Τον Σιμόν Μαρτσίνιακ όρισε η UEFA για να διευθύνει τη ρεβάνς Γουλβς-Ολυμπιακός, την Πέμπτη στις 22:00, για τη φάση των "16" του Europa League.
Τη φετινή σεζόν, ο 40χρονος Πολωνός έχει σφυρίξει τέσσερα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ, τρία για τη φάση των ομίλων (Σλάβια Πράγας - Ίντερ 1-3, Νάπολι - Σάλτσμπουργκ 1-1 και Γαλατάσαραϊ - Παρί 0-1) και ένα για τα playoffs (ΛΑΣΚ - Μπριζ 0-1).
Ο Μαρτσίνιακ έχει διευθύνει, στο παρελθόν, και ελληνική ομάδα, αφού ήταν διαιτητής στο ΑΕΚ - Βιντεοτόν για τα playoffs του Τσάμπιονς Λιγκ την σεζόν 2018/2019.
Επιπλέον, το 2017 βρισκόταν και στην ήττα της Ελλάδας από το Βέλγιο με 2-1 εντός έδρας για προκριματικά του Μουντιάλ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!