3 ΣΧΟΛΙΑ

Οι δύο «μικροί» που συμπληρώνουν την τετράδα τερματοφυλάκων στο ξεκίνημα της προετοιμασίας

Ο λόγος για τους Βασίλη Χατζηεμμανουήλ και Παναγιώτη Γκίνη που έχουν βγει από την Ακαδημία – Διαβάστε πως έχουν τα δεδομένα

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή στη… δουλειά έχει ξεκινήσει στην ΑΕΚ, αφού ήδη για την Παρασκευή είναι προγραμματισμένο το πρώτο τεστ κοροναϊού στα Σπάτα. Εκεί, θα βρεθούν όλοι οι ποδοσφαιριστές, ενώ έχουν ειδοποιηθεί να είναι παρόντες και δύο νεαροί τερματοφύλακες, οι Βασίλης Χατζηεμμανουήλ και Παναγιώτης Γκίνης, οι οποίοι θα συμπληρώνουν την τετράδα τερματοφυλάκων στο ξεκίνημα της προετοιμασίας, μαζί βεβαίως με τους Τσιντώτα-Αθανασιάδη.

Ο Χατζηεμμανουήλ, είναι 21 ετών, υπέγραψε το καλοκαίρι του 2018 επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΑΕΚ, έχει παίξει δανεικός στον Φωστήρα και προέρχεται βεβαίως από την Ακαδημία της Ένωσης, όπως επίσης και ο Παναγιώτης Γκίνης (21 χρόνων επίσης) που πέρυσι έπαιξε με δανεισμός στον Ασπρόπυργο. Ο Χατζηεμμανουήλ έκανε προπονήσεις με την πρώτη ομάδα του τελευταίους μήνες, ενώ ο δεύτερος ήταν την περσινή σεζόν και πιο πριν συνεχώς με την πρώτη ομάδα έχοντας ακολουθήσει και προετοιμασία στην Πολωνία.

Η ΑΕΚ λοιπόν ξεκινά προετοιμασία με αυτήν την τετράδα τερματοφυλάκων και θα κριθεί στην πορεία αν ξαναδοθεί δανεικός ο Γκίνης για παράδειγμα, σε συνδυασμό με τους γκολκίπερ που είναι στην Κ20, ενώ να θυμίσουμε πως προπονήσεις με την πρώτη ομάδα έχει κάνει κατά καιρούς και ο Θεοχάρης ο οποίος όμως έχει ήδη ξεκινήσει με τη δεύτερη ομάδα προπονήσεις.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
Antrikos9 - 5/8/2020 20:48

Ο Ντουνης ξέρουμε τι απέγινε;

takisnigeo - 6/8/2020 18:26

Νομίζω τον έχουμε αφήσει ελεύθερο καιρό τωρα

5elle1972 - 5/8/2020 20:55

Γατοι μου καλοι επιτυχια το κεφαλι κατω και αρπαξτε την ευκαιρια...

ΕΠΟΜΕΝΟ