασετα για 30 αργύρια και 1 χρόνο μετά απέκτησε 3m αξία.. Ανανέωσε το σιμοες για 3 χρόνια με 500k συμβόλαιο και ακόμα λέμε ποτέ θα ξεμπερδεψουμε.. Αν εξαιρέσεις το ολιβειρα που τελείως συγκυριακα τον πήρε αφού την προηγούμενη χρονιά τον ήθελε ο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ολυμπιακός και απλά δεν ήθελε να έρθει Ελλάδα το άλλο τραγικό λάθος είναι ότι έφερε το βερντε.. Τελευταίο και σταματαω: Ένα ολόκληρο καλοκαίρι χάσαμε προετοιμασια γιατί έψαχνε 6 μήνες να φέρει το ΚΑΡΝΤΟΣΟ..
Το καλύτερο και για τις δυο πλευρές.
Κύριος, θετικό στοιχείο στα αποδυτήρια, αλλά μετριότατος παίκτης.